X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wlasnie doczytałam ze masz piekny pęcherzyk! To teraz nic tylko jeden wielki seks:)
    Trzymam kciuki:)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    No dobra, to zaufam Twojemu przeczuciu :D hihi <3

Też mam takie przeczucie! :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki, trzymajcie, bo jak się nie uda, to na Was zwalę, że za słabo trzymałyście :D :P <3

Malwa13, aktap, milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymajcie kciuki, trzymajcie, bo jak się nie uda, to na Was zwalę, że za słabo trzymałyście :D :P <3
    Zaciskam mocno! :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski sa juz wyniki mojego meza m.nin testosteron ma 304? To dobrze czy zle?
    Boze a wizyta dopiero 8 sierpnia u urologa aby sprawdzil te wyniki. Ja tyle nie wytrzymam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymam mocno!!!:)

Ania95 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski sa juz wyniki mojego meza m.nin testosteron ma 304? To dobrze czy zle?
    Boze a wizyta dopiero 8 sierpnia u urologa aby sprawdzil te wyniki. Ja tyle nie wytrzymam:)

A jakie masz podane normy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A jakie masz podane normy?
    Testosteron ma 304,32ng/dl a normy to 165-754. Prolaktyna 20,19 ng/ml a normy to 2,1-17,7 tu ma ciut za wysoka chyba?
    No nic musimy i tak czekac do wizyty u urologa

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Testosteron ma 304,32ng/dl a normy to 165-754. Prolaktyna 20,19 ng/ml a normy to 2,1-17,7 tu ma ciut za wysoka chyba?
    No nic musimy i tak czekac do wizyty u urologa

Tak, prolaktyna za wysoka. A testosteron w normie, ale czytałam, że najlepiej jak jest w tej górnej granicy. Trzeba czekać do wizyty ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Tak, prolaktyna za wysoka. A testosteron w normie, ale czytałam, że najlepiej jak jest w tej górnej granicy. Trzeba czekać do wizyty ;)
    Nooo to czekanie najgorsze:)

Applejoy lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Nooo to czekanie najgorsze:)

Milea to szybciutko na wakacje kochana :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak owulacja jutro, to ja szybciej będę testować ;) Zmieniam datę na 1.08 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!

Zazdroszczę!! No i po urlopie liczymy na dwie krechy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ale wazne ze dzialaliscie:)
    Mowilas ze jestes z Wroclawia? A znasz ta youtuberke Msdoncellita?:) obserwuje ja na yt, ona z Wrocławia jest:) fajne makijaze robi sobie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymam mocno, mocno :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Wroclawia.Dziewczyny nie znam ale zerknelam, Ona jest bardziej szafiarka niz wizażystka wiec nie ciagnie mnie to jakos specjalnie.Ale ladna dziewczyna :)
    Aktap ..nie sadze kochana , za wysoka mam ta prolaktyne zeby bromergon zbil ja w tydzien ,wiec mysle ze znow sie ciaza nie utrzymalaby .Ale tym razem nie bede o tym wiedziala bo nie bede miala dostepu do testow i termometru a wracam z urlopu juz z @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Trzymam mocno, mocno :)
    Moge nawet trzymac duze palce u stóp jak cos to pomoze hehe

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

Ale faaajnie :) Tak jak pisze Patka, mają być 2 krechy po :D <3

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Moge nawet trzymac duze palce u stóp jak cos to pomoze hehe

Hahahaha może pomoże :D :*

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ