Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Testosteron ma 304,32ng/dl a normy to 165-754. Prolaktyna 20,19 ng/ml a normy to 2,1-17,7 tu ma ciut za wysoka chyba?
No nic musimy i tak czekac do wizyty u urologa
Tak, prolaktyna za wysoka. A testosteron w normie, ale czytałam, że najlepiej jak jest w tej górnej granicy. Trzeba czekać do wizyty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!
Zazdroszczę!! No i po urlopie liczymy na dwie krechy! -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!
Mowilas ze jestes z Wroclawia? A znasz ta youtuberke Msdoncellita? obserwuje ja na yt, ona z Wrocławia jest:) fajne makijaze robi sobie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem z Wroclawia.Dziewczyny nie znam ale zerknelam, Ona jest bardziej szafiarka niz wizażystka wiec nie ciagnie mnie to jakos specjalnie.Ale ladna dziewczyna
Aktap ..nie sadze kochana , za wysoka mam ta prolaktyne zeby bromergon zbil ja w tydzien ,wiec mysle ze znow sie ciaza nie utrzymalaby .Ale tym razem nie bede o tym wiedziala bo nie bede miala dostepu do testow i termometru a wracam z urlopu juz z @. -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!
Ale faaajnie Tak jak pisze Patka, mają być 2 krechy po