X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wlasnie doczytałam ze masz piekny pęcherzyk! To teraz nic tylko jeden wielki seks:)
    Trzymam kciuki:)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    No dobra, to zaufam Twojemu przeczuciu :D hihi <3

Też mam takie przeczucie! :D

Ania95 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki, trzymajcie, bo jak się nie uda, to na Was zwalę, że za słabo trzymałyście :D :P <3

Malwa13, aktap, milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymajcie kciuki, trzymajcie, bo jak się nie uda, to na Was zwalę, że za słabo trzymałyście :D :P <3
    Zaciskam mocno! :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski sa juz wyniki mojego meza m.nin testosteron ma 304? To dobrze czy zle?
    Boze a wizyta dopiero 8 sierpnia u urologa aby sprawdzil te wyniki. Ja tyle nie wytrzymam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymam mocno!!!:)

Ania95 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski sa juz wyniki mojego meza m.nin testosteron ma 304? To dobrze czy zle?
    Boze a wizyta dopiero 8 sierpnia u urologa aby sprawdzil te wyniki. Ja tyle nie wytrzymam:)

A jakie masz podane normy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A jakie masz podane normy?
    Testosteron ma 304,32ng/dl a normy to 165-754. Prolaktyna 20,19 ng/ml a normy to 2,1-17,7 tu ma ciut za wysoka chyba?
    No nic musimy i tak czekac do wizyty u urologa

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Testosteron ma 304,32ng/dl a normy to 165-754. Prolaktyna 20,19 ng/ml a normy to 2,1-17,7 tu ma ciut za wysoka chyba?
    No nic musimy i tak czekac do wizyty u urologa

Tak, prolaktyna za wysoka. A testosteron w normie, ale czytałam, że najlepiej jak jest w tej górnej granicy. Trzeba czekać do wizyty ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Tak, prolaktyna za wysoka. A testosteron w normie, ale czytałam, że najlepiej jak jest w tej górnej granicy. Trzeba czekać do wizyty ;)
    Nooo to czekanie najgorsze:)

Applejoy lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Nooo to czekanie najgorsze:)

Milea to szybciutko na wakacje kochana :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak owulacja jutro, to ja szybciej będę testować ;) Zmieniam datę na 1.08 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Dzis robilam test owulacyjny.juz negatywny . W zeszlym miesiacu pozytywne przez 3 dni.Ciekawe od czego to zalezy ?nie rozumiem...no nic byla wczoraj szansa ,dzis odpada juz bo na 21 lece do pracy a od jutra urlooopppppp!!!!!!

Zazdroszczę!! No i po urlopie liczymy na dwie krechy! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ale wazne ze dzialaliscie:)
    Mowilas ze jestes z Wroclawia? A znasz ta youtuberke Msdoncellita?:) obserwuje ja na yt, ona z Wrocławia jest:) fajne makijaze robi sobie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Trzymam mocno, mocno :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Wroclawia.Dziewczyny nie znam ale zerknelam, Ona jest bardziej szafiarka niz wizażystka wiec nie ciagnie mnie to jakos specjalnie.Ale ladna dziewczyna :)
    Aktap ..nie sadze kochana , za wysoka mam ta prolaktyne zeby bromergon zbil ja w tydzien ,wiec mysle ze znow sie ciaza nie utrzymalaby .Ale tym razem nie bede o tym wiedziala bo nie bede miala dostepu do testow i termometru a wracam z urlopu juz z @.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MammaN wrote:
    Trzymam mocno, mocno :)
    Moge nawet trzymac duze palce u stóp jak cos to pomoze hehe

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

Ale faaajnie :) Tak jak pisze Patka, mają być 2 krechy po :D <3

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Moge nawet trzymac duze palce u stóp jak cos to pomoze hehe

Hahahaha może pomoże :D :*

‹‹ 297 298 299 300 301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ