X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie w pracy poruszalam i mnie juz dwa razy pogonilo. Ale mi dobrze xD

aktap, zuzi_c lubią tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    A ja pocwiczylam, zakupy zrobilam. Mleko kokosowo-ryżowe kulione, jogurty bezlaktozowe i slodzik :-) dzisiaj zjadlam mniej wiecej 1300 kalorii a powinnam około 1500. JKos nie zle sie czuje :-) i ze ja pomimo @ daje rade cwiczyc to dziwne :-)

Nie za malo kalorii kochana? Pamietaj zeby schudnąć trzeba jeść, bo organizm nie bedzie mial czym spalac tłuszczu a zacznie go tylko gromadzić, szczególnie jeżeli wprowadzasz takie cwiczenia jak chodakowska:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Kurde, dziewczyny dziwna sprawa. Byłam w toalecie, wycieram się (przepraszam za dosłowność, ale myślę, że tu już same swoje :D ), a tu na papierze jakby ślady krwi, trochę plamienie, cholera wie co... A tu dopiero 14 dc, do @ jeszcze ho ho i trochę... Jakieś pomysły? :O
    Tez tak raz mialam:) od razu w necie wyguglalam o co moze chodzic haha:)
    Mialam tak w okresie okoloowulacyjnym:)

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktora polecala WIECZOR GIER? boski film!!!:) plakalam ze smiechu! Maz tez! Fajnie czas spedzilismy ogladajac go:)
    I ta koncowka, choc do przewidzenia, to fajnie gdyby kazda z Nas tak skonczyla...:)

aktap, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi ile ważysz i jaki masz wzrost ?

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ktora polecala WIECZOR GIER? boski film!!!:) plakalam ze smiechu! Maz tez! Fajnie czas spedzilismy ogladajac go:)
    I ta koncowka, choc do przewidzenia, to fajnie gdyby kazda z Nas tak skonczyla...:)

Gdzie obejrzeliście? :D szukałam, ale nie mogę znaleźć :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Gdzie obejrzeliście? :D szukałam, ale nie mogę znaleźć :(
    Na cda ogladalismy:)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Na cda ogladalismy:)

A masz wykupiony abonament? Czy to dostępne dla wszystkich?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    u mnie to samo brzuch zaraz mi ucieknie przez klawiaturę ! :((( Malwa może to u nas rodzinne ???? <3 :D
    Może być :D zsynchronizowane jesteśmy nie ma co :D

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Może być :D zsynchronizowane jesteśmy nie ma co :D

dwie krechy razem jak nic czuję to ! :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A masz wykupiony abonament? Czy to dostępne dla wszystkich?
    Nie mam, my za darmo ogladalismy:)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Nie mam, my za darmo ogladalismy:)

To wstaw tu linka, bo nie mogę znaleźć :D :D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    To wstaw tu linka, bo nie mogę znaleźć :D :D

https://www.cda.pl/video/241213969

Ania95 lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy :) zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce :D jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą :D jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc :) I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom :) już nie mogę się doczekać jutra

milea.26, didi123, Ania95 lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy :) zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce :D jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą :D jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc :) I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom :) już nie mogę się doczekać jutra
    Trzymam kciuki oby starania zaowocowaly jakas dorodna fasolką!!:)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    https://www.cda.pl/video/241213969

Co za filmem się zachwycacie, bo nie chce mi otworzyć linka?

Nie starałam się to było git, zaczęłam to okresu nie miałam, a to się porzygałam, a to jajnik mnie bolał - to sperma mojego męża tak na mnie działa, chyba alergię na nią mam XD

Po całym dniu zjadłam suchą bułkę i czekam, na razie mi się tylko w brzuchu przewraca.

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Ja mam taki plan na weekend, będę przed ovu może się uda. Ubolewam nad faktem, że mamy tylko weekendy.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Jakiego żelu będziecie używać?

Witajcie
    Mam na imię Justyna, lat 30.mam córkę 8.5 roku ktora pojawila sie jak niespodzianka bez szczególnych staran. Teraz pragniemy miec drugie dziecko i zaczynam właśnie 3cs.dzis jestem w 3dc i moja @ troszkę fisiuje.. Zanim sie pojawila 2 dni plamien brązowych, później 2 dni lekkie krwawienie i dzis juz tylko plamie. narazie
    cos nam nie wychodzi i nie wiem czy brak zgrania między nami czy tez jakis problem w ktoryms z nas jest. Za tydz w czwartek ide do gina jestem ciekawa co mi powie. Zastanawiam sie czy moje pęcherzyki pękają i ogolnie czy wszystko jest w porządku.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Jakiego żelu będziecie używać?

Witajcie
    Mam na imię Justyna, lat 30.mam córkę 8.5 roku ktora pojawila sie jak niespodzianka bez szczególnych staran. Teraz pragniemy miec drugie dziecko i zaczynam właśnie 3cs.dzis jestem w 3dc i moja @ troszkę fisiuje.. Zanim sie pojawila 2 dni plamien brązowych, później 2 dni lekkie krwawienie i dzis juz tylko plamie. narazie
    cos nam nie wychodzi i nie wiem czy brak zgrania między nami czy tez jakis problem w ktoryms z nas jest. Za tydz w czwartek ide do gina jestem ciekawa co mi powie. Zastanawiam sie czy moje pęcherzyki pękają i ogolnie czy wszystko jest w porządku.

Witaj :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ