Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:A ja pocwiczylam, zakupy zrobilam. Mleko kokosowo-ryżowe kulione, jogurty bezlaktozowe i slodzik dzisiaj zjadlam mniej wiecej 1300 kalorii a powinnam około 1500. JKos nie zle sie czuje i ze ja pomimo @ daje rade cwiczyc to dziwne
Nie za malo kalorii kochana? Pamietaj zeby schudnąć trzeba jeść, bo organizm nie bedzie mial czym spalac tłuszczu a zacznie go tylko gromadzić, szczególnie jeżeli wprowadzasz takie cwiczenia jak chodakowska:*
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Kurde, dziewczyny dziwna sprawa. Byłam w toalecie, wycieram się (przepraszam za dosłowność, ale myślę, że tu już same swoje ), a tu na papierze jakby ślady krwi, trochę plamienie, cholera wie co... A tu dopiero 14 dc, do @ jeszcze ho ho i trochę... Jakieś pomysły?
Mialam tak w okresie okoloowulacyjnym:)aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ktora polecala WIECZOR GIER? boski film!!! plakalam ze smiechu! Maz tez! Fajnie czas spedzilismy ogladajac go:)
I ta koncowka, choc do przewidzenia, to fajnie gdyby kazda z Nas tak skonczyla...
Gdzie obejrzeliście? szukałam, ale nie mogę znaleźć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom już nie mogę się doczekać jutra
milea.26, didi123, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom już nie mogę się doczekać jutra
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:https://www.cda.pl/video/241213969
Co za filmem się zachwycacie, bo nie chce mi otworzyć linka?
Nie starałam się to było git, zaczęłam to okresu nie miałam, a to się porzygałam, a to jajnik mnie bolał - to sperma mojego męża tak na mnie działa, chyba alergię na nią mam
Po całym dniu zjadłam suchą bułkę i czekam, na razie mi się tylko w brzuchu przewraca.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
MissKathy92 wrote:Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom już nie mogę się doczekać jutra
Ja mam taki plan na weekend, będę przed ovu może się uda. Ubolewam nad faktem, że mamy tylko weekendy.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
MissKathy92 wrote:Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom już nie mogę się doczekać jutra
Witajcie
Mam na imię Justyna, lat 30.mam córkę 8.5 roku ktora pojawila sie jak niespodzianka bez szczególnych staran. Teraz pragniemy miec drugie dziecko i zaczynam właśnie 3cs.dzis jestem w 3dc i moja @ troszkę fisiuje.. Zanim sie pojawila 2 dni plamien brązowych, później 2 dni lekkie krwawienie i dzis juz tylko plamie. narazie
cos nam nie wychodzi i nie wiem czy brak zgrania między nami czy tez jakis problem w ktoryms z nas jest. Za tydz w czwartek ide do gina jestem ciekawa co mi powie. Zastanawiam sie czy moje pęcherzyki pękają i ogolnie czy wszystko jest w porządku. -
Daffi wrote:Jakiego żelu będziecie używać?
Witajcie
Mam na imię Justyna, lat 30.mam córkę 8.5 roku ktora pojawila sie jak niespodzianka bez szczególnych staran. Teraz pragniemy miec drugie dziecko i zaczynam właśnie 3cs.dzis jestem w 3dc i moja @ troszkę fisiuje.. Zanim sie pojawila 2 dni plamien brązowych, później 2 dni lekkie krwawienie i dzis juz tylko plamie. narazie
cos nam nie wychodzi i nie wiem czy brak zgrania między nami czy tez jakis problem w ktoryms z nas jest. Za tydz w czwartek ide do gina jestem ciekawa co mi powie. Zastanawiam sie czy moje pęcherzyki pękają i ogolnie czy wszystko jest w porządku.
WitajMoje szczęście
3500 g i 53 cm