Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Milea cieszę się ze film się podobał mówiłam ze się nie zawiedziecie niby nic szczególnego ale w naszej sytuacji dobrze taki film zibaczyc⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
MissKathy92 wrote:Ja właśnie wróciłam ze spotkania z przyjaciółkami- się wygadaly za wsze czasy zdążyłam jeszcze 20 minut z mężem posiedzieć przed jego pracą, nawet nie mogłam go "bardziej" pocałować bo mówił że mu seksu się chce jutro jak się dorwiemy do siebie to aż wióry pójdą jutro mam 10dc i zaczynamy staranka- co drugi dzień do 20dc I za każdym razem z żelem żeby pomógł w razie czego przetrwać żołnierzykom już nie mogę się doczekać jutra
Mój też tak czasami ma, że nie mogę go pocałować, bo jest tak napalony, a akurat nie możemy jak jutro masz 10 dc, to może też zaraz owulacja, bo u mnie wyjdzie na 12 dc i przypomniałaś mi!!!! O rany przecież ja mam jeszcze conceive plus muszę dzisiaj zaaplikować porządnie dla męża energetyk się chłodzi hihiMissKathy92, Sandersik lubią tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Właśnie dzwoniłam do Głogowskiego szpitala gdzie wykonywano u mnie HSG. Niech szlag trafi tego ordynatorka, który właśnie darł na mnie ryja.
Zadzwoniłam i grzecznie, potulnie przepraszam, że zawracam mu głowę ale nie mogłam się dodzwonić do rentgena ani do nikogo na oddział ginekologi więc może on mógłby mi udzielić informacji czy po badaniu HSG mogę otrzymać płytę ze zdjęciami.
Jak do mnie wyskoczył z morda, że co ja tu do niego dzwonię, co ja sobie wyobrażam?? Pyta kto mnie kierował na hsg?? /??wtf??/ mówię mu, że mój ginekolog z mojego miasta a ten wymienia nazwisko jakieś... mówię, że inny... to ten dalej się drze, że mam sobie iść do mojego lekarza... ale drze się i drze!! No pojebany! Mówię mu, że mam stan zapalny od maja, po tym badaniu i potrzebuję .... nie dokończyłam: Odpowiedział mi... "Niech se pani idzie do swojego lekarza" i trzasnął słuchawką.
To jest ordynator oddziału ginekologii? Jak dla mnie to cham i burak...
Ja to chyba mam takiego pecha do lekarzy, że do żadnego już w życiu nie pójdę... albo zamiast grzecznie pytać muszę też zacząć drze ryja i awantury robić na wejściu...
Ale masakra współczuje! Ja to bym chyba też się do niego wydarła, cham!Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Ktora polecala WIECZOR GIER? boski film!!! plakalam ze smiechu! Maz tez! Fajnie czas spedzilismy ogladajac go:)
I ta koncowka, choc do przewidzenia, to fajnie gdyby kazda z Nas tak skonczyla...
Proszę o więcej tytułów filmów w ten deseń!!!Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Daffi wrote:Jakiego żelu będziecie używać?
Witajcie
Mam na imię Justyna, lat 30.mam córkę 8.5 roku ktora pojawila sie jak niespodzianka bez szczególnych staran. Teraz pragniemy miec drugie dziecko i zaczynam właśnie 3cs.dzis jestem w 3dc i moja @ troszkę fisiuje.. Zanim sie pojawila 2 dni plamien brązowych, później 2 dni lekkie krwawienie i dzis juz tylko plamie. narazie
cos nam nie wychodzi i nie wiem czy brak zgrania między nami czy tez jakis problem w ktoryms z nas jest. Za tydz w czwartek ide do gina jestem ciekawa co mi powie. Zastanawiam sie czy moje pęcherzyki pękają i ogolnie czy wszystko jest w porządku.
My używamy żelu conceive plus- podobno pomaga plemnikom w szybszym dostaniu się do celu i poprawia ich żywotność nie wiem czy to tak działa ale na pewno nie zaszkodzi spróbować -
MissKathy92 wrote:Witaj Daffi
My używamy żelu conceive plus- podobno pomaga plemnikom w szybszym dostaniu się do celu i poprawia ich żywotność nie wiem czy to tak działa ale na pewno nie zaszkodzi spróbować
Jak się komuś jeszcze z tym żelem uda to chyba go kupięMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Witaj Daffi. Rozgość się u nas zawsze wesoło i konstruktywnie:D
No właśnie , a czemu ja od Was nie mogę na ciążowy uciec??? No jakoś nie mogę... Próbuje tam podczytywac, ale jakoś nie czuję tego...no hmmm. Wasza jestem i koniecAduszka83, Daffi, Sandersik lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Teoretycznie wyznaczylo mi 1500 kalorii dziennie. A przelicznikowi tego co zjadlam do konca nie wierze, to takie orientacyjne 170cm i teraz waze 67kg, w zyciu nie wazylam wiecej jak 59. Dlatego sie mobilizuje, zle sie czuje ze soba, zmiana pracy na siedzacą zrobila swoje głodna oczywiście nie chodzilam
hmmm no obyś się dobrze tylko czuła bo przy 1500 i cwiczeniach to ważne aby jednak ten organizm miał nieco energii Trzymam kochana kciuki ale też nie przesadzaj z tym wszystkim pamiętaj -
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Witaj Daffi
My używamy żelu conceive plus- podobno pomaga plemnikom w szybszym dostaniu się do celu i poprawia ich żywotność nie wiem czy to tak działa ale na pewno nie zaszkodzi spróbować -
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Witaj Daffi. Rozgość się u nas zawsze wesoło i konstruktywnie:D
No właśnie , a czemu ja od Was nie mogę na ciążowy uciec??? No jakoś nie mogę... Próbuje tam podczytywac, ale jakoś nie czuję tego...no hmmm. Wasza jestem i koniec
Jak poczekasz na Nas to z Tobą tam pójdziemyKropeczka85 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Co za filmem się zachwycacie, bo nie chce mi otworzyć linka?
Nie starałam się to było git, zaczęłam to okresu nie miałam, a to się porzygałam, a to jajnik mnie bolał - to sperma mojego męża tak na mnie działa, chyba alergię na nią mam
Po całym dniu zjadłam suchą bułkę i czekam, na razie mi się tylko w brzuchu przewraca.
Chyba jakaś jelitówka krąży, ja tez się źle czuje[/url] -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Chyba jakaś jelitówka krąży, ja tez się źle czuje
ej laski... to może faktycznie jakiś wirus ??? ja już leżę w łóżku jestem spuchnięta jak balon i kiepsko się czuję właśnie jak na chorobę.. a teraz to nawet nie ma mnie kto w pracy zastąpić przez 2 tygodnie