Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak mnie dziś mdli. Masakra. Wzięłam tylko 1 tabl duphastonu a mdli mnie jak w ciąży. Cały czas mam wrażenie że się porzygam zaraz.
Do tego mąż mnie wkurzył. Wyzyl się na mnie za nieudany dzień.
Kropeczka jak to było u Ciebie z progesteronem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, dziewczyny dziwna sprawa. Byłam w toalecie, wycieram się (przepraszam za dosłowność, ale myślę, że tu już same swoje ), a tu na papierze jakby ślady krwi, trochę plamienie, cholera wie co... A tu dopiero 14 dc, do @ jeszcze ho ho i trochę... Jakieś pomysły?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Dziewczyny jak mnie dziś mdli. Masakra. Wzięłam tylko 1 tabl duphastonu a mdli mnie jak w ciąży. Cały czas mam wrażenie że się porzygam zaraz.
Do tego mąż mnie wkurzył. Wyzyl się na mnie za nieudany dzień.
Kropeczka jak to było u Ciebie z progesteronem?
Ja zawsze miałam niski progesteron i niedomoge lutealną dlatego jak starałam się o drugie dziecko to brałam od 16dc dupka do czasu testu w 28dc i wtedy odstawiłam.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
aktap wrote:Kurczę, mam tak pierwszy raz w życiu! Tej krwi są baardzo minimalne ilości, jakby taka smużka różowawa, ciężko mi to opisać. A co do owulacji, to temperatura się nie zgadza.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:A ja na pewno jestem w ciąży ale spożywczej tez napuchnięta ale to definitywne przez jedzenie Nie doszukuję się na siłę objawów:D
Tyle pokorzystalam z tego.
Ja w ogole nie mam ostatnio wzdec ale czy to mozliwe ze laduje w cala rodzine i siebie tez trilac. Ten probiotyk na jelita . ??
Brzuch dalej jest :p
Ale wzdec nie ma haha
Bede sie zegnac niedlugo ...i dopiero jutro sie odezwe ...wiec kazdej z Was miłej nocki i slodkich snów :* -
nick nieaktualnyWiecie co, ten dzień jest serio jakiś pokręcony. Zdarte kolano męża, moje majtki na lewą stronę, jakieś dziwne plamienie, a teraz małż przyjeżdża z masażu i tym razem on na lewą stronę ma koszulkę Mało tego był tak w Lidlu, hahah. Lepiej się dzisiaj za siebie nie zabieramy, bo jeszcze "dziury" pomylimy, hahah. Nie no, niech ten dzień się kończy.
Sandersik, milea.26, Ania95, MissKathy92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:Wiecie co, ten dzień jest serio jakiś pokręcony. Zdarte kolano męża, moje majtki na lewą stronę, jakieś dziwne plamienie, a teraz małż przyjeżdża z masażu i tym razem on na lewą stronę ma koszulkę Mało tego był tak w Lidlu, hahah. Lepiej się dzisiaj za siebie nie zabieramy, bo jeszcze "dziury" pomylimy, hahah. Nie no, niech ten dzień się kończy.
Patkaaaa nic by się nie stało jakbyście pomylili tylko szanse na dzidziusia jakb y mniejsze hahahaaktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:A ja na pewno jestem w ciąży ale spożywczej tez napuchnięta ale to definitywne przez jedzenie Nie doszukuję się na siłę objawów:D
Ania95 lubi tę wiadomość