X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mnie dziś mdli. Masakra. Wzięłam tylko 1 tabl duphastonu a mdli mnie jak w ciąży. Cały czas mam wrażenie że się porzygam zaraz.

Do tego mąż mnie wkurzył. Wyzyl się na mnie za nieudany dzień.

Kropeczka jak to było u Ciebie z progesteronem?

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa ja mam tak samo. I mam zmowu plus 0.5kg.

Isaura musze sie wybrac. Bo nie bylam jeszcze nigdy. Ale ja spiaca jestem drugi cykl po owulacji.

Zajrze do was po pracy. Dzis mam wycisk. Jutro rano spie do oporu

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, dziewczyny dziwna sprawa. Byłam w toalecie, wycieram się (przepraszam za dosłowność, ale myślę, że tu już same swoje :D ), a tu na papierze jakby ślady krwi, trochę plamienie, cholera wie co... A tu dopiero 14 dc, do @ jeszcze ho ho i trochę... Jakieś pomysły? :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    14 dc to jakby owulacja dopiero ...
    Jezeli tak to zdarza sie na owulacje .nic zlego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 19:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, mam tak pierwszy raz w życiu! Tej krwi są baardzo minimalne ilości, jakby taka smużka różowawa, ciężko mi to opisać. A co do owulacji, to temperatura się nie zgadza. :)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Dziewczyny jak mnie dziś mdli. Masakra. Wzięłam tylko 1 tabl duphastonu a mdli mnie jak w ciąży. Cały czas mam wrażenie że się porzygam zaraz.

Do tego mąż mnie wkurzył. Wyzyl się na mnie za nieudany dzień.

Kropeczka jak to było u Ciebie z progesteronem?
    Cykl przed zaciazeniem w 25dc miałam tylko 5,1. W cyklu udanym w 29dc tylko 11,75 .
    Ja zawsze miałam niski progesteron i niedomoge lutealną dlatego jak starałam się o drugie dziecko to brałam od 16dc dupka do czasu testu w 28dc i wtedy odstawiłam.

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Kurczę, mam tak pierwszy raz w życiu! Tej krwi są baardzo minimalne ilości, jakby taka smużka różowawa, ciężko mi to opisać. A co do owulacji, to temperatura się nie zgadza. :)
    Kochana, a nie jakieś mikro podrażnienie po przytulankach? Mąż kolano , a Ty w środku :D

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Kochana, a nie jakieś mikro podrażnienie po przytulankach? Mąż kolano , a Ty w środku :D

Kurde! No możliwe! :D HAHA. Ale dopiero teraz mi się to pokazało?! Dziwna sprawa. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktap kochana nie martwilabym sie bardzo tym ,jak na razie przynajmniej.
    Ja musze kawy koniecznie .czuje sie jak zombie totalne.

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na pewno jestem w ciąży ale spożywczej <3 tez napuchnięta ale to definitywne przez jedzenie <3 :D Nie doszukuję się na siłę objawów:D

aktap, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    A ja na pewno jestem w ciąży ale spożywczej <3 tez napuchnięta ale to definitywne przez jedzenie <3 :D Nie doszukuję się na siłę objawów:D
    Ja w jednej i drugiej cb od razu chudlam przez tydzien mialam jadlowstret ..jedzeniw moglo nie istniec..slodycze ..kosz na smieci
    Tyle pokorzystalam z tego.
    Ja w ogole nie mam ostatnio wzdec ale czy to mozliwe ze laduje w cala rodzine i siebie tez trilac. Ten probiotyk na jelita . ??
    Brzuch dalej jest :p
    Ale wzdec nie ma haha

Bede sie zegnac niedlugo ...i dopiero jutro sie odezwe ...wiec kazdej z Was miłej nocki i slodkich snów :*

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha nie no ja tak piszę dla rozluźnienia atmosfery :D <3 brzuch mi tak spuchł, że mój mąż sobie poszedł do drugiego pokoju :( :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do domu po ciężkim dniu, a jutro na 7. Mam nadzieje, że dzisiaj się wyśpię, bo jak nie to się wkurzę :)

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ten dzień jest serio jakiś pokręcony. Zdarte kolano męża, moje majtki na lewą stronę, jakieś dziwne plamienie, a teraz małż przyjeżdża z masażu i tym razem on na lewą stronę ma koszulkę :D Mało tego był tak w Lidlu, hahah. Lepiej się dzisiaj za siebie nie zabieramy, bo jeszcze "dziury" pomylimy, hahah. Nie no, niech ten dzień się kończy. :D

Sandersik, milea.26, Ania95, MissKathy92, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Dotarłam do domu po ciężkim dniu, a jutro na 7. Mam nadzieje, że dzisiaj się wyśpię, bo jak nie to się wkurzę :)

no to ciepła kąpiel, książka i spać ! :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Wiecie co, ten dzień jest serio jakiś pokręcony. Zdarte kolano męża, moje majtki na lewą stronę, jakieś dziwne plamienie, a teraz małż przyjeżdża z masażu i tym razem on na lewą stronę ma koszulkę :D Mało tego był tak w Lidlu, hahah. Lepiej się dzisiaj za siebie nie zabieramy, bo jeszcze "dziury" pomylimy, hahah. Nie no, niech ten dzień się kończy. :D

Patkaaaa nic by się nie stało jakbyście pomylili tylko szanse na dzidziusia jakb y mniejsze :D hahaha <3

aktap lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Patkaaaa nic by się nie stało jakbyście pomylili tylko szanse na dzidziusia jakb y mniejsze :D hahaha <3

hahahah <3 no jakby nie patrzeć :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Haha u mnie to to samo zdecydowanie :D za dużo ciastkòw :D http://pozytywna.pl/obrazek/16111/

Ania95 lubi tę wiadomość

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:40

aktap, Sandersik, Malwa13 lubią tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Haha u mnie to to samo zdecydowanie :D za dużo ciastkòw :D http://pozytywna.pl/obrazek/16111/

u mnie to samo brzuch zaraz mi ucieknie przez klawiaturę ! :((( Malwa może to u nas rodzinne ???? <3 :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ