Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Malwa! A jak jazda samochodem ? No to trzymam kciuki abyś wybrała taką pracę z której będziesz zadowolona
Z tymi włosami no to pięknie dobrze, że nic Ci się nie stało :** -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Dopiero Was nadrobiłam:)
Malwa perełko!!!! Piekna nowina! Suer! Gratuluję!!!!!
Teraz nastepna niech sie szykuje:) Niedługo już staraczek nie będzie bo idziecie jak burza dziołchy z tymi ciążami:)
Ale to bardzo dobrze:)
Trzymam kciuki za każda z Was:)!!!!!!
Ja jestem już po rozmowie w sprawie pracy i dentyście.
Ogólnie to było ok, praca byłaby w pralni chemicznej. Fajnie mi się dziś pracowało przez te 2 godziny próby. Tyle że stać trzeba cały czas. Ale wątpe że mnie wezmą, bo jestem spoza miasta. A im zależy bardziej na kimś kto miałby blisko do tej pracy. Niby szefowa ma do mnie dzwonic....ale nawet na to nie liczę. Szukam dalej:)
U dentysty też było ok. W ciągu 25 minut wyleczył mi zęba i zdjął mi kamień, fajny młody facet:) Nie wiem czy ma 30stke nawet:)
Byłam też na cmentarzu u dziadka się pomodlić i zapalając wkłady do zniczy tak się nachyliłam że podpaliłam sobie włosy! Tak śmierdzą teraz że szok:) Musze jakoś uciąć teraz ok 1cm włosów hahaa:)milea.26 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Dopiero Was nadrobiłam:)
Malwa perełko!!!! Piekna nowina! Suer! Gratuluję!!!!!
Teraz nastepna niech sie szykuje:) Niedługo już staraczek nie będzie bo idziecie jak burza dziołchy z tymi ciążami:)
Ale to bardzo dobrze:)
Trzymam kciuki za każda z Was:)!!!!!!
Ja jestem już po rozmowie w sprawie pracy i dentyście.
Ogólnie to było ok, praca byłaby w pralni chemicznej. Fajnie mi się dziś pracowało przez te 2 godziny próby. Tyle że stać trzeba cały czas. Ale wątpe że mnie wezmą, bo jestem spoza miasta. A im zależy bardziej na kimś kto miałby blisko do tej pracy. Niby szefowa ma do mnie dzwonic....ale nawet na to nie liczę. Szukam dalej:)
U dentysty też było ok. W ciągu 25 minut wyleczył mi zęba i zdjął mi kamień, fajny młody facet:) Nie wiem czy ma 30stke nawet:)
Byłam też na cmentarzu u dziadka się pomodlić i zapalając wkłady do zniczy tak się nachyliłam że podpaliłam sobie włosy! Tak śmierdzą teraz że szok:) Musze jakoś uciąć teraz ok 1cm włosów hahaa:)
z włosami niezla przygoda. umj koniecznie i naloz odzywke pozbedziesz sie smrodku KFCmilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:13 i 14 lipiec plamilam 2 dni, kolejne dwa dni 15 lipiec mialam krwawienie normalne , 16 lipiec juz lekkie i wczoraj i dzis plamię... tylko ze dzis juz nie tyle co sama z siebie a jedynie na papierze widzę po kazdym siusiu ze cos tam jeszcze jest... ale ta czerń teraz mnie przestraszyla.. cały ten okres był inny...
myslalam ze udalo mi sie z ciaza test pink super czuly pokazal mi kreske lekką ale pinki czesto mnie oszukaly i juz nie kupuje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73e2552e1ddb.jpg
no chyba ze cos sie u mnie działo ale sie jednak nie udało... nie robilam bety tym razem.
Moze powtorz test jeśli czujesz że jest coś na rzeczy? -
Kropeczka85 wrote:Jejku przepraszam Skarbie , że zabrzmiało to jak szefowanie. No niestety natury nie oszukam. Niedosc , że jestem lwicą z przywódczym charakterem to jeszcze naleciałości z pracy. Nie gniewajcie się na mnie o to proszę!
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Ja widze kreskę, ale szarą, fabryczną raczej. Na ciąże powinna byc rózowa:)
Moze powtorz test jeśli czujesz że jest coś na rzeczy?
to nie pierwszy pink ktory mnie oszukal. w maju mialam cala serie z allegro te to dopiero mikreski pokazywaly a beta 0.1...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 18:10
-
Po tej coli trochę mi lepiej, chyba coś ruszyła żołądek, bo jakbym lepiej pracował.
Misss to bierz się za męża i trzymam mocno kciuki, ktoś musi założyć nowy wątek dla zafasolkowanychKropeczka85, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziękuję;*:*:*:* ja się modlilam do dziadka i mi chyba pomógł ❤ trzymam kciuki żeby zadzwonili z dobra nowina :*
Co najlepsze to do egzaminu na prawko podchodziłam 3 razy. W dniu 3 egzaminu, tego który zdałam byłam właśnie u dziadka na cmentarzu prosić Go aby mi pomógl, i 2 godziny pózniej zdałam:) Myślę że miał w tym swoj jakiś udział... -
tak piszecie o cmentarzach... ja bylam w czwartek u moich ukochanych dziadkow, wujka i kuzyna ktory zmarl 4 lata temu w wieku 32 lat:( Moze i oni beda mieli mnie w swojej opiece i pomogą wiedzą na pewno jak bardzo tego pragnę.
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Ja się też do mojego modlę do mojego dziadka aby Nam pomógl:)
Co najlepsze to do egzaminu na prawko podchodziłam 3 razy. W dniu 3 egzaminu, tego który zdałam byłam właśnie u dziadka na cmentarzu prosić Go aby mi pomógl, i 2 godziny pózniej zdałam:) Myślę że miał w tym swoj jakiś udział...
3 razy to jest pikuś, ja myślałam, że nigdy nie zdam i czułam się jak głąb, a przecież potrafiłam jeździć i jeżdżę. Tyle kasy w wordzie zostawiłam, że mi powinni jakąś zniżkę dać przy ostatnich egzaminachMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:3 razy to jest pikuś, ja myślałam, że nigdy nie zdam i czułam się jak głąb, a przecież potrafiłam jeździć i jeżdżę. Tyle kasy w wordzie zostawiłam, że mi powinni jakąś zniżkę dać przy ostatnich egzaminach
A teraz wiadomo, na egzaminach czepiają sie dosłownie wszystkiego i egzaminatorzy naprawde potrafią byc chamscy -
Applejoy wrote:Kropeczka co to validiol?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Byłam u lekarza, dał mi jakieś inne leki. Bardzo nieprzyjemna wizyta. Szkoda gadac. Chwile pobeczalam ale już się zebrałam w sobie⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyA my chyba musimy powtórzyć to usg męza...bo my robiliśmy usg jąder które niby nic nie wykazało. A na kartce którą dał Nam urolog było napisane że doppler usg jąder w 2 pozycjach...no i musimy gdzieś szukać chyba miejsca w którym tak robią...sama juz nie wiem kurczę czym to sie rózni usg a usg doppler
-
Applejoy wrote:Pewnie mówisz o Pasniku zastanawiałam się sama czy do niego się nie wybrać a badanie to pewnie test Natural Killers
Tak dokładnie Dr Paśnik ja też się zastanawiam w sumie immunolog to jeden z niewielu lekarzy u którego jeszcze nie byłam -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Byłam u lekarza, dał mi jakieś inne leki. Bardzo nieprzyjemna wizyta. Szkoda gadac. Chwile pobeczalam ale już się zebrałam w sobie
-
didi123 wrote:Po tej coli trochę mi lepiej, chyba coś ruszyła żołądek, bo jakbym lepiej pracował.
Misss to bierz się za męża i trzymam mocno kciuki, ktoś musi założyć nowy wątek dla zafasolkowanych
Jestem pewna że jeszcze kilka z Was będzie przede mną cieszyć się II i zakładac nowy wątek zaraz chyba wielkie testowanie (21?) Więc liczymy na wysyp ciąż a potem wiruskow dla reszty