Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
didi123 wrote:https://naforum.zapodaj.net/63c58cc18cab.jpg.html
Biały jeden zrobiony, ciekawe kiedy reszta, bo mąż w weekend na pewno nie pozwoli, poczekają do przyszłego tygodnia
Piękny! Ja wczoraj robiłam przyjaciółce, też się pokusiła na białe
A skąd jesteś kochana? -
Mama36 wrote:Dokladnie ..poki nie ma @ nadzieja jest :*
Dokładnie Moja też nie przyjdzie, mówię Wam jak wezmę męża w obroty w weekend, kazał się obudzić w przyjemny sposób w sobotę i myślę, że da się zrobićMamuśkaa1, Mama36, Aduszka83, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Teraz noszę krótkie, ale wcześniej:
https://zapodaj.net/4de651cb02386.jpg.html
https://zapodaj.net/b5a6952786c32.jpg.html
Tęsknie z moimi długimi szponami
Przepraszam za jakość, ale chyba czas na nowy telefon z lepszym aparatem, ale kurcze nową umowę podpisałam i nic nie wzięłam, a to błąd był wielki.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:Didi super !!! Ja jestem w tym zupełnie zielona ale jakiś czas pracowałam w INDIGO jako grafik i tam laski takie cuda robią, że hej
Też często przeglądam fotki pracy i myślę, że ja w czarnej d... jestem, ale mam czas, kiedyś dojdę do wprawy
Ja generalnie pół życia szkicowałam + pastele lub farby olejne. Bawiłam się też grafiką. A potem to olałam, bo mnie proza życia dobiła. Spotykałam się z mężem i on, żebym coś robiła artystycznego kupił mi spory zestaw do hybrydy pod choinkę i tak się zaczęło, choć pewnie czasem żałuje, bo siedzę nad pazurkami zamiast z nimWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 08:56
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Mamuśkaa1 wrote:Test robiłam po 6, teraz wchodze do łazienki a tam na teście jaśniutka baardzo kreska, to możliwe?
To może powtórz jutro?
Ja zawsze wyrzucam, żeby potem nie siedzieć i się nie doszukiwać niczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 08:59
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamuśkaa1 wrote:Test robiłam po 6, teraz wchodze do łazienki a tam na teście jaśniutka baardzo kreska, to możliwe?
Wszystko jest możliwe. Super. Może jednak. Rób nam zdjęcie.
I trzeba ten test powtórZyć . Albo bete zrób. Choć radzę poczekać z dwa dni
A u mnie nadal beznadziejny stan zawieszenia. Rano na papierze coś tam było. I nic. Czysto w pieluszce. -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Też często przeglądam fotki pracy i myślę, że ja w czarnej d... jestem, ale mam czas, kiedyś dojdę do wprawy
Ja generalnie pół życia szkicowałam + pastele lub farby olejne. Bawiłam się też grafiką. A potem to olałam, bo mnie proza życia dobiła. Spotykałam się z mężem i on, żebym coś robiła artystycznego kupił mi spory zestaw do hybrydy pod choinkę i tak się zaczęło, choć pewnie czasem żałuje, bo siedzę nad pazurkami zamiast z nim
ooo no to ekstra!!! super, tyle dziewczyn otwiera teraz własne studia paznokcia. Naprawdę robią cuda:) Warto się szkolić i też coś otworzyć