Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie co ten cały NFZ to tylko wystrzelac. poszlam do lekarza dostalam lek skudexa nawet nie smiem go brac - Lek przeciwbólowy - połączenie tramadolu i deksketoprofenu do tego czeste objawy po zazyciu to bol glowy, nudnosci i wymioty... pozostane przy swoim przeciwbolowym i ketoprofenie psikanym. dostalam skierowanie na fizjoterapie i termin wiecie na kiedy? 17 wrzesnia! kur... ja wiem że są kolejki ale mi nogi są potrzebne do pracy! jak ja z takim bólem mam stać codziennie 8 godz? no jak? 2 mce zwolnienia lekarskiego? wywalą mnie z roboty. bede musiala szukac prywatnie nie mam wyjscia a musze to wyleczyc przed ciążą bo pozniej juz tych zabiegów nie moglabym mieć.
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wszystko jest możliwe. Super. Może jednak. Rób nam zdjęcie.
I trzeba ten test powtórZyć . Albo bete zrób. Choć radzę poczekać z dwa dni
A u mnie nadal beznadziejny stan zawieszenia. Rano na papierze coś tam było. I nic. Czysto w pieluszce. -
milea.26 wrote:Pewnie sie bzykaja:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 10:36
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
piszecie o tym wiesiołku dość często nie wiedziałam o jego istnieniu dopóki wątków staraczkowych nie po przeglądałam... nawet nie wiem jakie ma działanie. musze o nim poczytać. Bierzecie go same czy z polecenia lekarza?
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:piszecie o tym wiesiołku dość często nie wiedziałam o jego istnieniu dopóki wątków staraczkowych nie po przeglądałam... nawet nie wiem jakie ma działanie. musze o nim poczytać. Bierzecie go same czy z polecenia lekarza?
podbijam pytanie bo też właśnie gdzieś wyczytałam. Patka na co on działa ??? wiem, że zawiera dużo kwasu omega -
nick nieaktualnyDaffi wrote:piszecie o tym wiesiołku dość często nie wiedziałam o jego istnieniu dopóki wątków staraczkowych nie po przeglądałam... nawet nie wiem jakie ma działanie. musze o nim poczytać. Bierzecie go same czy z polecenia lekarza?
Daffi, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:https://zapodaj.net/583f4fa5888c9.jpg.html
https://zapodaj.net/067b1f15134ea.jpg.html -
milea.26 wrote:Olej z wiesiołka bardzo dobrze wpływa na produkcję śluzu płodnego:)
To ja to już bym chyba pływała, bo nie narzekam i bez niego
Też nie wiedziałam o jego istnieniu póki nie trafiłam tutajMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Ja biorę sama. Ale szczerze mówiąc, to mi chyba nie pomógł. Ma zwiększać ilość śluzu. Ja raczej nie widzę różnicy. Dzisiaj chyba przyjmę ostatnią dawkę, bo chyba nadchodzi owulacja, a wtedy trzeba go odstawić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwuś wrote:Cześć dziewczyny w tym miesiącu zaczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko. Okres miałam 10 lipca (od 4 miesięcy mam reguralnie co 30 dni). Zaczęłam od dzisiaj robić testy owulacyjne. Powiedzcie mi czy on jest negatywny czy pozytywny ?
-
zuzi_c wrote:podbijam pytanie bo też właśnie gdzieś wyczytałam. Patka na co on działa ??? wiem, że zawiera dużo kwasu omega
Nigdy wcześniej aż takiego nie miałam.
Tylko jego się bierze do owulacji bo może powodować mikroskurcze macicyzuzi_c lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...