X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewuszki :) ide spac :* dobranoc

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Dobra dziewuszki :) ide spac :* dobranoc

Dobranoc :*
    Ja dopiero z psem wychodzę. Nie wiem jak jutro wstanę, ale musiałam odreagować dzisiejszy dzień ;)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy komentują czyjeś życie i wybory :/
    Niech sobie gadają. Najważniejsze, żebyście żyli tak jak chcecie :* życie jest za krótkie, żeby się przyporządkowywać innym ;)

Dokładnie. Mi się żyje bardzo dobrze i jestem szczęśliwa, a to najważniejsze dla mnie :) Po za tym wiecznie żyje zawodowo w czyimś cieniu, nawet gdy moja wiedza przewyższa tego kogoś, służę pomocą. W tej firmie już dalej nie zajdę, próbowałam i spotkałam się z oporem i zdaniem, że się nie nadaję, ale byłam idealna do szkolenia kolejnej osoby wyżej ode mnie w hierarchii, dziwne no nie. Gdybym była podłym człowiekiem to rozegrałabym to inaczej, coś na zasadzie, nie wiem, nie znam się to ty za to odpowiadasz itd., ale nie potrafię tak, tylko że widzę iż na tym straciłam. Zyskałam tylko doświadczenie w prowadzeniu firmy, w zarządzaniu zespołem i myślę, że spokojnie z tym bagażem mogę przejść na swoje. Myślę też, że pora iść spać, a co ma być to i tak będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 00:15

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Dokładnie. Mi się żyje bardzo dobrze i jestem szczęśliwa, a to najważniejsze dla mnie :) Po za tym wiecznie żyje zawodowo w czyimś cieniu, nawet gdy moja wiedza przewyższa tego kogoś, służę pomocą. W tej firmie już dalej nie zajdę, próbowałam i spotkałam się z oporem i zdaniem, że się nie nadaję, ale byłam idealna do szkolenia kolejnej osoby wyżej ode mnie w hierarchii, dziwne no nie. Gdybym była podłym człowiekiem to rozegrałabym to inaczej, coś na zasadzie, nie wiem, nie znam się to ty za to odpowiadasz itd., ale nie potrafię tak, tylko że widzę iż na tym straciłam. Zyskałam tylko doświadczenie w prowadzeniu firmy, w zarządzaniu zespołem i myślę, że spokojnie z tym bagażem mogę przejść na swoje. Myślę też, że pora iść spać, a co ma być to i tak będzie :)

No to rozkręcaj biznes z takim doświadczeniem :D na pewno dobrze Ci pójdzie :) ja też chcę coś własnego. Nie wyobrażam sobie pracy przez całe życie dla kogoś za marne grosze :/
    I miłego dnia dla wszystkich staraczek i zafasolkowanych :) :* śpiochy :D

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja cos spac nie moge. Wyciagnelam meza do stolicy po pracy bo chcialam kupic buty za te utopione ale nie bylo rozmiaru. Szuksm moze w necie beda :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Aj. Bo rozum jedno a serce drugie. Farmacje skończyłam, wiem mniej więcej co i jak z zaplodnieniem , hormonami itd. Progesteron niski. Owulacji niby nie było a ja się łudzę że w ciąży jestem. I nie zdarzyło mi się nigdy plamienie. Właściwie od razu się lało , dopiero 7-8 dzień to plamienia. Test z każdej strony oglądałam jakby ta kreska miała nagle wyskoczyć. A już rano się cieszyłam że nowy cykl się zaczął.

A ty Kropeczko jak się czujesz?

I mamuśka. Zapomniałam że z tortilli fajne zawijasy wychodzą. Popatrz w necie.

Może w łóżku, a może nie chcą takich smetow czytać . Przepraszam ze tak ostatnio marudzę. Jakiś gorszy czas mam. Ale obiecuję poprawę. Przede wszystkim sobie samej.
    Kochana tutaj możesz się wyzalic ile chcesz :* ile ja się kresek oszukalam nawet jak nie bylo możliwości żeby doszło do zapłodnienia... ;)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki :)
    Witam się od razu po wstaniu bo potem nie dam rady w pracy :)
    Wczoraj seks na zgodę był a dziś chyba skok tempki ale w sumie nie wiem bo mam dopiero 12dc a moje temperatury wyglądały tak:
    - 10dc- 36.22
    - 11dc- 36.48
    - 12dc- 36.61
    Zazwyczaj te górne temperatury mam w okolicach 36.6
    Robiłam testy owu i 10dc miałam ciemną kreskę a już 11 jaśniejszą :) do tego jeszcze ten ból jajników :/
    Nie wiem jak to interpretować więc postaram się w ogóle tego nie robić bo co ma być to będzie :) dziś odpuszczamy seksy i dopiero jutro rano powtórka :D
    Wczoraj się dowiedziałam jaki seks pod "przymusem" jest nieprzyjemny a ten na zgodę to już co innego :D
    Dobra wygadalam się i mogę się szykować do pracy :)
    Miłego dnia Pszczółki :* w końcu piątek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 06:15

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Gdzies Ty sie uchowala ze nigdy nie jadlas jajek faszerowanych pieczarkami?:)
    U mnie sa srednio raz w tygodniu:) i jeszcze nie zdaze zrobic a juz ich nie ma:) To podstawa swiat wielkanocnych u mnie:)
    Ja tez nigdy nie jadlam jajek faszerowanych.:P

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Cześć kobitki :)
    Witam się od razu po wstaniu bo potem nie dam rady w pracy :)
    Wczoraj seks na zgodę był a dziś chyba skok tempki ale w sumie nie wiem bo mam dopiero 12dc a moje temperatury wyglądały tak:
    - 10dc- 36.22
    - 11dc- 36.48
    - 12dc- 36.61
    Zazwyczaj te górne temperatury mam w okolicach 36.6
    Robiłam testy owu i 10dc miałam ciemną kreskę a już 11 jaśniejszą :) do tego jeszcze ten ból jajników :/
    Nie wiem jak to interpretować więc postaram się w ogóle tego nie robić bo co ma być to będzie :) dziś odpuszczamy seksy i dopiero jutro rano powtórka :D
    Wczoraj się dowiedziałam jaki seks pod "przymusem" jest nieprzyjemny a ten na zgodę to już co innego :D
    Dobra wygadalam się i mogę się szykować do pracy :)
    Miłego dnia Pszczółki :* w końcu piątek
    Owulka jak nic. Zazdroszcze Ci tych niskich temp u mnie sa przez prolaktyne pewnie tak wysokie.
    Ja Wam powiem ze ufam jednak mojemu flo ..tutaj zobaczcie kiedy mi wyznCzyl owulke...test byl ok ...ale mi sie wydaje na czuja ..najbardziej mnie bolal 2dni pozniej ..a cholercia wie ..ale w zeszlym cyklu flo tez mi wyznaczyl 2 dni pozniej.
    Tutaj zmienia mi @ i sie czlowiekowi wydaje ze Ona sie spoznia a tak nie jest.

Dzien dobry i milego poranka :*

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki moje! Miłego dnia! Mam nadzieję, że już wyjdzie to słońce w końcu! :)

zuzi_c, Applejoy lubią tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas w koncu sloneczko !!!

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Owulka jak nic. Zazdroszcze Ci tych niskich temp u mnie sa przez prolaktyne pewnie tak wysokie.
    Ja Wam powiem ze ufam jednak mojemu flo ..tutaj zobaczcie kiedy mi wyznCzyl owulke...test byl ok ...ale mi sie wydaje na czuja ..najbardziej mnie bolal 2dni pozniej ..a cholercia wie ..ale w zeszlym cyklu flo tez mi wyznaczyl 2 dni pozniej.
    Tutaj zmienia mi @ i sie czlowiekowi wydaje ze Ona sie spoznia a tak nie jest.

Dzien dobry i milego poranka :*

też ufam flo ;) dwa razy się przejechałam na ovu i teraz mam nauczkę :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki słonecznego dnia! dzisiaj piątek w końcu i winko już czeka w domu :D

Mnie dzisiaj napiernicza tak, że lecę na przeciwbólowych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 07:44

aktap, Applejoy lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    też ufam flo ;) dwa razy się przejechałam na ovu i teraz mam nauczkę :D

Czyli oszukuje? A pobiorę sobie to flo, co mi szkodzi. Zobaczę, może się przyda, skoro tak polecacie :)
    Idę sobie pazurka robić :P

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dzień dobry :) W końcu widać słoneczko. :) Mnie dzisiaj konkretnie zaczynają napierniczać jajniki, tylko dlaczego dwa na zmianę? haha :D

Fajnie macie, ja w ogóle nie czuje po jajnikach tego momentu.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Cześć dziewczynki słonecznego dnia! dzisiaj piątek w końcu i winko już czeka w domu :D

Mnie dzisiaj napiernicza tak, że lecę na przeciwbólowych

biedactwo <3

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Czyli oszukuje? A pobiorę sobie to flo, co mi szkodzi. Zobaczę, może się przyda, skoro tak polecacie :)
    Idę sobie pazurka robić :P

didi oszukuje. Przynajmniej w moim przypadku. Ovu wyznaczył mi @ na 25.07 i owulkę na 09/07 (gdzie nie miałam żadnych objawów) Flo wyznaczyło mi @ na dzisiaj lub wczoraj i dostałam wczoraj po południu, a owulkę na 04/07 i faktycznie właśnie wtedy bolały mnie jajniki.

Patka niestety tak :D na pewno ona zbyt obfite to krwawienie :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 3 dni mam ciagle temp poniżej 36. Zaraz ide do lekarza rodzinnego niech kombinuje dalej. Zmagam sie z zapeleniem ścięgien Achillesa i dostalam ketoprofen do psikania miejscowo i nie dal odrobiny ulgi i poprawy. Zobaczymy co wymyśli teraz bo nie wyobrażam sobie isc w poniedziałek do pracy i stac 8godz.ze łzami w oczach bym tam byla.

Moj wykres..
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91d8dc3bf177.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 07:59

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Chasia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mega płodne ślicznotki <3 u nas dalej pada :( OKOPNA POGODA ;(

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ