Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Ja nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy komentują czyjeś życie i wybory
Niech sobie gadają. Najważniejsze, żebyście żyli tak jak chcecie :* życie jest za krótkie, żeby się przyporządkowywać innym
Dokładnie. Mi się żyje bardzo dobrze i jestem szczęśliwa, a to najważniejsze dla mnie Po za tym wiecznie żyje zawodowo w czyimś cieniu, nawet gdy moja wiedza przewyższa tego kogoś, służę pomocą. W tej firmie już dalej nie zajdę, próbowałam i spotkałam się z oporem i zdaniem, że się nie nadaję, ale byłam idealna do szkolenia kolejnej osoby wyżej ode mnie w hierarchii, dziwne no nie. Gdybym była podłym człowiekiem to rozegrałabym to inaczej, coś na zasadzie, nie wiem, nie znam się to ty za to odpowiadasz itd., ale nie potrafię tak, tylko że widzę iż na tym straciłam. Zyskałam tylko doświadczenie w prowadzeniu firmy, w zarządzaniu zespołem i myślę, że spokojnie z tym bagażem mogę przejść na swoje. Myślę też, że pora iść spać, a co ma być to i tak będzie
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 00:15
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Dokładnie. Mi się żyje bardzo dobrze i jestem szczęśliwa, a to najważniejsze dla mnie Po za tym wiecznie żyje zawodowo w czyimś cieniu, nawet gdy moja wiedza przewyższa tego kogoś, służę pomocą. W tej firmie już dalej nie zajdę, próbowałam i spotkałam się z oporem i zdaniem, że się nie nadaję, ale byłam idealna do szkolenia kolejnej osoby wyżej ode mnie w hierarchii, dziwne no nie. Gdybym była podłym człowiekiem to rozegrałabym to inaczej, coś na zasadzie, nie wiem, nie znam się to ty za to odpowiadasz itd., ale nie potrafię tak, tylko że widzę iż na tym straciłam. Zyskałam tylko doświadczenie w prowadzeniu firmy, w zarządzaniu zespołem i myślę, że spokojnie z tym bagażem mogę przejść na swoje. Myślę też, że pora iść spać, a co ma być to i tak będzie
Dobranoc :*
No to rozkręcaj biznes z takim doświadczeniem na pewno dobrze Ci pójdzie ja też chcę coś własnego. Nie wyobrażam sobie pracy przez całe życie dla kogoś za marne grosze
Dobranoc :*
I miłego dnia dla wszystkich staraczek i zafasolkowanych :* śpiochy -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Aj. Bo rozum jedno a serce drugie. Farmacje skończyłam, wiem mniej więcej co i jak z zaplodnieniem , hormonami itd. Progesteron niski. Owulacji niby nie było a ja się łudzę że w ciąży jestem. I nie zdarzyło mi się nigdy plamienie. Właściwie od razu się lało , dopiero 7-8 dzień to plamienia. Test z każdej strony oglądałam jakby ta kreska miała nagle wyskoczyć. A już rano się cieszyłam że nowy cykl się zaczął.
A ty Kropeczko jak się czujesz?
I mamuśka. Zapomniałam że z tortilli fajne zawijasy wychodzą. Popatrz w necie.
Może w łóżku, a może nie chcą takich smetow czytać . Przepraszam ze tak ostatnio marudzę. Jakiś gorszy czas mam. Ale obiecuję poprawę. Przede wszystkim sobie samej. -
Cześć kobitki
Witam się od razu po wstaniu bo potem nie dam rady w pracy
Wczoraj seks na zgodę był a dziś chyba skok tempki ale w sumie nie wiem bo mam dopiero 12dc a moje temperatury wyglądały tak:
- 10dc- 36.22
- 11dc- 36.48
- 12dc- 36.61
Zazwyczaj te górne temperatury mam w okolicach 36.6
Robiłam testy owu i 10dc miałam ciemną kreskę a już 11 jaśniejszą do tego jeszcze ten ból jajników
Nie wiem jak to interpretować więc postaram się w ogóle tego nie robić bo co ma być to będzie dziś odpuszczamy seksy i dopiero jutro rano powtórka
Wczoraj się dowiedziałam jaki seks pod "przymusem" jest nieprzyjemny a ten na zgodę to już co innego
Dobra wygadalam się i mogę się szykować do pracy
Miłego dnia Pszczółki :* w końcu piątek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 06:15
-
milea.26 wrote:Gdzies Ty sie uchowala ze nigdy nie jadlas jajek faszerowanych pieczarkami?
U mnie sa srednio raz w tygodniu:) i jeszcze nie zdaze zrobic a juz ich nie ma:) To podstawa swiat wielkanocnych u mnie:) -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Cześć kobitki
Witam się od razu po wstaniu bo potem nie dam rady w pracy
Wczoraj seks na zgodę był a dziś chyba skok tempki ale w sumie nie wiem bo mam dopiero 12dc a moje temperatury wyglądały tak:
- 10dc- 36.22
- 11dc- 36.48
- 12dc- 36.61
Zazwyczaj te górne temperatury mam w okolicach 36.6
Robiłam testy owu i 10dc miałam ciemną kreskę a już 11 jaśniejszą do tego jeszcze ten ból jajników
Nie wiem jak to interpretować więc postaram się w ogóle tego nie robić bo co ma być to będzie dziś odpuszczamy seksy i dopiero jutro rano powtórka
Wczoraj się dowiedziałam jaki seks pod "przymusem" jest nieprzyjemny a ten na zgodę to już co innego
Dobra wygadalam się i mogę się szykować do pracy
Miłego dnia Pszczółki :* w końcu piątek
Ja Wam powiem ze ufam jednak mojemu flo ..tutaj zobaczcie kiedy mi wyznCzyl owulke...test byl ok ...ale mi sie wydaje na czuja ..najbardziej mnie bolal 2dni pozniej ..a cholercia wie ..ale w zeszlym cyklu flo tez mi wyznaczyl 2 dni pozniej.
Tutaj zmienia mi @ i sie czlowiekowi wydaje ze Ona sie spoznia a tak nie jest.
Dzien dobry i milego poranka :*MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Owulka jak nic. Zazdroszcze Ci tych niskich temp u mnie sa przez prolaktyne pewnie tak wysokie.
Ja Wam powiem ze ufam jednak mojemu flo ..tutaj zobaczcie kiedy mi wyznCzyl owulke...test byl ok ...ale mi sie wydaje na czuja ..najbardziej mnie bolal 2dni pozniej ..a cholercia wie ..ale w zeszlym cyklu flo tez mi wyznaczyl 2 dni pozniej.
Tutaj zmienia mi @ i sie czlowiekowi wydaje ze Ona sie spoznia a tak nie jest.
Dzien dobry i milego poranka :*
też ufam flo dwa razy się przejechałam na ovu i teraz mam nauczkę -
zuzi_c wrote:też ufam flo dwa razy się przejechałam na ovu i teraz mam nauczkę
Czyli oszukuje? A pobiorę sobie to flo, co mi szkodzi. Zobaczę, może się przyda, skoro tak polecacie
Idę sobie pazurka robićMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Dzień dobry W końcu widać słoneczko. Mnie dzisiaj konkretnie zaczynają napierniczać jajniki, tylko dlaczego dwa na zmianę? haha
Fajnie macie, ja w ogóle nie czuje po jajnikach tego momentu.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Czyli oszukuje? A pobiorę sobie to flo, co mi szkodzi. Zobaczę, może się przyda, skoro tak polecacie
Idę sobie pazurka robić
didi oszukuje. Przynajmniej w moim przypadku. Ovu wyznaczył mi @ na 25.07 i owulkę na 09/07 (gdzie nie miałam żadnych objawów) Flo wyznaczyło mi @ na dzisiaj lub wczoraj i dostałam wczoraj po południu, a owulkę na 04/07 i faktycznie właśnie wtedy bolały mnie jajniki.
Patka niestety tak na pewno ona zbyt obfite to krwawienie -
Ja od 3 dni mam ciagle temp poniżej 36. Zaraz ide do lekarza rodzinnego niech kombinuje dalej. Zmagam sie z zapeleniem ścięgien Achillesa i dostalam ketoprofen do psikania miejscowo i nie dal odrobiny ulgi i poprawy. Zobaczymy co wymyśli teraz bo nie wyobrażam sobie isc w poniedziałek do pracy i stac 8godz.ze łzami w oczach bym tam byla.
Moj wykres..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91d8dc3bf177.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 07:59