X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśkaa1 wrote:
    O matko ja jutro mam zatestować?? Pewnie zobaczę biel vizira haha
    Testu testuj ;) ja czekam do niedzieli. Tesciowej pokazalam czy ja sobie czasem nie wmaiwam i mowi ze widzi cos rozowego. Moj tez. Wiec poczekam czy w niedziele malpa przyjdzie.

Kropeczka ja uwielbiam teksty malych dzieci. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tymi serami to ja sama sobie robie tak ze kroje camemberta i plesniowy z niebieska plesnia. Do tego polowki winogrona ciemnego i troszke sosu z octu winnego (mam kupny z biedry)

Applejoy lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A z tymi serami to ja sama sobie robie tak ze kroje camemberta i plesniowy z niebieska plesnia. Do tego polowki winogrona ciemnego i troszke sosu z octu winnego (mam kupny z biedry)

Melunia, Ty to dobrze gotujesz :D same pyszności z tego co czytam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania no jutro mam kupne kopytka wiec nic ciekawgo xD
    Ale w sobote robie rozki z jablkami z ciasta francuskiego ;)

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia :* już nie mogę doczekać się żeby Cię wpisać na listę zafasolkowanych ... serio taka radość jak starających jest coraz mniej :) a zafasolkowanych więcej :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaaaa co mi moj K pokazal na youtubie xD no leze i placze xD

https://youtu.be/wB-QltYAHYc

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Hahahahaaaa co mi moj K pokazal na youtubie xD no leze i placze xD

https://youtu.be/wB-QltYAHYc

O masakra :O straszne XD

• didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór,
    dojechałam do domu po całym dniu harówki. Wkurzyłam się, bo nie dostałam wolnego tak jak chciałam (lekarz i badania) powiedziałam, żeby się szykowali na urlop na żądanie i wyszłam. Tyle lat pracy bez L4, urlopów na żądanie, przychodzenie na każdy telefon, a jak człowiek ma potrzebę to mają go w dupie. Dlaczego to nie działa w dwie strony. Prosiłam o to już dawno, a jest jak zwykle. Przykre. Pocieszam się winkiem i liczę na szybkie dwie kreski, bo mam dość i chcę się zająć swoją rodziną, już mi się nie chce cisnąć dalej zawodowo. Już chyba za mną ten czas, teraz czas na inne rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 23:17

Ania95, melunia91 lubią tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Ania no jutro mam kupne kopytka wiec nic ciekawgo xD
    Ale w sobote robie rozki z jablkami z ciasta francuskiego ;)

A ja w weekend nie gotuję, mąż mnie zabiera na obiad i w sobotę i w niedzielę, bo chcę żebym odpoczęła i nie gotowała, nie sprzątała, a na drogę zrobi sobie sam jedzenie, także będę się obijać aż miło :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Dobry wieczór,
    dojechałam do domu po całym dniu harówki. Wkurzyłam się, bo nie dostałam wolnego tak jak chciałam (lekarz i badania) powiedziałam, żeby się szykowali na urlop na żądanie i wyszłam. Tyle lat pracy bez L4, urlopów na żądanie, przychodzenie na każdy telefon, a jak człowiek ma potrzebę to mają go w dupie. Dlaczego to nie działa w dwie strony. Prosiłam o to już dawno, a jest jak zwykle. Przykre. Pocieszam się winkiem i liczę na szybkie dwie kreski, bo mam dość i chcę się zająć swoją rodziną, już mi się nie chce cisnąć dalej zawodowo. Już chyba za mną ten czas, teraz czas na inne rzeczy.

Tego Ci życzę :* jak najszybszej ciąży :)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    A ja w weekend nie gotuję, mąż mnie zabiera na obiad i w sobotę i w niedzielę, bo chcę żebym odpoczęła i nie gotowała, nie sprzątała, a na drogę zrobi sobie sam jedzenie, także będę się obijać aż miło :)

Ja w weekend też nie gotuję :) w sobotę idziemy na miasto coś zjeść, a w niedzielę obiad u mamy :)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:

Didi Ty jak się dziś czujesz?

Już jest dobrze, zamówiłam sobie dzisiaj pizze, wygłodniała jestem i się rzuciłam jak pies na kości :D

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Tego Ci życzę :* jak najszybszej ciąży :)

Dziękuję :*
    Ja tobie też, żeby wszystko było dobrze i szybko pojawiły się upragnione dwie kreski :)

Ania95 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czekam jutro na testy pozytywne ..
    Melcia ja juz tam po cichu w serduchu gratuluje ,a co tam !
    Didi...ja juz marze o wolnym ...ja bardzo lubie swoja prace ale 10 lat bez przerwy non stop bez zwolnienia nawet...mam juz dosc chce posiedziec w domu po prostu.
    Dobranoc płodne laseczki ..niech Nam sie tu swiat zazieleni :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 23:37

• didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    U mnie 30zl:)

U mnie 40 zł, zdzierstwo :P

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam i witam nowe osoby :)
    Coraz więcej nas, fajnie :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Kochane czekam jutro na testy pozytywne ..
    Melcia ja juz tam po cichu w serduchu gratuluje ,a co tam !
    Didi...ja juz marze o wolnym ...ja bardzo lubie swoja prace ale 10 lat bez przerwy non stop bez zwolnienia nawet...mam juz dosc chce posiedziec w domu po prostu.
    Dobranoc płodne laseczki ..niech Nam sie tu swiat zazieleni :*
    To ja mam tak samo, więc Cię doskonale rozumiem :) I mogą sobie gadać, że mam bogatego męża to mi pracować się nie chce, mi się po prostu pozmieniały priorytety :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama nie gratuluj bo nie ma czego a jeszcze zapeszysz ;)

Didi ja zeby byc spelniona zyciowo to musialabym sama byc sobie szefem. Ale co tam wszystkiego miec nie mozna. W biedrzre zle nie ma ale jak slysze jaka ja to wolna jestem i ciagle cos to juz wole siedziec na kasie i z klientami gadac bo to uwielbiam ;)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:

Didi ja zeby byc spelniona zyciowo to musialabym sama byc sobie szefem.

I ja po odchowaniu dziecka, mam taki właśnie plan. Swoim potencjałem nie chcę już napychać nikomu kieszeni. Wiecznie się wszystkiego boje, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Mąż mnie bardzo w tym wspiera, uważa że mi się uda :) Dodaje mi to skrzydeł <3

Ania95 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2018, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    To ja mam tak samo, więc Cię doskonale rozumiem :) I mogą sobie gadać, że mam bogatego męża to mi pracować się nie chce, mi się po prostu pozmieniały priorytety :)

Ja nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy komentują czyjeś życie i wybory :/
    Niech sobie gadają. Najważniejsze, żebyście żyli tak jak chcecie :* życie jest za krótkie, żeby się podporządkowywać innym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 00:03

‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ