X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Jakiś żart? Ostatnio nie miałaś dokładnie tyle samo??? Może w labie się pomylili i dali poprzedni wynik?
    Kurde na cb to chyba wartość by spadła???

Mama , Melunia u Was spadło prawda? Ja nigdy cb nie miałam, a przynajmniej o tym nie wiem, więc nie wiem co myśleć!?
    Kochana moja ...ehhhh...u mnie spadalo ,w pierwszej 13 w pt a w pon 3 ..
    W drugiej zrobilam pamietacie w pt 6,8 i nie szlam na druga bete ,nie chcialam ,wiedzialam ze tak niski wynik to cb ..zrobilam tylko test w pon.tak samo blady a potem przyszla @.
    Wiem co czujesz.przytulam mocno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 11:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny nie ma szans na jakiś cud prawda?
    Nie bede oszukiwac nie ma.teraz trzymam kciuki zebys sie sama oczyscila i pamietak po cb zawsze podobno jest wieksza szansa na ciaze juz normalna.
    I miej w glowie slowa mojego gin...zdrowa kobieta jest w ciagu roku 8 razu w ciazy!!! Tylko mamy o tym nie wiedziec ..bo przychodzi @. Ta zdrowa silna utrzyma sie na pewno :*

zuzi_c, milea.26, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa a robiłaś wynik dokładnie w tym samym lab?

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatris1987 wrote:
    A powiedz mi, miałaś gorsze samopoczucie po bromku?
    Lekarz mowil ze bedzie mi slabo niedobrze rano i bede śnięta . Z tego wszystkiego mialam tylko nieprzytomność. Nie moglam rano sie podneisc z lozka przez jakies plus minus 5 dni.

• Beatris1987 Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Dzisiaj idę w tym samym celu (hiperpolaktynemia) z wynikami do lekarza dam znać po wizycie co u mnie. a Tobie co lekarz powiedział? Szanse w tym cyklu masz jakąś czy dopiero jak leczenie zadziała? jaki wynik prolaktyny??

W tym cuklu na 100% nie mam szans ponieważ lekarka uważa, że owulacje miałam 8 dnia cyklu więc mega szybko. Dopiero w następnym czyli dokładnie za miesiąc a akurat miesiąc mam zażywać lekarstwa. Powiedziała, że po miesiacu mam powtórzyć panel tarczycowy. Tylko nie wiem czy mogę się starać zażywając te leki czy dopiero po kuracji...

Asia
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatris1987 wrote:
    W tym cuklu na 100% nie mam szans ponieważ lekarka uważa, że owulacje miałam 8 dnia cyklu więc mega szybko. Dopiero w następnym czyli dokładnie za miesiąc a akurat miesiąc mam zażywać lekarstwa. Powiedziała, że po miesiacu mam powtórzyć panel tarczycowy. Tylko nie wiem czy mogę się starać zażywając te leki czy dopiero po kuracji...
    Normalnie się starasz biorąc leki. Powodzenia!

Beatris1987 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatris1987 wrote:
    Mozesz sie starac . Tutaj z cyklow bezowulacyjnych jak widac same prawie ciaze :)

Beatris1987 lubi tę wiadomość

• Beatris1987 Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Lekarz mowil ze bedzie mi slabo niedobrze rano i bede śnięta . Z tego wszystkiego mialam tylko nieprzytomność. Nie moglam rano sie podneisc z lozka przez jakies plus minus 5 dni.

No to ja mam te trzy objawy, ale może to przez ten euthyrox dodatkowo. Po 5 dniach Ci wszystko minęło?

Asia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa ja wierze w cuda...ale jezeli beta spada to chyba niestety cudu nie bedzie:(
    Widocznie tak mialo byc... Organizm zadecydowal za Ciebie:(

• Plamka_92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa tak mi przykro :( :( :(
    Tulę Cię mocno :*

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Beatris1987 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Normalnie się starasz biorąc leki. Powodzenia!

Dzięki Kropeczko

Asia
  • zuzi_c Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dlatego dziewczyny z takich historii powinnyśmy wyciągać wnioski. Nie robić testu przed terminem spodziewanej @... :( Tak to nic by człowiek nie widział i nie rozmyślał... Ale wiem... rozum jedno, serce drugie. :(
    Malwa <3

Ech no właśnie czasem jest ciężko chociaż mnie się jeszcze nie zdarzyło iść na betę bo @ mi sie nie spóźniała więc grzecznie czekałam. Malwa kochanie bądź silna <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatris1987 wrote:
    No to ja mam te trzy objawy, ale może to przez ten euthyrox dodatkowo. Po 5 dniach Ci wszystko minęło?
    Tak .:) ale ja bylam tylko nieprzytomna.nie bylo mi nie dobrze.sam lekazr mowil ze minie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem dziewczynki, że za wcześnie poszłam i za wcześnie się cieszyłam. Nestety mam w pracy masę szkodliwych czynników i dlatego chciałam wiedzieć od razu bo ich unikałam.
    Dziękuję za wszystko :*

• Beatris1987 Koleżanka

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Tak .:) ale ja bylam tylko nieprzytomna.nie bylo mi nie dobrze.sam lekazr mowil ze minie.

W takim razie czekam na lepsze samopoczucie. :-) Bardzo dziękuję za pomoc :* :* :*

Asia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wiem ze teraz Ci ciezko..dla mnie pierwszy raz to tez byl szok...drugi ...ok, zdazylo sie...trzeci to juz chyba normalka bedzie dla mnie.
    Wytlumaczylam sobie ze wole poczekac na ta zdrowa silna dzidzie niz mialobyc cos nie tak !
    Jestescie plodni ! To cudnie .
    Mimo ze brzmi okropnie ale to bardzo wazne.
    Sercem jestwm strasznie z Toba !! Ale tez wiem i jestwm spokojna bo bedzie dobrze.❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 11:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatris1987 wrote:
    W takim razie czekam na lepsze samopoczucie. :-) Bardzo dziękuję za pomoc :* :* :*
    Prosze :) daj znac jak tam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny teraz mam tylko czekać na @? Jutro na to weselę idę i pomijając, że nie mam ochoty to trochę się martwie... nie wiem czy powinnam kontaktować się z lekarzem czy po prostu przeczekać?

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dobra dziewczyny teraz mam tylko czekać na @? Jutro na to weselę idę i pomijając, że nie mam ochoty to trochę się martwie... nie wiem czy powinnam kontaktować się z lekarzem czy po prostu przeczekać?

jak masz taką możliwość to skontaktuj się z lekarzem :*

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ