Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Jakiś żart? Ostatnio nie miałaś dokładnie tyle samo??? Może w labie się pomylili i dali poprzedni wynik?
Kurde na cb to chyba wartość by spadła???
Mama , Melunia u Was spadło prawda? Ja nigdy cb nie miałam, a przynajmniej o tym nie wiem, więc nie wiem co myśleć!?
W drugiej zrobilam pamietacie w pt 6,8 i nie szlam na druga bete ,nie chcialam ,wiedzialam ze tak niski wynik to cb ..zrobilam tylko test w pon.tak samo blady a potem przyszla @.
Wiem co czujesz.przytulam mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 11:23
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny nie ma szans na jakiś cud prawda?
I miej w glowie slowa mojego gin...zdrowa kobieta jest w ciagu roku 8 razu w ciazy!!! Tylko mamy o tym nie wiedziec ..bo przychodzi @. Ta zdrowa silna utrzyma sie na pewno :*zuzi_c, milea.26, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatris1987 wrote:A powiedz mi, miałaś gorsze samopoczucie po bromku?
-
ABI90 wrote:Dzisiaj idę w tym samym celu (hiperpolaktynemia) z wynikami do lekarza dam znać po wizycie co u mnie. a Tobie co lekarz powiedział? Szanse w tym cyklu masz jakąś czy dopiero jak leczenie zadziała? jaki wynik prolaktyny??
W tym cuklu na 100% nie mam szans ponieważ lekarka uważa, że owulacje miałam 8 dnia cyklu więc mega szybko. Dopiero w następnym czyli dokładnie za miesiąc a akurat miesiąc mam zażywać lekarstwa. Powiedziała, że po miesiacu mam powtórzyć panel tarczycowy. Tylko nie wiem czy mogę się starać zażywając te leki czy dopiero po kuracji...Asia -
Beatris1987 wrote:W tym cuklu na 100% nie mam szans ponieważ lekarka uważa, że owulacje miałam 8 dnia cyklu więc mega szybko. Dopiero w następnym czyli dokładnie za miesiąc a akurat miesiąc mam zażywać lekarstwa. Powiedziała, że po miesiacu mam powtórzyć panel tarczycowy. Tylko nie wiem czy mogę się starać zażywając te leki czy dopiero po kuracji...
Beatris1987 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyBeatris1987 wrote:W tym cuklu na 100% nie mam szans ponieważ lekarka uważa, że owulacje miałam 8 dnia cyklu więc mega szybko. Dopiero w następnym czyli dokładnie za miesiąc a akurat miesiąc mam zażywać lekarstwa. Powiedziała, że po miesiacu mam powtórzyć panel tarczycowy. Tylko nie wiem czy mogę się starać zażywając te leki czy dopiero po kuracji...
Beatris1987 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Lekarz mowil ze bedzie mi slabo niedobrze rano i bede śnięta . Z tego wszystkiego mialam tylko nieprzytomność. Nie moglam rano sie podneisc z lozka przez jakies plus minus 5 dni.
No to ja mam te trzy objawy, ale może to przez ten euthyrox dodatkowo. Po 5 dniach Ci wszystko minęło?Asia -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Dlatego dziewczyny z takich historii powinnyśmy wyciągać wnioski. Nie robić testu przed terminem spodziewanej @... Tak to nic by człowiek nie widział i nie rozmyślał... Ale wiem... rozum jedno, serce drugie.
Malwa
Ech no właśnie czasem jest ciężko chociaż mnie się jeszcze nie zdarzyło iść na betę bo @ mi sie nie spóźniała więc grzecznie czekałam. Malwa kochanie bądź silna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwinka wiem ze teraz Ci ciezko..dla mnie pierwszy raz to tez byl szok...drugi ...ok, zdazylo sie...trzeci to juz chyba normalka bedzie dla mnie.
Wytlumaczylam sobie ze wole poczekac na ta zdrowa silna dzidzie niz mialobyc cos nie tak !
Jestescie plodni ! To cudnie .
Mimo ze brzmi okropnie ale to bardzo wazne.
Sercem jestwm strasznie z Toba !! Ale tez wiem i jestwm spokojna bo bedzie dobrze.❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 11:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dobra dziewczyny teraz mam tylko czekać na @? Jutro na to weselę idę i pomijając, że nie mam ochoty to trochę się martwie... nie wiem czy powinnam kontaktować się z lekarzem czy po prostu przeczekać?
jak masz taką możliwość to skontaktuj się z lekarzem :*