X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toz to porzadny kawal Kropka haha
    Slicznsoci :*
    Ewcia jestem z Toba tam ! Trzym sie ! Olej te babki cieżarne w quizwanie sobie zagraj !

Ewa89_89 lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    A ja czekam w kolejce do lekarza. Akurat dzisiaj boli mnie strasznie, ciekawe czy przetrwam badanie. Przede mną jeszcze 4 babeczki, wszystkie z pięknymi brzuszkami

Ewcia powodzenia! :D weź nie patrz na te baby pooglądaj sobie jakiś facetów w telefonie !!!!! <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropek cudny:)
    Ewcia kciuki za wizyte trzymam:)

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dlatego dziewczyny z takich historii powinnyśmy wyciągać wnioski. Nie robić testu przed terminem spodziewanej @... :( Tak to nic by człowiek nie widział i nie rozmyślał... Ale wiem... rozum jedno, serce drugie. :(
    Malwa <3
    Całkowicie się z tobą nie zgodze. Przykro mi że to ciąża biochemiczna. Ale dziewczyna wie że dochodzi do zapłodnienia. Prawdopodobnie ma drozne jajowody. Wiadomo w którą stronę trzeba iść z dalszą diagnostyka i leczeniem.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia to czekamy na wieści :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic nie czuje. Kompletnie. oprócz pryszczy na twarzy i spuchniętych cycków nic mi nie ma ;]

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A ja nic nie czuje. Kompletnie. oprócz pryszczy na twarzy i spuchniętych cycków nic mi nie ma ;]

melunia no to czekamy :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    I oby tak zostalo ..obys nie poczula @:*

aktap lubi tę wiadomość

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pierwszy cykl bez opuchniętych cycków. I nie przeszkadza mi to. Czuje się wreszcie jak człowiek a nie tykającą bąba zegarowa. Za 5 dni @. A potem hsg.
    Boli mnie jajnik z którego była owulacja. A bardzo tego nie lubię .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 12:25

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka, kupiłam maluszka. robic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Ja też pierwszy cykl bez opuchniętych cycków. I nie przeszkadza mi to. Czuje się wreszcie jak człowiek a nie tykającą bąba zegarowa. Za 5 dni @. A potem hsg.
    Boli mnie jajnik z którego była owulacja. A bardzo tego nie lubię .
    Ja marze zeby nie bolaly mnie piersi. Wiwm ze ten mocny bol przed @ to tez przez prolaktyne.Niech juz spada zołza jedna.
    Oby szybko do badania zlecialo :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Tylko do takich zapłodnień może dochodzić nawet kilka razy w roku. :) Każdy ma swoje zdanie, ja wolałabym nie wiedzieć. ;)
    Ja sie ciesze ze wiem o tych dwoch. Juz mi to wystarczy zreszta . Tam jak lekarz powiedzial jak w grudniu mnie wezma do kliniki to beda mnie leczyc jak kobiete roniącą chronicznie.Maja juz jakies podstawy. Tak jak Isaura pisze, droznosc,plodnosc .zawsze to kasa i czas w kieszeni

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Kropeczka, kupiłam maluszka. robic?
    A co to maluszek ???

• Ewa89_89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Melunia rób a nie nas tu tak trzymasz w niepewnosci

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test co mi Kropeczka doradziła. Taka nazwa

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja marze zeby nie bolaly mnie piersi. Wiwm ze ten mocny bol przed @ to tez przez prolaktyne.Niech juz spada zołza jedna.
    Oby szybko do badania zlecialo :*
    Mnie bolą mimo niskiej prolaktyny. To też objaw szybkiego spadku progesteronu.

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robisz kochana !!! Ale do tej pory poranny mocz trzymałas ?????

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Tylko do takich zapłodnień może dochodzić nawet kilka razy w roku. :) Każdy ma swoje zdanie, ja wolałabym nie wiedzieć. ;)
    Po roku starań bym jednak chciała wiedzieć. Odpadło by mi kilkanaście dość kosztownych badań i stresów.

HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak czy inaczej musialabym zrobić dzisiaj, bo jutro termin @ i idę na to wesele, więc jakbym zrobiła tylko dzisiaj to bym się cieszyła tak czy tak. A tak to chociaż wiem co i jak. Choć smutno mi bardzo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam. Idealnie się rozmazał xD

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ