Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny ja tak czy inaczej musialabym zrobić dzisiaj, bo jutro termin @ i idę na to wesele, więc jakbym zrobiła tylko dzisiaj to bym się cieszyła tak czy tak. A tak to chociaż wiem co i jak. Choć smutno mi bardzo.
Malwa tak najwyraźniej musiało być, za każdym razem jak dostaję @ to sobie tak tłumaczę. W Twoim przypadku jest gorzej bo już czułaś tę radość i to jest w tym wszystkim najgorsze, gorsze niż po prostu dostać @. Ale przynajmniej wiecie, że do zapłodnienia doszło i pod tym względem jest okej. Jutro napijesz się za nasze zdrowie tak jak już pisałam i spróbuj się rozluźnić. Pamiętaj, że nowy cykl to nowe nadzieje. Dzisiaj uzbroiłam się już w conceive, wiesiołek i pregnę bo brałam tylko kwas foliowy, a może na te moje stare kości warto było się wspomóc. Jesteś silna i wspaniała więc musi się udać ! W końcu My siostry musimy zajść! ha ha zobaczysz będzie pięknie! tulę Ci mocno kochana :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Malwa tak najwyraźniej musiało być, za każdym razem jak dostaję @ to sobie tak tłumaczę. W Twoim przypadku jest gorzej bo już czułaś tę radość i to jest w tym wszystkim najgorsze, gorsze niż po prostu dostać @. Ale przynajmniej wiecie, że do zapłodnienia doszło i pod tym względem jest okej. Jutro napijesz się za nasze zdrowie tak jak już pisałam i spróbuj się rozluźnić. Pamiętaj, że nowy cykl to nowe nadzieje. Dzisiaj uzbroiłam się już w conceive, wiesiołek i pregnę bo brałam tylko kwas foliowy, a może na te moje stare kości warto było się wspomóc. Jesteś silna i wspaniała więc musi się udać ! W końcu My siostry musimy zajść! ha ha zobaczysz będzie pięknie! tulę Ci mocno kochana :*
szkoda mi bardzo, bo to pod względem mojej pracy był idealny moment... -
Isaura81 wrote:Mnie bolą mimo niskiej prolaktyny. To też objaw szybkiego spadku progesteronu.
Mnie też bolą pomimo niskiej prolaktyny
Ale z tym szybkim spadkiem proga to też się zastanawiam, bo piersi bolą też w ciąży, czyli przy wysokim progu
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Mnie też bolą pomimo niskiej prolaktyny
Ale z tym szybkim spadkiem proga to też się zastanawiam, bo piersi bolą też w ciąży, czyli przy wysokim progu
Potwierdzone po kontroli 3 cykli.
W ciąży bolą bo rosnąPlamka_92 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze no dobra .. jak robilam proga w cb to dochodzil nawwt do 20 ..(wiem szalu nie ma ) ale fakt robilam raz.nie wiem jak wygladal za pare dni.moze u mnie to to i to ..czy jak zbije prolaktyne to próg bedzie lepszy ?
Gdzies czytalam ze wlasnie prolaktyna zbija proga. -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:To wszystko przez to, że Tobie się jednak teraz nie udało to się musimy zsynchronizować
szkoda mi bardzo, bo to pod względem mojej pracy był idealny moment...
wiem najgorsze, że wszystko chcemy dostosować do pracy, ja mam to samo. Dla mnie ten cykl byłby wręcz idealny. Ale no cóż... może i zajdziemy razem -
Melunia a ile czasu minęło? Jak dla mnie to tam jeszcze reakcja się nie skończyła bo powinien być cały biały a nie jeszcze różowy!
U mnie dzień po spodziewanej @ beta 11 więc te sto to duża przesada. Wiadomo, że wszystko zależy od czasu owulacji i zagnieżdżenia, a wiadomo, że nie zawsze to jak w zegarku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 13:02
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Isaura jeśli mogę spytać , tylko się nie gniewaj proszę, może ja czegoś nie kojarzę. Czemu robisz hsg? Skoro masz dwójkę dzieci to na pewno miałaś drożne jajowody, to czemu teraz zapewne lekarz sądzi, że mogą nie być? Ciekawi mnie to.
Ewcia- trzymam kciuki, od razu po się odewij!
Zuzi tylko nie szalej tam za bardzo proszę! :*
Mama- mi się wydaje , że progesteron 20 to naprawdę dobrze. Czemu myślisz,że bez szału?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny ja tak czy inaczej musialabym zrobić dzisiaj, bo jutro termin @ i idę na to wesele, więc jakbym zrobiła tylko dzisiaj to bym się cieszyła tak czy tak. A tak to chociaż wiem co i jak. Choć smutno mi bardzo.
Uda się niedługo:*Kropeczka85, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e2014bdb02c.jpg
Jak widzisz rozebralam go i od momentu gdzie ma byc kreska ciazowa to od gory idzie roz i wskakuje a ta negatywna i sie rozmazuje. No i tyle. Caly czas taki rozmazany zostaje. A z sikaniem to nie wiem ile mialam czasu przerwy i nie dam glowy czy to bylo 2godziny czy mniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny