Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka - no raczej był wadliwy, ale ja i tak wiedziałam, że jestem w ciąży i poszłam po drugi xD chciałabym, żeby i tym razem tak było hehe
Melunia - zrób drugi
Malwa - trzymam mooocno kciuki :*
Mnie tak cycki bolą i jajniki, że usiedzieć nie mogę, teraz albo @ przyjdzie albo nie, pozostaje czekać ehh23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Kropeczka - no raczej był wadliwy, ale ja i tak wiedziałam, że jestem w ciąży i poszłam po drugi xD chciałabym, żeby i tym razem tak było hehe
Melunia - zrób drugi
Malwa - trzymam mooocno kciuki :*
Mnie tak cycki bolą i jajniki, że usiedzieć nie mogę, teraz albo @ przyjdzie albo nie, pozostaje czekać ehhMamuśkaa1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Nie zawsze kazdy plan przynosi oczekiwane zyski...
Ale zawsze mozna miec PLAN B heh moj planB byle nie przelozyli badan mojego znowu
A ogolny plan byle jutro przezyc w pracy i urlopki xDAnia95, najra88, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Kurcze no dobra .. jak robilam proga w cb to dochodzil nawwt do 20 ..(wiem szalu nie ma ) ale fakt robilam raz.nie wiem jak wygladal za pare dni.moze u mnie to to i to ..czy jak zbije prolaktyne to próg bedzie lepszy ?
Gdzies czytalam ze wlasnie prolaktyna zbija proga.
Ja prolaktynę mam dobrą. Raz sprawdzałam proga w lutym i był super. Pojawiły się plamienia przed @ i lekarz uznał to za podejrzane.
Robiłam proga w 6,8,10 DC. .
Do tego zapisywałam objawy i jak w tak strzelił wyszła niedomoga ciało żółtego.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Owszem, nie zawsze nasze plany przynoszą oczekiwane zyski...ale warto w ogole miec jakikolwiek plan dzialania. Trzymac sie go i dazyc do celu krok po kroku.
Paln dzialania hmmm... Wymeczyc mezusia heh ale zeby mial checi i sily na wiecej i zeby nie czul sie maszynka do bobofrutka hehe
A reszta to plan c,d ....milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Isaura jeśli mogę spytać , tylko się nie gniewaj proszę, może ja czegoś nie kojarzę. Czemu robisz hsg? Skoro masz dwójkę dzieci to na pewno miałaś drożne jajowody, to czemu teraz zapewne lekarz sądzi, że mogą nie być? Ciekawi mnie to.
Ewcia- trzymam kciuki, od razu po się odewij!
Zuzi tylko nie szalej tam za bardzo proszę! :*
Mama- mi się wydaje , że progesteron 20 to naprawdę dobrze. Czemu myślisz,że bez szału?
To wszystko mogło spowodować zapchanie się jajowodów.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
milea.26 wrote:Ja tez chce tego upalu troszke chociaz:)
Czy tylko ja tak mam ze jak wypije 0% radlerka to sie czuje jakbym wypila conajmniej 2 zwykle piwa?
Juz mi sie w glowie kreci haha:)
Moja ciocia tak ma ona często pije 0% i się zachowuje jak pijana -
melunia91 wrote:Przyszlam do pracy i sie rozplakalam... nie wiem po prostu mi same lzy naplynelu...
Dzis mam puerwsza kase wiec odezwe sie na przerwie
W ogole Adasiowa i Phia strasznie cicho siedzaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyaktap wrote:Kupiłam sobie z ciekawości testy owulacyjne w Rossku i na razie coś takiego. Mam nadzieję, że na dniach ściemnieje.
https://zapodaj.net/7b06bfa2613a7.jpg.html
Bzykaj się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Do mnie się chyba @ zbliża wielkimi krokami
Cały miesiąc mogłam na słodkie nie patrzeć, a dzisiaj pożarłam małe opakowanie Magic Starsów prawie, że z opakowaniem -
Plamka_92 wrote:Do mnie się chyba @ zbliża wielkimi krokami
Cały miesiąc mogłam na słodkie nie patrzeć, a dzisiaj pożarłam małe opakowanie Magic Starsów prawie, że z opakowaniem
Pójdzie w cycki ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów
Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży