X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Pójdzie w cycki :D ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów :D
    Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży :D
    Ja teraz dwa lody z nerwów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 16:45

Ania95 lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Pójdzie w cycki :D ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów :D
    Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży :D

Mniam mniam :D Też bym wszamała całą paczuszkę :D
    Nooo to byłby mój pierwszy objaw ;P

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam z Mamcia na zakupach i wzielo mnie na saltke taka kupna .czasem tak mam,normalka ..a moja mama "to moze jestws w ciazy jak Cie tak wzielo " ..mowie , mamus ..nawet jak to 3 dzien haha..musiałby byc hiper blastocysta zeby miec zachcianki haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.
    Kochanie ja nie wiem czemu tak kazała...ale jeśli beta nie rośnie, bądź się zatrzymała a co gorsza spada, to chyba oznacza tylko jedno:(

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Zaczerpnięte z bellybestfriend:

Za pomocą badania poziomu hormonu hCG można nie tylko wykryć wczesną ciążę, ale również oszacować jej wczesny rozwój. W 85% prawidłowo rozwijających się wczesnych ciąż poziom hormonu hCG podwoi się w przeciągu 48-72 godzin. Aby więc sprawdzić jak rozwija się ciąża na bardzo wczesnym etapie, należy zrobić dwa badania krwi, jedno a potem drugie najlepiej dokładnie po 48 godzinach od pierwszego.
    Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo.

Jednak myślę że albo to pomyłka w labku albo nie doszlo do prawidłowej implantacji.

Trzymam za Was kciuki.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Była tu jakiś czas temu dziewczyna, ale udało jej się zajść w ciążę i przestała z nami pisać i ja zapamiętałam bardzo dobrze jej post o tym, że miała spadek bety, a urodziła zdrowe dziecko. I że przez to nigdy więcej nie zrobi tego badania.
    Więc Kochana szansa jak widać jest zawsze :*

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa kciuki zacianiete.Na nic wplywu juz nie masz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wszystko za to jak zareagowalyscie na pozytywny wynik i teraz:* to czekam chcialabym mieć to już z A sobą:*

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o zachciankach przed @ a ja chyba mam tak na owulacje :) W środę i wczoraj tak mi się chciało surówki z czerwonej kapusty że aż poszłam i kupiłam :P ogólnie w tym cyklu strasznie mnie do kapusty ciągnie :/

Nareszcie weekend :) siedzimy sobie z rodzicami na wsi, miało padać ale tylko się zachmurzylo :(

Fajnie że napisałyscie o tym bocianie w Białymstoku :) jeśli u nas nie pyknie w tym i przyszłym roku to na pewno tam się zgłosimy :) Z Suwałk na szczęście nie daleko :D

Życzę Wam udanego weekendu kochane :*
    Trzymam kciuki i się modlę za małego Malwika :*

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za wszystko za to jak zareagowalyscie na pozytywny wynik i teraz:* to czekam chcialabym mieć to już z A sobą:*
    Ja dla swojego zaspokojenia nerwów zrobiłabym test sikany dziś i jutro o tej samej godzinie tej samej firmy i zobaczyła czy jest ciemniejsza kreska.
    Ja też znam taką historię Dziewczyny z mojego wątku, która nigdy w życiu bety nie zrobi bo miała właśnie sytuację ze spadkiem , a wszystko było ok.
    Tylko spokój i czas moja Kochana! Wiesz, że my wszystkie z Tobą rękami i nogami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:17

milea.26 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa kropeczka dobrze mowi. Zrob test i go powtrz jutro i zobaczysz czy kreseczka ciemnieje.
    W necie sie naczytalam ze jak beta spada to oznacza koniec, ale trzeba wierzyz ze moze to jakas pomylka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Malwa kropeczka dobrze mowi. Zrob test i go powtrz jutro i zobaczysz czy kreseczka ciemnieje.
    W necie sie naczytalam ze jak beta spada to oznacza koniec, ale trzeba wierzyz ze moze to jakas pomylka...
    Pewnie tak bo jakby było dobrze wszystko to by pięknie urosła:)

• Daffi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Kupiłam sobie z ciekawości testy owulacyjne w Rossku i na razie coś takiego. :) Mam nadzieję, że na dniach ściemnieje. :)

https://zapodaj.net/7b06bfa2613a7.jpg.html
    To są te facelle? Ja uwielbiam domowe laboratorium. Powodzenia w wykrywaniu owu:)

milea.26 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    To są te facelle? Ja uwielbiam domowe laboratorium. Powodzenia w wykrywaniu owu:)
    Tez lubie domowe laboratorium:) przynajmniej na nich sie napatrze na 2 kreski:)

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem McDonalda :D

aktap, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam taki dobry dziś humor, ale jak poszłam do łazienki to mi przeszło, bo zobaczyłam na wkładce trochę krwi (niewiele, ale jednak), a że nigdy mi się to nie zdarzało w środku cyklu to zaczynam się martwić. Boziu, wkurza mnie, ciągle coś :( Zeświruje wam tu.

melunia91 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 29-31 dni, choć czasem się zdarzy dłuższy. Na pewno się zbliża, czuję po sobie tylko, że ja nigdy takich plamień nie miałam w związku z tym.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jak długie masz cykle? Może owulka się już zbliża? Podobno czasami tak jest, że pojawia się smużka krwi/plamienie ;)
    Tez o tym czytalam nawet pare dni temu .

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten tydzień był dla mnie okropny. Kolejny musi być lepszy, no musi po prostu!!!!

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ