Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Pójdzie w cycki ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów
Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży
Mniam mniam Też bym wszamała całą paczuszkę
Nooo to byłby mój pierwszy objaw ;PAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.
Zaczerpnięte z bellybestfriend:
Za pomocą badania poziomu hormonu hCG można nie tylko wykryć wczesną ciążę, ale również oszacować jej wczesny rozwój. W 85% prawidłowo rozwijających się wczesnych ciąż poziom hormonu hCG podwoi się w przeciągu 48-72 godzin. Aby więc sprawdzić jak rozwija się ciąża na bardzo wczesnym etapie, należy zrobić dwa badania krwi, jedno a potem drugie najlepiej dokładnie po 48 godzinach od pierwszego.
Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo.
Jednak myślę że albo to pomyłka w labku albo nie doszlo do prawidłowej implantacji.
Trzymam za Was kciuki. -
Malwa13 wrote:Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.
Była tu jakiś czas temu dziewczyna, ale udało jej się zajść w ciążę i przestała z nami pisać i ja zapamiętałam bardzo dobrze jej post o tym, że miała spadek bety, a urodziła zdrowe dziecko. I że przez to nigdy więcej nie zrobi tego badania.
Więc Kochana szansa jak widać jest zawsze :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piszecie o zachciankach przed @ a ja chyba mam tak na owulacje W środę i wczoraj tak mi się chciało surówki z czerwonej kapusty że aż poszłam i kupiłam ogólnie w tym cyklu strasznie mnie do kapusty ciągnie
Nareszcie weekend siedzimy sobie z rodzicami na wsi, miało padać ale tylko się zachmurzylo
Fajnie że napisałyscie o tym bocianie w Białymstoku jeśli u nas nie pyknie w tym i przyszłym roku to na pewno tam się zgłosimy Z Suwałk na szczęście nie daleko
Życzę Wam udanego weekendu kochane :*
Trzymam kciuki i się modlę za małego Malwika :* -
Malwa13 wrote:Dziękuję dziewczyny za wszystko za to jak zareagowalyscie na pozytywny wynik i teraz:* to czekam chcialabym mieć to już z A sobą:*
Ja też znam taką historię Dziewczyny z mojego wątku, która nigdy w życiu bety nie zrobi bo miała właśnie sytuację ze spadkiem , a wszystko było ok.
Tylko spokój i czas moja Kochana! Wiesz, że my wszystkie z Tobą rękami i nogami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:17
milea.26 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Malwa kropeczka dobrze mowi. Zrob test i go powtrz jutro i zobaczysz czy kreseczka ciemnieje.
W necie sie naczytalam ze jak beta spada to oznacza koniec, ale trzeba wierzyz ze moze to jakas pomylka... -
aktap wrote:Kupiłam sobie z ciekawości testy owulacyjne w Rossku i na razie coś takiego. Mam nadzieję, że na dniach ściemnieje.
https://zapodaj.net/7b06bfa2613a7.jpg.htmlmilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja miałam taki dobry dziś humor, ale jak poszłam do łazienki to mi przeszło, bo zobaczyłam na wkładce trochę krwi (niewiele, ale jednak), a że nigdy mi się to nie zdarzało w środku cyklu to zaczynam się martwić. Boziu, wkurza mnie, ciągle coś Zeświruje wam tu.
melunia91 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny