X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Pójdzie w cycki :D ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów :D
    Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży :D
    Ja teraz dwa lody z nerwów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 16:45

Ania95 lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Pójdzie w cycki :D ja wczoraj zjadłam całą paczkę chipsów :D
    Ale mam nadzieję, że to u Ciebie objaw ciąży :D

Mniam mniam :D Też bym wszamała całą paczuszkę :D
    Nooo to byłby mój pierwszy objaw ;P

Ania95 lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam z Mamcia na zakupach i wzielo mnie na saltke taka kupna .czasem tak mam,normalka ..a moja mama "to moze jestws w ciazy jak Cie tak wzielo " ..mowie , mamus ..nawet jak to 3 dzien haha..musiałby byc hiper blastocysta zeby miec zachcianki haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny sorry że to znowu ja. Ale tak rozmyślam bo tak serio to nie ma szans prawda? Jejku bo tak zastanawiam się dlaczego kazała czekać i powtórzyć badanie jak zapytałam czy jest jeszcze szansa na zafniezdzenie.
    Kochanie ja nie wiem czemu tak kazała...ale jeśli beta nie rośnie, bądź się zatrzymała a co gorsza spada, to chyba oznacza tylko jedno:(

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Zaczerpnięte z bellybestfriend:

Za pomocą badania poziomu hormonu hCG można nie tylko wykryć wczesną ciążę, ale również oszacować jej wczesny rozwój. W 85% prawidłowo rozwijających się wczesnych ciąż poziom hormonu hCG podwoi się w przeciągu 48-72 godzin. Aby więc sprawdzić jak rozwija się ciąża na bardzo wczesnym etapie, należy zrobić dwa badania krwi, jedno a potem drugie najlepiej dokładnie po 48 godzinach od pierwszego.
    Przyrost hormonu HCG jest poniżej normy. Uzyskany wynik może (ale nie musi!) świadczyć o tym, że ciąża nie rozwija się prawidłowo - skonsultuj to z lekarzem oraz najlepiej wykonaj powtórne badanie za kolejne 48 godzin, aby sprawdzić czy hormon HCG przyrasta prawidłowo.

Jednak myślę że albo to pomyłka w labku albo nie doszlo do prawidłowej implantacji.

Trzymam za Was kciuki.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Była tu jakiś czas temu dziewczyna, ale udało jej się zajść w ciążę i przestała z nami pisać i ja zapamiętałam bardzo dobrze jej post o tym, że miała spadek bety, a urodziła zdrowe dziecko. I że przez to nigdy więcej nie zrobi tego badania.
    Więc Kochana szansa jak widać jest zawsze :*

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa kciuki zacianiete.Na nic wplywu juz nie masz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wszystko za to jak zareagowalyscie na pozytywny wynik i teraz:* to czekam chcialabym mieć to już z A sobą:*

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o zachciankach przed @ a ja chyba mam tak na owulacje :) W środę i wczoraj tak mi się chciało surówki z czerwonej kapusty że aż poszłam i kupiłam :P ogólnie w tym cyklu strasznie mnie do kapusty ciągnie :/

Nareszcie weekend :) siedzimy sobie z rodzicami na wsi, miało padać ale tylko się zachmurzylo :(

Fajnie że napisałyscie o tym bocianie w Białymstoku :) jeśli u nas nie pyknie w tym i przyszłym roku to na pewno tam się zgłosimy :) Z Suwałk na szczęście nie daleko :D

Życzę Wam udanego weekendu kochane :*
    Trzymam kciuki i się modlę za małego Malwika :*

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziękuję dziewczyny za wszystko za to jak zareagowalyscie na pozytywny wynik i teraz:* to czekam chcialabym mieć to już z A sobą:*
    Ja dla swojego zaspokojenia nerwów zrobiłabym test sikany dziś i jutro o tej samej godzinie tej samej firmy i zobaczyła czy jest ciemniejsza kreska.
    Ja też znam taką historię Dziewczyny z mojego wątku, która nigdy w życiu bety nie zrobi bo miała właśnie sytuację ze spadkiem , a wszystko było ok.
    Tylko spokój i czas moja Kochana! Wiesz, że my wszystkie z Tobą rękami i nogami!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 17:17

milea.26 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa kropeczka dobrze mowi. Zrob test i go powtrz jutro i zobaczysz czy kreseczka ciemnieje.
    W necie sie naczytalam ze jak beta spada to oznacza koniec, ale trzeba wierzyz ze moze to jakas pomylka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Malwa kropeczka dobrze mowi. Zrob test i go powtrz jutro i zobaczysz czy kreseczka ciemnieje.
    W necie sie naczytalam ze jak beta spada to oznacza koniec, ale trzeba wierzyz ze moze to jakas pomylka...
    Pewnie tak bo jakby było dobrze wszystko to by pięknie urosła:)

• Daffi Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Kupiłam sobie z ciekawości testy owulacyjne w Rossku i na razie coś takiego. :) Mam nadzieję, że na dniach ściemnieje. :)

https://zapodaj.net/7b06bfa2613a7.jpg.html
    To są te facelle? Ja uwielbiam domowe laboratorium. Powodzenia w wykrywaniu owu:)

milea.26 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    To są te facelle? Ja uwielbiam domowe laboratorium. Powodzenia w wykrywaniu owu:)
    Tez lubie domowe laboratorium:) przynajmniej na nich sie napatrze na 2 kreski:)

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jem McDonalda :D

aktap, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam taki dobry dziś humor, ale jak poszłam do łazienki to mi przeszło, bo zobaczyłam na wkładce trochę krwi (niewiele, ale jednak), a że nigdy mi się to nie zdarzało w środku cyklu to zaczynam się martwić. Boziu, wkurza mnie, ciągle coś :( Zeświruje wam tu.

melunia91 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykle mam 29-31 dni, choć czasem się zdarzy dłuższy. Na pewno się zbliża, czuję po sobie tylko, że ja nigdy takich plamień nie miałam w związku z tym.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Jak długie masz cykle? Może owulka się już zbliża? Podobno czasami tak jest, że pojawia się smużka krwi/plamienie ;)
    Tez o tym czytalam nawet pare dni temu .

• didi123 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten tydzień był dla mnie okropny. Kolejny musi być lepszy, no musi po prostu!!!!

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ