Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam po pracy. Koleżanka ma mi pożyczyć Grę o Tron.
Chyba @ się rozkręca. Albo plamienie się nasila. Na brązowo jak do tej pory.
Plan mam sprzątać, ale winko już się chłodzi. I chyba pójdę po lody...
Podoba się ?
https://naforum.zapodaj.net/71f8405e8da9.jpg.htmlmilea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wróciłam po pracy. Koleżanka ma mi pożyczyć Grę o Tron.
Podoba się ?
https://naforum.zapodaj.net/71f8405e8da9.jpg.html -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Wróciłam po pracy. Koleżanka ma mi pożyczyć Grę o Tron.
Podoba się ?
https://naforum.zapodaj.net/71f8405e8da9.jpg.html -
zuzi_c wrote:Ja juz po lampce wina, pizzy i żelkach jakie macie plany na dziś dziewczynki ????
aktap, Sandersik, zuzi_c, Mama36, Applejoy lubią tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Kończę czekoladę i zabieram się za granie w Anno 1404 Byłam dziś poznać kota którego chcemy z chłopem adoptować. Będę miała na kogo przelać ten mój nadmiar miłości Zwłaszcza, że jest niepełnosprawny więc pewnie rozpuszczę jak dziadowski bicz!
Kochana chce Ci powiedzieć, że podziwiam takich ludzi jak Ty, którzy chca adoptować zwierzęta! Sama jestem miłośniczką zwierząr i nie wyobrazam sobie zycia bez nich! Swoje koty kocham nad zycie i jestem wstanie za nimi skoczyc w ogien! I moze dla niektórych moze sie to wydawać dziwne i smieszne ale jakbym musiała to bym zycie za nie oddala! Nie wyobrazam sobie jak ludzie krzywdzą i wyrzucają zwierzęta. Więc kochana w imieniu tych kochanych istot to ja Ci dziękuję za to ze jesteś tak dobrym człowiekiem ze decydujesz się na adopcjeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 20:02
Kropeczka85, najra88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik wrote:Kochana chce Ci powiedzieć, że podziwiam takich ludzi jak Ty, którzy chca adoptować zwierzęta! Sama jestem miłośniczką zwierząr i nie wyobrazam sobie zycia bez nich! Swoje koty kocham nad zycie i jestem wstanie za nimi skoczyc w ogien! I moze dla niektórych moze sie to wydawać dziwne i smieszne ale jakbym musiała to bym zycie za nie oddala! Nie wyobrazam sobie jak ludzie krzywdzą i wyrzucają zwierzęta. Więc kochana w imieniu tych kochanych istot to ja Ci dziękuję za to ze jesteś tak dobrym człowiekiem ze decydujesz się na adopcje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny zrobiłam test i biel vizira.
Wczoraj z pierwszego moczu była blada kreseczka.
Kupiłam dwa powtórzę jutro z rana, jeśli nic to już przynajmniej będę wiedzieć i nie będę szła badać tej bety. -
nick nieaktualnyJeju ja kocham koty:) 3 miesiace temu wzielam od sasiadki dwa kociatka bo jej ktos podrzucil ciężarna kotke. Niestety jeden maluszek mi umarł. Byl chory. Ale mam drugiego który codziennie daje mi dawke endorfin:)
Mam tez strasznego kocura, ale On jest z tych co sa rzadko w domu. Chyba na panny chodzi haha:)Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny