Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Mysle kochana ze biorac pod uwage pagologie ktora chleje pali i rodzi zdrowe dzieci to jedno piwko Ci nie zaszkodzi hahah..
Mama36 lubi tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
melunia91 wrote:No dam znac na pewno kupilam ten co zawsze robie. Lady max z firmy dr.max. zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na razie zauwazylam ze mam taki metny sluz ktory sie ciagnie jak na owulacje. Nowy objaw jakis. Moze przed @melunia91 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Ja zawsze dzień przed @ miałam płodny sluz, estrogenowy, po spadku progesteronu, ale mam nadzieję, że u Ciebie tak nie będzie! Trzymam kciuki!!!
Zauwazylam ze sie ciagnie. Ogolnie mam mokro plus troche sie ciagnie ale wiecej wodnity i troche bialy troche mentny. Taki ni w pinc ni w oko, czyjke mam wysoko. Twarda ale zauwazylam ze mam ja tak jakby rozpulchniona? Jest twarda ale tak jakby po bokach ma mielkie poduszki. Jak kolwiek to brzmi ;p
Abi no w koncu lekarz z prawdziwego zdadzenia ciesze sie ze trafiliscie w dobre receWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 23:06
-
Dzień dobry moje płodne Kobitki.
Życzę Wam miłego weekendu.
Malwa odpisałam.
Melunia czekamy na wieści niecierpliwie.
Mamuśka a Ty kiedy planujesz znów zrobić test?
Abi dobre wieści! Trzymam kciuki żeby te dwa miesiące wystarczyły!!!
Ania piękna psina, normalnie do kochania na maxa!
Plamka a czy Ty czasem też teraz nie miałaś testować? Jak sytuacja wygląda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 06:06
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Aduszka83 wrote:Dziewczyny pomozcie temp o 4.50 36.48 a o 6.40 36.63
Normalnie mierze ok 6 i nie wiem.ktora zaznaczyc?
Aduszka83 lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle witam moje płodne Panie
U mnie dziś idealna temperaturka 36.6, owuview wyznaczyło mi owulacje na 10dc i to by się zgadzało bo miałam wszystkie objawy tylko teraz tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie żeby wypluc dobrą komórkę zdolną do zapłodnienia no ale nic już nie poradzę, seks był wtedy kiedy trzeba i to się liczy a reszta okaże się później
Umówiłam się z przyjaciółką na wizytę w second handzie dziś o 9 pobuszujemy sobie
Życzę Wam miłego dnia kochane :* -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Czesć dziewczyny :*
Miss nie za wcześnie będzie krótszy cykl
No ale nigdy jeszcze mi tak się nie zdarzyło żeby tak wcześnie owu była zawsze to 12-15dc... I teraz nie wiem jak dupka brać: czy od 3 wyższej temperatury (czyli dziś) czy od 16dc tak jak kazał gin -
nick nieaktualnyDzien dobry ja dziś nie mogę spać od 5.20... No dobijcie Hehe
Śliczne macie te zwierzaczki, ja niestety nie mogę sobie na razie pozwolić na to, bo córka ma straszna alergię na psy, koty i wszystko co ma sierść i pióra...
Trzymam kciuki za testy i oby @ do Was nie przyszły jeszcze 9 miesWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 07:39
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Jejku ja i tak mam krótkie
No ale nigdy jeszcze mi tak się nie zdarzyło żeby tak wcześnie owu była zawsze to 12-15dc... I teraz nie wiem jak dupka brać: czy od 3 wyższej temperatury (czyli dziś) czy od 16dc tak jak kazał gin