Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Melunia czekamy na Twój test kto w końcu dzisiaj jeszcze testuje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Jeśli biorąc pod uwagę przelicznik (0.1 na każdą godzinę) to wychodzi 36.58 o 6 godzinie bo od 4.50 do 6 jest godzina czyli dodać 0.1 i wychodzi 36.58 a w drugą stronę od 6 40 do 6 było pół h więc odjąć 0.05 więc też wychodzi 36.58 więc ja bym tą wpisała bo licząc z dwóch stron wychodzi to samo ale noze się mylę więc niech ktoś mnie poprawi, pisze jak ja bym to zrobiła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Hej:)
Wstalam i nie wierze...od rana swieci slonce! I jest cieplutko! Chyba lato wrocilo:)
Jak juz wszyscy wstaniemy zabieram chlopakow ,no i Was ze mna , nad wode.
Moj bedzie w autach grzebal ❤ -
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, myślicie, że dobrym pomysłem będzie odstawienie od jutra wiesiołka? Akurat skończyło mi się opakowanie i chyba nie będę już kupować. Dzisiaj przyjmę ostatnią dawkę.
Ale dzien dobry :*aktap lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ale mnie komar nad ranem atakował ale nie chciało mi się wstawać i ganiać za nim z klapkiem, więc w podziękowaniu udziabał mnie w powiekę jak już przysnęłam
Kropeczko ja pisałam wcześniej, że zatestuję dopiero jak mi się @ będzie spóźniać
A jeszcze jestem przed terminem i dodatkowo wszystkie znaki wskazują na to, że się ona jednak pojawi.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Aduszka83 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5590a00f22f.jpg
My mamy takie 2 czarownice
I w budynku na drewno zalegla mi sie kotka z młodymi juz je trochę odchowalam kociaki maja powyzej 12tyg aa okropnie lobuzowate niszcza mi wszystko i dlatego teraz musza mieszkac na podworku. Moze ktoa chce kotka???Aduszka83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. W końcu was doczytałam. Miałam wczoraj gościu i wyszedł spontaniczny grill więc jakoś ten wieczór zleciał.
Do środy mam dostać @. Cycki dlarj super i nie bolą. Lekkie pobolewanie podbrzusza ale jakby takie wzdęcia. Tak delikatnego przepowiadania @ nie pamiętam. W końcu te zioła dają radę.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Cześć laseczki ja już tez na nogach po mega dobrym sniadaniu (placuszki bananowe z owocami) ogarniam mieszkanko i lecę na zakupy do ikei
Jeżeli chodzi o Wiesiolek to możesz go odstawić, myślę ze bedzis ok. Jezeli nie chcesz juz go brać
Miłego dnia kobietki:)aktap lubi tę wiadomość
-
Sandersik wrote:Cześć laseczki ja już tez na nogach po mega dobrym sniadaniu (placuszki bananowe z owocami) ogarniam mieszkanko i lecę na zakupy do ikei
Jeżeli chodzi o Wiesiolek to możesz go odstawić, myślę ze bedzis ok. Jezeli nie chcesz juz go brać
Miłego dnia kobietki:)
Widziałam ! JADŁABYM te Twoje placuszki My dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu pralki bo niestety nam padła.Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:Cześć dziewczyny. W końcu was doczytałam. Miałam wczoraj gościu i wyszedł spontaniczny grill więc jakoś ten wieczór zleciał.
Do środy mam dostać @. Cycki dlarj super i nie bolą. Lekkie pobolewanie podbrzusza ale jakby takie wzdęcia. Tak delikatnego przepowiadania @ nie pamiętam. W końcu te zioła dają radę. -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Ale mnie komar nad ranem atakował ale nie chciało mi się wstawać i ganiać za nim z klapkiem, więc w podziękowaniu udziabał mnie w powiekę jak już przysnęłam
Kropeczko ja pisałam wcześniej, że zatestuję dopiero jak mi się @ będzie spóźniać
A jeszcze jestem przed terminem i dodatkowo wszystkie znaki wskazują na to, że się ona jednak pojawi.