X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia czekamy na Twój test :) kto w końcu dzisiaj jeszcze testuje? :)

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dzień dobry :) Malwa, a dzisiaj zrobiłaś jeszcze test?
    Tak, ale dzisiaj już negatywny.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Melunia czekamy na Twój test :) kto w końcu dzisiaj jeszcze testuje? :)
    No właśnie dziś przecież miało być tyle testowania :D czekamy dziewczyny

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Tak, ale dzisiaj już negatywny.

Kochana, to dzisiaj wybaw się na weselu za wszystkie czasy i wypij ile możesz za kolejny pomyślny cykl :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    Wstalam i nie wierze...od rana swieci slonce! I jest cieplutko! Chyba lato wrocilo:)

MammaN, aktap lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Jeśli biorąc pod uwagę przelicznik (0.1 na każdą godzinę) to wychodzi 36.58 o 6 godzinie :) bo od 4.50 do 6 jest godzina czyli dodać 0.1 i wychodzi 36.58 a w drugą stronę od 6 40 do 6 było pół h więc odjąć 0.05 więc też wychodzi 36.58 więc ja bym tą wpisała :) bo licząc z dwóch stron wychodzi to samo :) ale noze się mylę więc niech ktoś mnie poprawi, pisze jak ja bym to zrobiła :)
    Dokladnie tak dodajemy i odejmujemy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Kochana, to dzisiaj wybaw się na weselu za wszystkie czasy i wypij ile możesz za kolejny pomyślny cykl :*
    Dokladnie !!! Opij ..wytańcz smutki i mam nadzieje ze jak najszybciej zaczniesz nowy cykl

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia a gdzie Ty !!!!!?????

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Hej:)
    Wstalam i nie wierze...od rana swieci slonce! I jest cieplutko! Chyba lato wrocilo:)
    U Nas dzis drugi dzien skwaru ..ja dzis z lozka nie moge wstac .znow nie przytomna.od 3 dni tak jest ..zasypiam caly czas wstac nie moge .albo faktycznie tak dziala urlop ze odsypiam caly rok...albo bromergon znow ...tylko zebym sobie nie wkrecila ze teraz tarczyca mi oszalala i to przez nia jak nie mialam nigdy problemow . ..
    Jak juz wszyscy wstaniemy zabieram chlopakow ,no i Was ze mna , nad wode.
    Moj bedzie w autach grzebal ❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Dziewczyny, myślicie, że dobrym pomysłem będzie odstawienie od jutra wiesiołka? Akurat skończyło mi się opakowanie i chyba nie będę już kupować. ;) Dzisiaj przyjmę ostatnią dawkę. :)
    Nje pomoge kochana bo nie bralam ..nie znam sie
    Ale dzien dobry :*

aktap lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Ale mnie komar nad ranem atakował :/ ale nie chciało mi się wstawać i ganiać za nim z klapkiem, więc w podziękowaniu udziabał mnie w powiekę jak już przysnęłam :/

Kropeczko ja pisałam wcześniej, że zatestuję dopiero jak mi się @ będzie spóźniać :)
    A jeszcze jestem przed terminem i dodatkowo wszystkie znaki wskazują na to, że się ona jednak pojawi.

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5590a00f22f.jpg
    My mamy takie 2 czarownice
    Tez mam taką 1 czarownice :)
    I w budynku na drewno zalegla mi sie kotka z młodymi juz je trochę odchowalam kociaki maja powyzej 12tyg aa okropnie lobuzowate niszcza mi wszystko i dlatego teraz musza mieszkac na podworku. Moze ktoa chce kotka??? :)

Aduszka83 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. W końcu was doczytałam. Miałam wczoraj gościu i wyszedł spontaniczny grill więc jakoś ten wieczór zleciał.
    Do środy mam dostać @. Cycki dlarj super i nie bolą. Lekkie pobolewanie podbrzusza ale jakby takie wzdęcia. Tak delikatnego przepowiadania @ nie pamiętam. W końcu te zioła dają radę.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki !!!!

u nas bez słońca ale jest super rzeźko idealna pogoda w góry :P

Ja już piję kawę i siedzę na tarasie. Chyba zaraz odpalę jakiś film <3

A JAK TAM WIELKIE TESTOWANIE ??????? Kto dziś ????? <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki ja już tez na nogach po mega dobrym sniadaniu (placuszki bananowe z owocami) ogarniam mieszkanko i lecę na zakupy do ikei :)

Jeżeli chodzi o Wiesiolek to możesz go odstawić, myślę ze bedzis ok. Jezeli nie chcesz juz go brać :)

Miłego dnia kobietki:)

aktap lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Cześć laseczki ja już tez na nogach po mega dobrym sniadaniu (placuszki bananowe z owocami) ogarniam mieszkanko i lecę na zakupy do ikei :)

Jeżeli chodzi o Wiesiolek to możesz go odstawić, myślę ze bedzis ok. Jezeli nie chcesz juz go brać :)

Miłego dnia kobietki:)

Widziałam ! JADŁABYM te Twoje placuszki :D <3 My dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu pralki bo niestety nam padła.

Sandersik lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maz sie zreflektowal dzis rano.
    Wieczorem mamy gosci wiec wyslslsm go na zakupy a sama chalupe musze troche ogarnac i chyba suki wykapac bo smierdza.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia i jak u Ciebie?

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Cześć dziewczyny. W końcu was doczytałam. Miałam wczoraj gościu i wyszedł spontaniczny grill więc jakoś ten wieczór zleciał.
    Do środy mam dostać @. Cycki dlarj super i nie bolą. Lekkie pobolewanie podbrzusza ale jakby takie wzdęcia. Tak delikatnego przepowiadania @ nie pamiętam. W końcu te zioła dają radę.
    Mega sie ciesze i mega pozytywnie zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie juz w tym cyklu rez bedzie podobnie chociaz to dopiero piwreszy cykl z bromergonem i niepokalankiem

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)

Ale mnie komar nad ranem atakował :/ ale nie chciało mi się wstawać i ganiać za nim z klapkiem, więc w podziękowaniu udziabał mnie w powiekę jak już przysnęłam :/

Kropeczko ja pisałam wcześniej, że zatestuję dopiero jak mi się @ będzie spóźniać :)
    A jeszcze jestem przed terminem i dodatkowo wszystkie znaki wskazują na to, że się ona jednak pojawi.
    A to ciekawe bo wykres mowi co innego .jest piekny !:)

‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ