Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:Czesc laseczki !!!!
u nas bez słońca ale jest super rzeźko idealna pogoda w góry
Ja już piję kawę i siedzę na tarasie. Chyba zaraz odpalę jakiś film
A JAK TAM WIELKIE TESTOWANIE ??????? Kto dziś ?????
Na wielkim testowaniu miały być:
Melunia
Malwa
Mamuśkaa1
Madzikow
Zuzi
i ja. (Dostałam dziś normalne @)
I tu prawie każdej ze mną włącznie należy się kopniak w tyłek bo chyba żadna nie wytrzymała i każda sikala już wcześniej. No albo dostała wcześniej @.
Teraz czekamy na wieści od Meluni i Mamuśki
Ja kończę śniadanie i jadę po zakupy. Będę gotować na jutro na urodzinki. A dziś wieczorem imprezka u ciotki i wujka.
Miłego dnia laski.
-
zuzi_c wrote:Widziałam ! JADŁABYM te Twoje placuszki My dzisiaj jedziemy w poszukiwaniu pralki bo niestety nam padła....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
Mama36 wrote:Mega sie ciesze i mega pozytywnie zazdroszcze. Mam nadzieje ze u mnie juz w tym cyklu rez bedzie podobnie chociaz to dopiero piwreszy cykl z bromergonem i niepokalankiemIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Aduszka83 wrote:Wspolczuje. Ja kupowalam nowa w grudniu. Ciezko znalezc cos dobrego. Ale w koncu kupilam i pralke i suszarke i skonczyly sie porozstawiane po chalupie pranie
Cały czas mnie do tego przekonują. Przy mojej ilości prania moze to dobry pomysł. W lecie spoko ale zima mnie denerwuje bo wiecznie wszędzie to pranie i nie pachnie tak jakbym chciała.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Cały czas mnie do tego przekonują. Przy mojej ilości prania moze to dobry pomysł. W lecie spoko ale zima mnie denerwuje bo wiecznie wszędzie to pranie i nie pachnie tak jakbym chciała.
To byla bardzo dobra decyzja.
Ja kupilam razem wiec stoi na pralce wiec i malo miejsca zajmuje....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Konieczynka wrote:Na wielkim testowaniu miały być:
Melunia
Malwa
Mamuśkaa1
Madzikow
Zuzi
i ja. (Dostałam dziś normalne @)
I tu prawie każdej ze mną włącznie należy się kopniak w tyłek bo chyba żadna nie wytrzymała i każda sikala już wcześniej. No albo dostała wcześniej @.
Teraz czekamy na wieści od Meluni i Mamuśki
Ja kończę śniadanie i jadę po zakupy. Będę gotować na jutro na urodzinki. A dziś wieczorem imprezka u ciotki i wujka.
Miłego dnia laski.
ja pisałam w piątek, że dostałam @ -
Aduszka83 wrote:Wspolczuje. Ja kupowalam nowa w grudniu. Ciezko znalezc cos dobrego. Ale w koncu kupilam i pralke i suszarke i skonczyly sie porozstawiane po chalupie pranie
a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Zuzaaaaa wspolczuje .mysmy kupili pare msc temu .weszlam na opinie ..poczytalam.i tak sie oplaca w necie kupic.najtaniej.i tak kupilismy .przywiezli Nam.bardzo zadowolona jestem.
no przyznam się bez bicia, że tej pralki nie mamy już od 5 lipca... ale nie było czasu a jak był wolny weekend to niedziela bez handlu No i moja kochana mama robiła za pralnię Czekam na opinie dziewczyny jakie polecacie pralki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82f5b848d78c.jpg
Jest fajna bo ma duza pojemnosc a ja mam prania mase po dzieciachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 09:40
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Aduszka83 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82f5b848d78c.jpg
Jest fajna bo ma duza pojemnosc a ja mam prania mase po dzieciach
no wlasnie widzę, że duza pojemność to idealna dla mnie bo ja bym ciągle prała... Super dzięki kochana już sobie zapisałam! -
zuzi_c wrote:no wlasnie widzę, że duza pojemność to idealna dla mnie bo ja bym ciągle prała... Super dzięki kochana już sobie zapisałam!
Nawet kołdry i poduszki sie mieszcza mojego alergika...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...