Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aduszka83 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5590a00f22f.jpg
My mamy takie 2 czarownice
Ale słodziaki Uwielbiam psy, mój piesek miał być mały, a mu się urosło, a do tego jest straszny złośnikiem, jak nie jest po jego to szczeka do upadłego, no i strasznie cwany jest: jak mu przyniesiesz jakiś smakoły to jest kochany, póki nie zje
Cześć dziewczyny, nadrobię wieczorkiem. Zajęłam się wczoraj mężem i już mnie nie byłoAduszka83 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Rose25283 wrote:Witam wszystkich
Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiam
WitajRose25283 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Biedactwo. Nie chcesz już iść na zwolnienie, skoro Cię tak męczy?
Pozostaje kwestia tego, że teraz szykują się podwyżki, nie ukrywam, że kasa jaka by nie była to dla dziecka przyda się na pewno a jeśli powiem o ciąży mogę zapomnieć o kasie tym bardziej, że w maju dostałam umowę na czas nieokreślony...
Zresztą zobaczymy co życie zweryfikuje
Malwa jeśli dobrze wszystko zrozumiałam jest jeszcze nadzieja tak? Trzymam kciuki i daj znać jak tylko będziesz coś wiedzieć! Buziaki :* -
nick nieaktualnyJa moją mamę kocham. Strasznie. Ale dzieje się to samo jak była nastolatką. Wieczne pretensje o nie wiadomo co. Wieczne niezadowolenie. Wydarła się na mnie za to że zapronowałam żeby kolega mojemu tacie przyszedł pomóc jakby brat nie dał rady. Ona siedzi w NL i ma pretensje do całego świata że tam w ogóle jest.
A ja mam do niej żal ze zostawiła mnie, zostawiła wnuki i zwala cała wine na tate że tam jest bo on jej załatwił prace. Jak się wkurze to jej to powiem... Normalnie wzięlam i jej powiedziałam że nie chce z nia gadac -
Kropeczka85 wrote:Witaj Rose. Trzymam kciuki! Tarczycę sprawdzaj koniecznie bo to ważne przy staraniach.
A mnie jakiś dół się wczoraj włączył. Do tej pory podchodziłam, że co ma być to będzie, ale teraz jakoś już bardzo zależy mi na moim Kropku i bardzo chcę żeby było w porządku. I przez to zaczęłam czytać o poronieniach i w ogóle... Czekam na kopy w tyłek od Was!
Dzisiaj też organizuję rodzinny obiad z okazji zaległych urodzin syna i mam w brud roboty.
Kropeczka OGROMNY kopniak w tyłek ode mnie, pamiętaj że czasami problem tkwi w naszej głowie... Wszystko będzie dobrze ! :* Nie czytaj tych głupot na forach bo tam od razu "czarne scenariusze" ...Głowa do góry, ściskam Was mocno ! :*Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Subkliniczna autoimmunologiczna niedoczynnosc tarczycy - Letrox 50
———————————
*Starania o pierwszego maluszka od 10 2017r.
- 20.06.2018 (9cs)💔
- Dwie kreski na teście🤰 15.07. 2018r (10 cs)
- Córeczka 👧😍 03 2019r.
*Starania o drugiego maluszka od 12 2019r. (Aktualnie 11 cs) ✊
————————————
Badania 💉💉 (4 dc):
-FSH 6,7 ✅
-LH 5,69✅
-Estradiol 35,10✅
-Prolaktyna 16,40✅
-Testosteron 18,90✅
————————————-
Suplementacja: 💊💊
- olej z wiesiołka do owulacji(3x2)
-Dong Quai do owulacji 1x1
- B-kompleks MSE 1x1
- Duphaston 2x1 (wdrożony od 6 cs) -
Cześć Kochane co u Was ?
Przepraszam że nie piszę zbyt dużo, ale śledzę Was na bieżąco.
Jak wiecie w poniedziałek 16 07 zobaczyłam upragnione 2 kreski, zrobiłam BETĘ wynosiła 143, 18 07 byłam u ginekologa i potwierdziła że w macicy jest pęcherzyk o wielkości 4,3 mm i jest to najprawdopodobniej 4 tydzień ciąży, zrobiłam w ten dzień betę kontrolną wynosiła 463, wczorajszy wyniki BETY 1007 jak widać idzie do góry, PROGESTERON 30,01 odrobinę wysoki ale chyba lepiej wyższy niż za niski... TSH wzrosło ale mieści się w normie wynosi 2,23. Powoli dopada nie zgaga której nigdy wcześniej w życiu nie miałam, jestem ciągle zmęczona, nic tylko bym spała...Wizytę kontrolną mam 09 08 i mam nadzieję że usłyszę na niej tylko te dobre wiadomości...aktap, Aduszka83, MammaN, MissKathy92 lubią tę wiadomość
Subkliniczna autoimmunologiczna niedoczynnosc tarczycy - Letrox 50
———————————
*Starania o pierwszego maluszka od 10 2017r.
- 20.06.2018 (9cs)💔
- Dwie kreski na teście🤰 15.07. 2018r (10 cs)
- Córeczka 👧😍 03 2019r.
*Starania o drugiego maluszka od 12 2019r. (Aktualnie 11 cs) ✊
————————————
Badania 💉💉 (4 dc):
-FSH 6,7 ✅
-LH 5,69✅
-Estradiol 35,10✅
-Prolaktyna 16,40✅
-Testosteron 18,90✅
————————————-
Suplementacja: 💊💊
- olej z wiesiołka do owulacji(3x2)
-Dong Quai do owulacji 1x1
- B-kompleks MSE 1x1
- Duphaston 2x1 (wdrożony od 6 cs) -
Mama36 wrote:Marza bardzo wspolczuje . Moze byc z ta dziewczynka.ja w zadnej ciazy nie wymiotowalam i dwoch chlopakow
Nie spał nam się tam za bardzo!
A z odwykiem super sprawa! Może wtedy akurat pyknie ta córcia wymarzoną!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 13:26
Marza89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Czesc kochane, mnie dzisiaj tutaj trochę mniej bo odpoczywam i nawet nie chce mi się pisać
My dzisiaj idziemy na randkę - piknik z winem, serem, bagietkami
Także idę się wystroić pomalować paznokcie tylko szkoda, że @ i trochę boli brzuch ale wszystkiego mieć nie możnaKropeczka85, milea.26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZazdroszcze. Ja dzis ide sie smazyc z chlopakami na stadion. Mlody wyprowadza pilkarzy na boisko. Ja sobie dowoli pokrzycze udajac dopinga a wykrzykujac cala zlosc co sie nazbierala przez te wszystkie dni.
K twierdzi ze wsciekla chodze bo test nie pokazal dwoch kresek... -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Zazdroszcze. Ja dzis ide sie smazyc z chlopakami na stadion. Mlody wyprowadza pilkarzy na boisko. Ja sobie dowoli pokrzycze udajac dopinga a wykrzykujac cala zlosc co sie nazbierala przez te wszystkie dni.
K twierdzi ze wsciekla chodze bo test nie pokazal dwoch kresek...
Tutaj są dziewuszki co się starają po kilkanaście cykli...i co one mają powiedzieć? Wyobraź sobie ich flustrację...dlatego wyluzj kobieto! Ciesz się po prostu seksem i tyle! A ciąża wyjdzie w praniu!
Każda z Nas inaczej przeżywa starania, ale Ty naprawdę nie masz się czym na razie martwić...więc głowa do góry i pierść do przodu. Nie tym, to następnym razem sie uda...wiele kobitek jest tutaj naprawdę w duzo gorszej sytuacji niż Ty.najra88 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Zazdroszcze. Ja dzis ide sie smazyc z chlopakami na stadion. Mlody wyprowadza pilkarzy na boisko. Ja sobie dowoli pokrzycze udajac dopinga a wykrzykujac cala zlosc co sie nazbierala przez te wszystkie dni.
K twierdzi ze wsciekla chodze bo test nie pokazal dwoch kresek...
Melunia ale super! Mój synek (5latek prawie) nie mógł wytrzymać na żaglowce... wiec pewnie sam by poszedł na boisko. Czemu po mnie jest taki aktywny, a nie jak tata najlepiej na spacer iść autem itd...melunia91 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnySory ale nie znasz mnie i nie wiesz wszystkiego. Napisałam że K tak stwierdził a u mnie się nawarstwiło to co napisałam wcześniej że się z moją mamą pożarłam. Serio ja nie uwidaczniam wszystkiego co czuje w środku i jak przeżywam wszystko. I że nie są to tylko problemy natury ciąży...
Ale w sumie racja co ja mam do gadania jak tu sie staraja po pare lat a ja z tego co napisałam drugi cykl. Nie to że ja na drugie dziecko czekam 4 lata i to że mój mąż nie mógł się tyle zdecydować. Racja, w sumie powinnam ja reszte wspierać bo jestem na początku dopiero. Ale widocznie tego nie pokazuję tylko potrafie narzekać że się nie udało, wstawiać testy na których nic nie widać i użalać się nad sobą bo przecież są symptomy i objawy itp.
Sory jak takto wygląda. Więcej nie będęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 15:41
-
nick nieaktualnyEjjjjj ....juz raz mielismy tu spine. Bez sensu naprawde .
Czytam i kazda ma racje.Naprawde.Wiec dajmy tu miec kazdemu swoje zdanie a ja sie zgadzam z jedna i z druga.Co ja mam do tych co staraja sie lata ...ale bol w serduszku ma miec prawo kazdy i nie mamy prawa oceniac
A doszlam do tego co jest najgorsze. Wiecie co...ja juz nawet nie mam nic do tych cb ...ale do niewiedzy .Wiecie co bym chciala ..np teraz 16go mialam owulacje ..bach 20go przykladam urzadzenie do brzucha ..pik pik jest wynik ..cb...pusty pecherzyk ..nic ...albo ciaza..
Najgorsze to czekanie jakbym wiedziala od razu ..dzien po ze nic z tego latwiej byloby Nam czekac do @melunia91 lubi tę wiadomość