X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    Byla droga ale warta swojej ceny.
    Nawet kołdry i poduszki sie mieszcza mojego alergika :)

Aduszka suszarka to moje marzenie ! Powiedz a ile za wszystko zapłaciłaś i jak to wygląda pod względem zużycia energii taka suszarka ??

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Jestem jestem ;) spalam. I negatyw wiec czekam na @
    Przykro mi ale poki @ nie ma sa nadzieje .

Te testy to uzaleznienie ,zgadza sie.dziewczyny jak ja sie ciesze ze bede pierwszy raz zmuszona nie robic testow i wrocic po prostu z @. Oczywiscie moglabym wziac do walizki ...ale nie mam zamiaru ani testow ani termometra. Totalny odwyk !:)

milea.26, aktap lubią tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Aduszka suszarka to moje marzenie ! Powiedz a ile za wszystko zapłaciłaś i jak to wygląda pod względem zużycia energii taka suszarka ??
    Cos ok 4000
    Jesli chodzi o energie to doszlo nam ok 35zl na miesiac ale oprocz suszarki i pralki ktora chidzi co drugi dzien doszedl tez thermomix wiec trudno powiedziec :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie ten test cały się rozkazał na różowo potem się zrobił biały i jest cień cienia.

Ania95 ja za tydzień jadę z malzem do Gdyni na 10 dni :) :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny u mnie ten test cały się rozkazał na różowo potem się zrobił biały i jest cień cienia.

Kochana nie chce Ci robic nadzieji i tak jak napsialam ze naprawde duzo bym dala zebys byla wyjatkiem i zlamala ten system i wszystko bylo super!! Bylaby to mega nadzieja dla mnie
    Ale ja tak w pierwszej cb z beta 13 jasne kreseczki mialam przez pare dni ..alw wlasnie nie ciemnialy ...wtedy myslalam ze jesszcze moze tak ma byc ..teraz juz wiem ze ma byc ciemniejsza z dnia na dzien. Dlatego za drugim razem nawet bety nie powtarzalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:12

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok

Ja jestem mega zadowolona z boscha i nie zamienię tej firmy na nic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa pokaz:)

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok

Ja mam Samsunga Eco Bubble w swoim rodzinnym domu. Bardzo ją sobie chwalę :) Na tyle, że do własnego mieszkania kupiliśmy taką samą tylko ciut nowszy model :) Z tą kieszonką do dorzucania prania :)
    Jest banalna w obsłudze i mamy już ją parę ładnych lat i do tej pory nie zawiodła :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Rose25283 Nowa

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich :)
    Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda :) Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni :) Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiam :)

aktap, didi123 lubią tę wiadomość

Czekamy
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose25283 wrote:
    Witam wszystkich :)
    Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda :) Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni :) Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiam :)
    To trzymamy kciuki żeby się w końcu udało.

Rose25283 lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.

Może po prostu mu o tym powiedz? :)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Melunia mi też się dzisiaj śnił podobny sen! W ogóle często mi się śni, że ktoś o mnie zabija, stara się i naprawdę kocha. Też uważam, że to braki z jawy :/

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a372d58c0a73.jpg

Moje uprawy na dzisiejsza sałatkę

zuzi_c, MammaN lubią tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rose. Trzymam kciuki! Tarczycę sprawdzaj koniecznie bo to ważne przy staraniach.

A mnie jakiś dół się wczoraj włączył. Do tej pory podchodziłam, że co ma być to będzie, ale teraz jakoś już bardzo zależy mi na moim Kropku i bardzo chcę żeby było w porządku. I przez to zaczęłam czytać o poronieniach i w ogóle... Czekam na kopy w tyłek od Was!

Dzisiaj też organizuję rodzinny obiad z okazji zaległych urodzin syna i mam w brud roboty.

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przesyłam wirtualnego kopniaka

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Pokaż test :)
    Gdynia jest super :) a skąd jesteś?

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
    Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? :D ja cały tydz umieralam...
    Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje D:

Miłego dnia płodne laseczki ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose witaj :)
    Melunia sen super teraz trzeba wprowadzic w zycie.powiedz swojemu ze Ci tego brakuje.
    Ja juz nad woda. Moi sie taplaja ja wysmarowanA smaze pupe.;)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
    Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? :D ja cały tydz umieralam...
    Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje D:

Miłego dnia płodne laseczki ❤️

Będzie dziewczynka :) <3

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ