Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Jestem jestem spalam. I negatyw wiec czekam na @
Te testy to uzaleznienie ,zgadza sie.dziewczyny jak ja sie ciesze ze bede pierwszy raz zmuszona nie robic testow i wrocic po prostu z @. Oczywiscie moglabym wziac do walizki ...ale nie mam zamiaru ani testow ani termometra. Totalny odwyk !milea.26, aktap lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Aduszka suszarka to moje marzenie ! Powiedz a ile za wszystko zapłaciłaś i jak to wygląda pod względem zużycia energii taka suszarka ??
Jesli chodzi o energie to doszlo nam ok 35zl na miesiac ale oprocz suszarki i pralki ktora chidzi co drugi dzien doszedl tez thermomix wiec trudno powiedziec...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny u mnie ten test cały się rozkazał na różowo potem się zrobił biały i jest cień cienia.
Ania95 ja za tydzień jadę z malzem do Gdyni na 10 dni
Ale ja tak w pierwszej cb z beta 13 jasne kreseczki mialam przez pare dni ..alw wlasnie nie ciemnialy ...wtedy myslalam ze jesszcze moze tak ma byc ..teraz juz wiem ze ma byc ciemniejsza z dnia na dzien. Dlatego za drugim razem nawet bety nie powtarzalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:12
-
zuzi_c wrote:a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok
Ja jestem mega zadowolona z boscha i nie zamienię tej firmy na nic -
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok
Ja mam Samsunga Eco Bubble w swoim rodzinnym domu. Bardzo ją sobie chwalę Na tyle, że do własnego mieszkania kupiliśmy taką samą tylko ciut nowszy model Z tą kieszonką do dorzucania prania
Jest banalna w obsłudze i mamy już ją parę ładnych lat i do tej pory nie zawiodłazuzi_c lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Witam wszystkich
Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiamaktap, didi123 lubią tę wiadomość
Czekamy -
Rose25283 wrote:Witam wszystkich
Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni Staramy się i czekamy na efekty. PozdrawiamRose25283 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.
Może po prostu mu o tym powiedz? -
melunia91 wrote:Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Witaj Rose. Trzymam kciuki! Tarczycę sprawdzaj koniecznie bo to ważne przy staraniach.
A mnie jakiś dół się wczoraj włączył. Do tej pory podchodziłam, że co ma być to będzie, ale teraz jakoś już bardzo zależy mi na moim Kropku i bardzo chcę żeby było w porządku. I przez to zaczęłam czytać o poronieniach i w ogóle... Czekam na kopy w tyłek od Was!
Dzisiaj też organizuję rodzinny obiad z okazji zaległych urodzin syna i mam w brud roboty.
Rose25283 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? ja cały tydz umieralam...
Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje
Miłego dnia płodne laseczki ❤️ -
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? ja cały tydz umieralam...
Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje
Miłego dnia płodne laseczki ❤️
Będzie dziewczynka