X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    Byla droga ale warta swojej ceny.
    Nawet kołdry i poduszki sie mieszcza mojego alergika :)

Aduszka suszarka to moje marzenie ! Powiedz a ile za wszystko zapłaciłaś i jak to wygląda pod względem zużycia energii taka suszarka ??

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Jestem jestem ;) spalam. I negatyw wiec czekam na @
    Przykro mi ale poki @ nie ma sa nadzieje .

Te testy to uzaleznienie ,zgadza sie.dziewczyny jak ja sie ciesze ze bede pierwszy raz zmuszona nie robic testow i wrocic po prostu z @. Oczywiscie moglabym wziac do walizki ...ale nie mam zamiaru ani testow ani termometra. Totalny odwyk !:)

milea.26, aktap lubią tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Aduszka suszarka to moje marzenie ! Powiedz a ile za wszystko zapłaciłaś i jak to wygląda pod względem zużycia energii taka suszarka ??
    Cos ok 4000
    Jesli chodzi o energie to doszlo nam ok 35zl na miesiac ale oprocz suszarki i pralki ktora chidzi co drugi dzien doszedl tez thermomix wiec trudno powiedziec :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie ten test cały się rozkazał na różowo potem się zrobił biały i jest cień cienia.

Ania95 ja za tydzień jadę z malzem do Gdyni na 10 dni :) :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziewczyny u mnie ten test cały się rozkazał na różowo potem się zrobił biały i jest cień cienia.

Kochana nie chce Ci robic nadzieji i tak jak napsialam ze naprawde duzo bym dala zebys byla wyjatkiem i zlamala ten system i wszystko bylo super!! Bylaby to mega nadzieja dla mnie
    Ale ja tak w pierwszej cb z beta 13 jasne kreseczki mialam przez pare dni ..alw wlasnie nie ciemnialy ...wtedy myslalam ze jesszcze moze tak ma byc ..teraz juz wiem ze ma byc ciemniejsza z dnia na dzien. Dlatego za drugim razem nawet bety nie powtarzalam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 10:12

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok

Ja jestem mega zadowolona z boscha i nie zamienię tej firmy na nic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa pokaz:)

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a jaką pralkę kupiłaś jeśli można wiedzieć kochana ??? Bo ja jestem zielona! Wiem, że ostatnio popularne sa Samsungi już widzę w co 2gim domu i nie wiem czy to tylko tak działa reklama czy faktycznie są ok

Ja mam Samsunga Eco Bubble w swoim rodzinnym domu. Bardzo ją sobie chwalę :) Na tyle, że do własnego mieszkania kupiliśmy taką samą tylko ciut nowszy model :) Z tą kieszonką do dorzucania prania :)
    Jest banalna w obsłudze i mamy już ją parę ładnych lat i do tej pory nie zawiodła :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Rose25283 Nowa

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich :)
    Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda :) Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni :) Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiam :)

aktap, didi123 lubią tę wiadomość

Czekamy
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose25283 wrote:
    Witam wszystkich :)
    Staramy się z mężem o dzidziusia juz 8 cykli, teraz trwa 9. Mam 24 lata. Mam nadzieję że tym razem się uda :) Byłam u ginekologa i mówi że jest wszystko dobrze, nic tylko się starać. Dziwna taka sytuacja mi sie przydarzyła: w Anglii robilam test krwi i wyszlo ze mam podwyższony tsh, podczas pobytu na urlopie w Polsce też zrobiłam test i był w normie. Przestraszyłam się bo tylko czekam na tą moją tarczycę kiedy się "aktywuje" bo w najblizszej rodzinie też były z tym problemy. Wracając do tematu... Właśnie są te dni :) Staramy się i czekamy na efekty. Pozdrawiam :)
    To trzymamy kciuki żeby się w końcu udało.

Rose25283 lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.

Może po prostu mu o tym powiedz? :)

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Melunia mi też się dzisiaj śnił podobny sen! W ogóle często mi się śni, że ktoś o mnie zabija, stara się i naprawdę kocha. Też uważam, że to braki z jawy :/

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a372d58c0a73.jpg

Moje uprawy na dzisiejsza sałatkę

zuzi_c, MammaN lubią tę wiadomość

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rose. Trzymam kciuki! Tarczycę sprawdzaj koniecznie bo to ważne przy staraniach.

A mnie jakiś dół się wczoraj włączył. Do tej pory podchodziłam, że co ma być to będzie, ale teraz jakoś już bardzo zależy mi na moim Kropku i bardzo chcę żeby było w porządku. I przez to zaczęłam czytać o poronieniach i w ogóle... Czekam na kopy w tyłek od Was!

Dzisiaj też organizuję rodzinny obiad z okazji zaległych urodzin syna i mam w brud roboty.

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez przesyłam wirtualnego kopniaka

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Pokaż test :)
    Gdynia jest super :) a skąd jesteś?

• Marza89 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
    Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? :D ja cały tydz umieralam...
    Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje D:

Miłego dnia płodne laseczki ❤️

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rose witaj :)
    Melunia sen super teraz trzeba wprowadzic w zycie.powiedz swojemu ze Ci tego brakuje.
    Ja juz nad woda. Moi sie taplaja ja wysmarowanA smaze pupe.;)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marza89 wrote:
    Cześć laseczki, jestem dwa dni do tyłu... Nie wiem kiedy to nadrobię...
    Czy po Malwiku pojawiła się jakaś fasolka? :D ja cały tydz umieralam...
    Wymiotowanie do kosza w pracy najbardziej mnie chyba stresuje D:

Miłego dnia płodne laseczki ❤️

Będzie dziewczynka :) <3

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ