Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A propos pieprzyków to polecam od razu się zarejestrować do onkologa. Bo jeśli dermatolog stwierdzi, że to może być czerniak albo coś do usunięcia to i tak skieruje Was do onkologa A onkolog od razu sprawdzi wszystkie pieprzyki specjalną lupką.
U mnie i mama i brat mieli problem z czerniakiem więc nie warto na dermatologa czekać -
zuzi_c wrote:A propos pieprzyków to polecam od razu się zarejestrować do onkologa. Bo jeśli dermatolog stwierdzi, że to może być czerniak albo coś do usunięcia to i tak skieruje Was do onkologa A onkolog od razu sprawdzi wszystkie pieprzyki specjalną lupką.
U mnie i mama i brat mieli problem z czerniakiem więc nie warto na dermatologa czekaćzuzi_c lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór pierwszy dzien w tym cyklu nie boli mnie glowa cud:) moje temp wciąż są ponizej 36.. Ma któraś tez tak? Mysle sobie od kiedy robic testy owu zostały mi az 3 i nie chcialabym już w tym cyklu kupowac i sie stresowac.
Odliczam dni do wizyty u gina. Zastanawiam sie jak on podejdzie do mnie i tematu ciąży. Czy zrobi cos(mocno licze na niego i ufam mu) czy splawi mnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Ja dzisiaj sniłam że mam kochanka... Tzn Byłam na jakimś obozie/sanatorium coś jakby takie wakacje. I tam był przystojny facet, który o mnie zabiegał. Mówił mi komplementy. Dawał kwiaty, czekoladki. Chyba mi brakuje troche czułości dziewczyny.
Albo czegoś słodkiego hehehehMama36 lubi tę wiadomość
[/url] -
melunia91 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4bd2222eba9.jpg
Łapcie
Da radę do zachodniopomorskiego podrzucić kurierem?
Melunia ty jesteś pewna ze nie chciałabyś pracować gdzieś w kuchni albo mieć sama jakaś restauracje? (Miałabyś stałe bywalczynie heheh )[/url]