Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolkasie wrote:Hej jestem tu nowa. Czesto czytam co tu piszecie i to chyba jedyna rzecz ktora mnie trzyma jeszcze w nadziei ze kiedys sie nam uda. My też staramy się dwa lata i nic ciągle tylko rozczarowanie i nerwy. Teraz udalam się do gina i wyslala nas do kliniki leczenia niepłodności. Nie zrobiła mi żadnych badań ani mężowi. Czy to że staramy się dwa lata odrazu kwalifikuje nas do kliniki. Czy można wcześniej porobić badania. Ja okres mam regularnie i ogólnie nie mam żadnych przeciwwskazań. Maz ma cukrzycę i nigdy nie badał nasienia. Co o tym myślicie czy warto od razu
udać się do kliniki ?
Cześć Karolka
Mi się wydaje ze niepłodność związana jest z immunologią ale kochana najważniejszy jestdobry ginekolog który rozpisze badania na pierwszej stronie jest załącznik z badaniami do wykonania tak jest tajemna wiedza staraczek. i wszystko opisane jak będziesz miała jakieś pytania to czekamy[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:Niedawno byłam u endokrynologa ktory zrobil na mnie świetne wrazenie... Dlugi wywiad, zainteresowanie pacjentem, leczylam sie u endo juz 10 lat, ale zmieniłam w zwiazku z przeprowadzka na Śląsk. Ja na razie czekam kilka miesięcy czy uda mi się zajść w ciążę bo my dopiero zaczelismy, ale w razie gdyby się nie udalo mam zleconych kilka badań. Bylam u wielu lekarzy, ale niewielu zrobiło na mnie wrażenie takich skrupulatnych. Podam Ci nazwisko, ale wolalabym w jakiejs wiadomosci prywatnej i teraz help dziewczyny jak ja wysłać? Czy trzeba byc "przyjaciolkami"?
Wysłałam Ci zaproszenie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2018, 23:46
-
Applejoy wrote:Cześć Karolka
Mi się wydaje ze niepłodność związana jest z immunologią ale kochana najważniejszy jestdobry ginekolog który rozpisze badania na pierwszej stronie jest załącznik z badaniami do wykonania tak jest tajemna wiedza staraczek. i wszystko opisane jak będziesz miała jakieś pytania to czekamySmutna Ja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry, widzę że trochę mniej już strugacie przy weekendzie
U mnie też sporo zajęć i mało czasu a co tego problemy przeróżne się pojawiły w naszych rodzinach... No plaga jakaś aż mi przez to ciągle smutno i przykro. Hormony robią też swoje i wyje po kątach...
Samopoczucie lepiej jeśli chodzi o objawy, ratują mnie rano sucharki. Jem jak tylko sie wszystko zaczyna dziać,15min i mogę wstać spokojnie. Chociaż tyle dobrego,bo przez te stresy nawet z moim za wiele nie gadamy... Kolejna sprzeczka nie jest tu potrzebna.
Dziś w końcu będzie w domu i ma Nieespodzianke to może będzie już lepiej i się oczysci.
A z ciekawostek to rosnę i kutfa ciężko mi dopiąć się w jeansy itp... Akurat na tej wysokości wystaje Hehe
Witam nowe koleżanki im nas więcej tym lepiej.
Kropeczki, Jak się czujecie? I reszta naszych fasoleczek
Melunia, samopoczucie bojowe? Jadę do Ciebie na te pyszności
Mama, ja dziś też bym nad jeziorkiem poleżała OoooWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 08:22
-
Cześć dziewczyny! Widzę, że już niektóre nie mogą spać jak ja
Witamy nowe dziewczyny trochę Was tutaj chyba przybyło super
My dzisiaj chyba też nad wodę podjedziemy gdzieś. Ja mam w planach jeszcze zdjęcia więc trochę roboty dzisiaj przede mną
Kończy się @ iii powoli wchodzimy w następny cykl tym razem juz tylko z Floaktap lubi tę wiadomość
-
Hej Płodne Laski!
Patka Ty dobra jesteś...po pierwszej wróciłaś , a po 7 już buszujesz. Spać nie możesz?
Dobrze, że się pobawilyscie i trochę luzu się wkradło!
Malwa a jak tam u Ciebie? Udało się trochę rozluźnić???
Mamuśka zrobiłaś test? Jak się udała Sandrusi imprezka?
Koniczynka udanej dzisiejszej balangi!
Mamma życzę, aby dzisiejsza niespodzianka była przeslodka i łagodząca atmosferę. Ty taka chudzinka też to nic dziwnego, że się nie dopinasz! Ja jakoś żyje. Najgorsze objawy przechodzą i trochę się tym oczywiście martwię. Kiedy masz wizytę?
Chasiki i Marziki jak tam?
Plamka i cio dalej na @ się czujesz, czy jednak możemy mieć nadzieję?Konieczynka, aktap lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczko, wizytę mam 3 Sierpnia. Już nie mogę się doczekać
A podobno zanikające objawy to nic złego mojej koleżance w 3mies wszystko przeszło i cieszyła się już tylko tym, że jest coraz większa Hih ma śliczną córcię teraz. Kiedy Twoja wizyta? Już taki duży Kropek to jak Twój brzusio? Rośnie też? -
Kaga wrote:Haha ja też zaczęłam kilka dni temu cykl z Flo
Żadnej nie ufam.
Mam cykle potwierdzane monitoringami. Dokładnie co do dnia (a nawet prawie godziny) wiem kiedy mam ovulke. Obie aplikacje często się mylą. Rekord to 3 dni.Kaga lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja mam wizytę 2go a potem genetyczne 7go. Też już się doczekać nie mogę.
Wiesz mój brzuch wyglądał przed ciążą jak w dobrym 6-7 miesiącu ciąży spożywczej, więc teraz jakoś jeszcze nie widzę. A i tak chodzę w spodniach na gumce bo zwykle mnie cisną
Za to wszyscy mi mówią , że mi tyłek i buzia schudły, ale u mnie to normalne w ciąży. Zawsze najpierw chudnę, a potem niewiele tyje. Taki urok bycia tłustą lochą
No to zaciskamy nogi i byle do wizyty! Masz jakieś przeczucie kto w brzusiu siedzi? Ty masz dwie corcie prawda?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc