Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Hej. Ja Was przepraszam za wczoraj ale mialam tak bojowy nastroj ze wszystko szczere wychodzilo z ust i na klawiature.
My dzis nad wode jedziemy. I dalej @ nie dostalam
Melcia no i oby franca nie przyszla !!!!❤MammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Ja się nie czuję ani ciążowo ani okresowo.
Temperatura ciut mi spadła, ale tak nieznacznie, nic nie znacząco. Plamień póki co żadnych nie mam. Rano jak wstałam to myślałam, że coś się rozkręca, ale to kremowy śluz był.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Ja mam wizytę 2go a potem genetyczne 7go. Też już się doczekać nie mogę.
Wiesz mój brzuch wyglądał przed ciążą jak w dobrym 6-7 miesiącu ciąży spożywczej, więc teraz jakoś jeszcze nie widzę. A i tak chodzę w spodniach na gumce bo zwykle mnie cisną
Za to wszyscy mi mówią , że mi tyłek i buzia schudły, ale u mnie to normalne w ciąży. Zawsze najpierw chudnę, a potem niewiele tyje. Taki urok bycia tłustą lochą
No to zaciskamy nogi i byle do wizyty! Masz jakieś przeczucie kto w brzusiu siedzi? Ty masz dwie corcie prawda?
Ja w ciąży tez dużo nie tyłam nigdy. Najpierw 9 a później 11kg. Teraz waga stoi. Brzuch i cycki rosną a ręce i nogi jakby cieńsze. Mój już legginsy mi zamówił Hahaha strój na najbliższe miesiące
Trzymam kciuki za kropka niech pięknie rośnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Hej. Ja Was przepraszam za wczoraj ale mialam tak bojowy nastroj ze wszystko szczere wychodzilo z ust i na klawiature.
My dzis nad wode jedziemy. I dalej @ nie dostalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny