Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Mama36 tez byłam na rokitkach dzisiaj co was tu wywiało na to zadupie? Na ośrodku jesteście czy na dzikim?
-
nick nieaktualny
O to my ,bylismy na dziko az tam w głebi .no daleko bo godz drogi ale woda cudna a ja jak mam sie kapac to nie lubie glonów a tam cudnie .
No zesmy sie nie zgadaly ale bysmy fote dziewczynom strzelily.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 19:32
Plamka_92, milea.26, Applejoy, Aduszka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Hah no nie zapowiada mi się na razie
A ja jestem zjarana! Na basenie tego nie widziałam ale po kąpieli w domu już tak!
Zobaczcie sobie - Kąpielisko Leśne w Gliwicach Ekstra miejsce
Melcia a masz jakies testy na jutro rano jeszcze ??
Kapielisko lesne tez sliczne.mega plaza i woda czysta przynajmniej na zdjeciach tak wyglada.tez bym sie wykapalaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 19:35
-
nick nieaktualnyMiałam dzis dosc nieprzyjemna sytuacje...bylismy z moim mezem u Jego rodzicow. Byli tez Jego kuzyni z rocznym dzieckiem. No i siedzimy sobie, gadamy, jest przyjemnie...az do momentu gdy moj tesc podejmuje temat tego ze powinnismy sie zabrac za robienie dzieciaka bo to już najwyzsza pora...kazdy mu przytakuje...ja juz czuje sie wkurwiona ze wszyscy na mnie gadaja i sie patrza... Wtedy moj tesc bierze to dziecko i idzie z Nim w moja strone zeby mi je dac, mowiac zebym sobie popatrzyla bo moze mi sie spodoba i sobie w koncu takie zrobimy...podaje mi to dziecko, ja juz mam lzy w oczach i nie wytrzymałam i sie rozryczalam mowiac ze nie chce tego dziecka bo sama nie potrafie wlasnego zrobic... no cos we mnie peklo. Wstalam zabralam torebke i wyszlam. Slyszalam ze moj maz wstawal aby za mna pojsc. Schodzilam klatka i bym sie potknela na schodach bo tak ryczalam ze nic na oczy nie widzialam.
Bedac tam caly czas spogladalam na tego malca, byl taki cudowny. Tak sie śmiał. Az zaczelam myśleć czy moje dziecko tez bedzie takie fajne, i czy tez bedzie sie tak smialo...
Maz mnie dogonil, przytulil, i pojechalismy do domu nawet sie z nikim nie żegnając. Tak wiec juz wszyscy wiedza ze mamy problem. -
nick nieaktualnyMilea kochana przytulam mocno ...bardzo nie fajna sytuacja ,ludzie czasem nawet nie do końca w zlej wierze pieprza głupoty. Tesciu powinien zadzwonic chociaz jak juz wie i przeprosic za sytuacje.Mam nadzieje ze tak bedzie.
Wiesz tak mysle ze moze dobrze ze wiedza ..kurcze nie bedzie glupich gadek a moze i beda Was wspierac .
Moi rodzice i tesciowie wiedza wszystko .moj ze swoja mama jest bardzo zzyty .mowi jej wszystko .Ale ja sie ciesze.wie o wszystkim ale jak jestesmy tam to ani slowa o tym.bardzo duzo taktu maja.nie poruszany jest temat w ogóle.
Milea mam nadzieje ze to byl ostatni raz kiedy musiałas plakac !!! Chyba że ze szczescia ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 19:46
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Milea kochana przytulam mocno ...bardzo nie fajna sytuacja ,ludzie czasem nawet nie do końca w zlej wierze pieprza głupoty. Tesciu powinien zadzwonic chociaz jak juz wie i przeprosic za sytuacje.Mam nadzieje ze tak bedzie.
Wiesz tak mysle ze moze dobrze ze wiedza ..kurcze nie bedzie glupich gadek a moze i beda Was wspierac .
Moi rodzice i tesciowie wiedza wszystko .moj ze swoja mama jest bardzo zzyty .mowi jej wszystko .Ale ja sie ciesze.wie o wszystkim ale jak jestesmy tam to ani slowa o tym.bardzo duzo taktu maja.nie poruszany jest temat w ogóle.
Milea mam nadzieje ze to byl ostatni raz kiedy musiałas plakac !!! Chyba że ze szczescia ❤
Mam nadzieje ze kiedys doczekam tych lez szczescia:* -
nick nieaktualnyMama36 nie mam już testu żadnego. 31 mam wizyte u ginekologa. Jak nic nie przyjdzie to tego czasu to normalnie do niego pójde i niech sam sprawdza.
Milea no i dobrze że pękłaś. Nie można wszystkiego kryć i słuchać ciągle dogadywania.
Ja mysiałam długo mówić że nie chcemy dziecka, bo nas nie stać... Takie było postanowienie mojego męża a ja to wszystkim mówiłam. Pare lat.
Kaga skąd jesteś?
Sobie w końcu wlaczylam film "Wszyscy moi mężczyźni"milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny