Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mnie się szykuje drugie dziecko ale w postaci męża ;]
Przegrzał się bidula i mu zimno teraz...
Mama ta Twoja wiadomość do mnie była czy do milea?
Zreszta teraz sie boje Applejoy ! HahahWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 22:00
-
nick nieaktualnyHeh dzięki :* miło mi że się troszczysz. Ja chyba wolałabym żeby te testy negatywne i dostać już okres a nie czekać przyjdzie czy nie.
Dziś jeszcze miałam cały dzień biały śluz raz sporo raz kompletna susza...
Dobra ide spać - rano wstaje o 5
Dobranoc :* -
Aduszka83 wrote:Kurcze za pozno kawe wypilam i spac nie moge. Juz kuchnie wysprzatalam i nadal nic
To że nie mogę spać jak dzieci nie śpią i słyszę ich głosy to chyba nigdy nie minie, nawet jak będą mieli po 40 lat.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyAKTAP Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Dużo zdrowia,szczęścia, wiary w siebie i spełnienia marzeń! Szczególnie tego o dzidziusiu!
Jeszcze chwila i Bóg ześle Ci wspaniały dar z Nieba i będziesz mogła się cieszyć ze wpanialej roli w życiu jaka jest bycie mamą
Dzisiaj każda pije Twoje zdrowie!Mama36, aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba sluchajcie wiecej mi na razie do szczescia nie potrzeba ! Naprawde! Malymi keoczkami do celu . Moj wykres jest znacznie spokojnisjszy . Nie ma gór i dolin.temperatura idzie gora dol ale naprawde bardzo nie wiele. Nawet nie wiecie jak sie ciesze ! To prawie jakby zobaczyla dwie kreski taka radosc !
Znaczy ze Bromek i costagnus dziala i moze prolatktyna spada .
Mam nadzieje ze to Nasza mała droga do szczescia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 06:06
milea.26 lubi tę wiadomość
-
Wrrr u mnie dupa blada cykl bezoeulacyjny chyba nic sie nie rusza temp ciagle na tym samym niskim poziomie mimo ze szyjka juz zamknieta. U mnie pewnie jsk kiedys bez lutki nic nie pojdzie. Musze sie po @ umowic do lekarza....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Wrrr u mnie dupa blada cykl bezoeulacyjny chyba nic sie nie rusza temp ciagle na tym samym niskim poziomie mimo ze szyjka juz zamknieta. U mnie pewnie jsk kiedys bez lutki nic nie pojdzie. Musze sie po @ umowic do lekarza.
Nie widze u Ciebie np potrzeby zrobienia prolaktyny ,przynajmniej po wykresie . Ale profilaktycznie mozna zawszw zrobic