Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Milea przytulam Cię mega mocno... nie nastawiaj się, dobrze ze masz fajnego męża który cię wspiera a jego rodzina to wiesz... taki nieplanowany gratis z którym musisz żyć. Mój mąż ma beznadziejna rodzine (tata alkoholik, mama twierdząca ze wszystko jej się należy, siostra która uważa się za gwiazdę i twierdzi ze cały świat kręci się w koło niej), a mimo to wspiera mnie w tym co przeszliśmy ( dwa poronienia). Fajni faceci maja jakieś felery... nic na to nie zrobisz
milea.26, zuzi_c lubią tę wiadomość
[/url] -
Milea współczuję... tez bym tak zareagowała wiec wcale nie dziwie się Twojej reakcji. Brawa dla męża, że zachował się po męsku i poszedł za Tobą. Tesciami się nie przejmuj chociaż sama wmawiam sobie żeby się nie przejmować a i tak myślę o tym co pomyśli albo powie teściowa nie wiem czy kiedykolwiek mi to przejdzie.
Przepraszam ze ostatnio mało mnie tu ale jakoś tak nie mam weny do udzielania się. Chyba w ogóle coś spadł mi nastrój ostatnio. Może brakuje mi już tego upragnionego urlopu w sierpniu bo jestem zmęczona psychicznie.
Tulę Was mocno wszystkie z osobna dziewczynyApplejoy, aktap, milea.26 lubią tę wiadomość
-
Wybuchłaś, wyplakalas się i skończyły się głupie dogadywania. Tobie też teraz będzie lżej. Czekaj tylko aż przeproszą bo ludzie to strasznie głupie stworzenia i potrafia zaskoczyć nieraz swoją głupota.
Mi kiedyś teściu coś docinał z pytaniami kiedy wnuk, to powiedziałam że jak tylko się dorobi i będzie go stać na taki wózek i wyprawke jaką sobie wymyśliłam. Więc jak będzie miał zbędne 10 tys to niech da znać.. spokój na kilka lat.
Ostatnio znowu coś wymyślił to wypaliłam że jak ma potrzebę posiadania dużej rodziny to trzeba było sobie więcej dzieci narobić a nie jedynaka. Wtedy nie musiałby się nas czepiać. Ucichło .... na razieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 21:13
Applejoy, aktap, zuzi_c, milea.26, didi123 lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Isaura jak Ty mi zaimponowałaś!
Mamy dość swoich problemów żeby jeszcze zadowalać teściów, rodziców i całą resztę. To jest nasze życie nie ich . I o tym musimy pamiętać.
Jestem super dumna że Milena tak postąpiła.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
melunia91 wrote:
A ja dalej okresu nie dostałam...
Ty miałaś ovulacje? Bo mi tylko 3 razy się zdarzyło że nie dostałam @. Pierwsze dwa razy biegają mi po domu. A 3 to cykl bezowulacyjny który rozstroil cały organizm.
Życzę ci pierwszej opcji.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sama nie wierzę jeszcze w to ze tak zrobilam...ja zazwyczaj w realnym świecie wszystko w sobie dusze, tym bardziej jesli chodzilo o temat staran przy obcych... No ale jak tesc juz mi chcial podawac tego malucha to juz nie wytrzymalam. Jakos nie myslalam logicznie wtedy. Ale moze teraz skonczy sie to dogadywanie...
Moj maz mi mowi teraz ze sie mnie boi haha:)
Uciekam spac bo musze o 4.30 wyprawic meza do pracy.
Dobrej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziołchy moje bede na kazdej stronie chyba pisac ze jak mnie za miesiac i dwa i trzy itd wezmie na testowanie przed terminem @ to mnie za cycki powiescie !!
Biedna Mela..nie chce juz przezywac tego co Ona i zycze Ci Melciu kochana zebys juz tak nie musiala sie dreczyc ❤ w sensie zeby to juz był ostatni razWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2018, 21:37
aktap lubi tę wiadomość
-
Milea no teść się zachował okropnie, mógł po prostu zapytać a nie odstawiac taki cyrk no ale ludzi nie zrozumiesz tule mocno :*
Dlatego my od razu wszystkim powiedzieliśmy że się staramy a jak wyjdzie to powiadomimy A czemu nie wychodzi to tylko nasza sprawa i nic nikomu do tego...
Kochane, mnie teraz będzie trochę mniej bo muszę wszystko sobie poukładać w główce na spokojnie ale czytam na bieżąco
Życzę miłej nocki i owocnego nowego tygodnia Pszczółki :*milea.26 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Dziołchy moje bede na kazdej stronie chyba pisac ze jak mnie za miesiac i dwa i trzy itd wezmie na testowanie przed terminem @ to mnie za cycki powiescie !!
Biedna Mela..nie chce juz przezywac tego co Ona i zycze Ci Melciu kochana zebys juz tak nie musiala sie dreczyc ❤ w sensie zeby to juz był ostatni raz
Masz jak w banku, ja do Wrocławia mam niedaleko!Mama36 lubi tę wiadomość
[/url] -
MissKathy92 wrote:
Kochane, mnie teraz będzie trochę mniej bo muszę wszystko sobie poukładać w główce na spokojnie ale czytam na bieżąco
Życzę miłej nocki i owocnego nowego tygodnia Pszczółki :*
Nawzajem kochana! Mam nadzieje ze poukładać znaczy tylko miłe chwile z mężem czego Ci życzę z całegoMissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny