WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama tsk temp mierze miedzy 5.30 a 6.00 eiec raczej o stslej porze

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ogladalam Twoj wykres .dla mnie owulka byla ale jezeli chcesz sie dowiedziec idz zrob w czwartek 26go ( bo liczylam ) progestreon. I sie dowiemy czy byla.
    Nie widze u Ciebie np potrzeby zrobienia prolaktyny ,przynajmniej po wykresie . Ale profilaktycznie mozna zawszw zrobic :)
    Dziekuje kochana tak zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy przeniesiesz mnie z powrotem na listę staraczek :)?

Patka wszystkiego najlepszego!! :*

Mama udanego urlopu ;)

Melunia brsaku @ ;)

Plamka jak tam???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 07:14

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Applejoy przeniesiesz mnie z powrotem na listę staraczek :)?

Piątka wszystkiego najlepszego!! :*

Mama udanego urlopu ;)

Melunia brsaku @ ;)

Plamka jak tam???
    Dziekuje Malwuś. Dostalas @?

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was troche nadrabiam.
    Masakra z zachowaniem tescia. Czasem ludzie sa strasznie nietaktowni. W takiej sytuacji to chyba lepiej jak wiedza o staraniach z niepowodzeniem niz msja robic dziwne przytyki. Ssma pamietam jak po ciazy pozamacicznej nam nie wychodzilo zajscie przez 2 lata i kazdy pytal kiedy 2 dziecko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Dziekuje Malwuś. Dostalas @?
    Temp dzisiaj spadła i zaczęło się plamienie ;) ale już się ppzbieralam, znowu się uda skoro udało się raz :)

Sandersik, Aduszka83, Mama36, Applejoy, Konieczynka, milea.26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak dalej :/ nawet plamienka nie mam

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Temp dzisiaj spadła i zaczęło się plamienie ;) ale już się ppzbieralam, znowu się uda skoro udało się raz :)
    I tego sie trzymaj kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K***a znów zostawiłam pranie w pralce. Dziewczyny eweidentnie u mnie skleroza sie zaczeła juz rozwijać.
    Malwuś super podejście ..uda sie uda ..:)
    Melcia ..już tam nie grzeb ..nie tykaj ..i oby nic nie przyszło .potrzebujemy wiecej zarazków ! :*

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

No pewnie ze tak :) chciałam Cię zostawić na tej liście bo wierze ze szybko zajdziesz znów :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka wszystkiego najwspanialszego, Ty sama wiesz co jest najważniejsze dla Ciebie :*

aktap lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy a czy ja mogę prosić o zmiane nicka mojego na tej liście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    No pewnie ze tak :) chciałam Cię zostawić na tej liście bo wierze ze szybko zajdziesz znów :*
    Dziękuję <3 ale nie chce zapeszac :D

• Mikilove Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    mogę dołączyć do Waszego formum? Staramy się o dziecko już 8 miesiąc... co miesiąc to samo niestety. Rodzi się nadzieja, coraz bliżej @ - test ciążowy i nic po czym przychodzi okres. Wszyscy mądrzy mówią żeby o tym nie myśleć ... ale tak się nie da. Jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam

Mikilove
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patiiii spełnienia marzeń :)

aktap lubi tę wiadomość

03.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mogę dołączyć do Waszego formum? Staramy się o dziecko już 8 miesiąc... co miesiąc to samo niestety. Rodzi się nadzieja, coraz bliżej @ - test ciążowy i nic po czym przychodzi okres. Wszyscy mądrzy mówią żeby o tym nie myśleć ... ale tak się nie da. Jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam

Cześć koleżanko :) opowiedz coś więcej o sobie :) jak masz na imię? ile wiosenek? skąd jesteś?

Wszystkie radzimy sobie podobnie, raz są lepsze dni, raz gorsze ale na tym forum będzie Ci łatwiej przetrwać te złe dni :) zapraszamy serdecznie :)

03.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Witajcie dziewczyny,

Dzień dobry kochana!

Powiem Ci ze swojego punktu, że ja sobie z takim gadaniem nie radzę, i jak ktoś znajdzie sposób na to aby nie myśleć o tym i się mniej starać to ja poproszę o tę złotą radę :) Ja sobie radzę tym, że nie rozmawiam z tymi, którzy obdarowuwują mnie takimi złotymi radami i dalej robię swoje :)

Ktoś kto o tym nie myśli wydaje mi się, że mu nie zależy tak mocno jak nam. Bo ze swojego punktu wiem, ze się tak niestety nie da :)

Witaj w naszym cudownym gronie :)

Mama36 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka spepnienia marzen ❤❤❤

aktap lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka!~Wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszego marzenia! I aby to co sobie zaplanowałaś wszystko się dobrze poukładało :)

aktap lubi tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)
    Mialam zajęty weekend i nie przeczytałam wszystkiego.

Patka 100 lat i oby te najbliższe testowanie okazało się ostatnim.

Mamuśka najlepsze życzenie Sandrze w dniu jej pierwszych urodzinek. Przesyłamy buziaki od mego synka :)

Jeśli chodzi o to beznadziejne zachowanie teścia Milea to bardzo Ci współczuje. Może nawet on nie miał złych zamiarów i wydawało mu się to śmieszne. Tylko wyszło bardzo słabo. Ludzie są nietaktowni i nawet o tym w ten sposób nie myśla. Przynajmniej takie przytyki ucichnął teraz a przynajmniej powinny.

Swoją drogą też miałam taka sytuacje w sobote na rocznicy ślubu wujka mego M. Jakiś facet, którego nie znam zapytał mnie : "A kiedy córeczka?" To mu odpowiedziałam że w drodze. I se myśle : A co to Cie kur.. obchodzi. Nawet nie wiem kim on jest ale go interesuje moje prywatne życie.
    Za to wieczorem pod prysznicem mąż tak mnie przeleciał, aż mam nadal ciarki jak o tym myślę. I jakoś nam nie przeszkadzał zakaz wjazdu w postaci mego @. Było mega, na luzie, bez spiny, bez myśli że ten cykl bezovu itd.

Malwa kochana a jak u Ciebie? Dostałaś @? Przepraszam jeśli pisałaś i przegapiłam.

Witam nowe koleżanki. :)

Ja też sobie z tym "myśleniem" nie radze. Teraz mam brać duphaston od 16dc i nie myśleć że dziecko robie. Jak ja się pytam, jak?

aktap, Applejoy lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ