X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama tsk temp mierze miedzy 5.30 a 6.00 eiec raczej o stslej porze

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ogladalam Twoj wykres .dla mnie owulka byla ale jezeli chcesz sie dowiedziec idz zrob w czwartek 26go ( bo liczylam ) progestreon. I sie dowiemy czy byla.
    Nie widze u Ciebie np potrzeby zrobienia prolaktyny ,przynajmniej po wykresie . Ale profilaktycznie mozna zawszw zrobic :)
    Dziekuje kochana tak zrobie

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy przeniesiesz mnie z powrotem na listę staraczek :)?

Patka wszystkiego najlepszego!! :*

Mama udanego urlopu ;)

Melunia brsaku @ ;)

Plamka jak tam???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 07:14

aktap lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Applejoy przeniesiesz mnie z powrotem na listę staraczek :)?

Piątka wszystkiego najlepszego!! :*

Mama udanego urlopu ;)

Melunia brsaku @ ;)

Plamka jak tam???
    Dziekuje Malwuś. Dostalas @?

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was troche nadrabiam.
    Masakra z zachowaniem tescia. Czasem ludzie sa strasznie nietaktowni. W takiej sytuacji to chyba lepiej jak wiedza o staraniach z niepowodzeniem niz msja robic dziwne przytyki. Ssma pamietam jak po ciazy pozamacicznej nam nie wychodzilo zajscie przez 2 lata i kazdy pytal kiedy 2 dziecko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Dziekuje Malwuś. Dostalas @?
    Temp dzisiaj spadła i zaczęło się plamienie ;) ale już się ppzbieralam, znowu się uda skoro udało się raz :)

Sandersik, Aduszka83, Mama36, Applejoy, Konieczynka, milea.26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak dalej :/ nawet plamienka nie mam

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Temp dzisiaj spadła i zaczęło się plamienie ;) ale już się ppzbieralam, znowu się uda skoro udało się raz :)
    I tego sie trzymaj kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K***a znów zostawiłam pranie w pralce. Dziewczyny eweidentnie u mnie skleroza sie zaczeła juz rozwijać.
    Malwuś super podejście ..uda sie uda ..:)
    Melcia ..już tam nie grzeb ..nie tykaj ..i oby nic nie przyszło .potrzebujemy wiecej zarazków ! :*

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

No pewnie ze tak :) chciałam Cię zostawić na tej liście bo wierze ze szybko zajdziesz znów :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka wszystkiego najwspanialszego, Ty sama wiesz co jest najważniejsze dla Ciebie :*

aktap lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy a czy ja mogę prosić o zmiane nicka mojego na tej liście?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    No pewnie ze tak :) chciałam Cię zostawić na tej liście bo wierze ze szybko zajdziesz znów :*
    Dziękuję <3 ale nie chce zapeszac :D

• Mikilove Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    mogę dołączyć do Waszego formum? Staramy się o dziecko już 8 miesiąc... co miesiąc to samo niestety. Rodzi się nadzieja, coraz bliżej @ - test ciążowy i nic po czym przychodzi okres. Wszyscy mądrzy mówią żeby o tym nie myśleć ... ale tak się nie da. Jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam

Mikilove
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patiiii spełnienia marzeń :)

aktap lubi tę wiadomość

03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    mogę dołączyć do Waszego formum? Staramy się o dziecko już 8 miesiąc... co miesiąc to samo niestety. Rodzi się nadzieja, coraz bliżej @ - test ciążowy i nic po czym przychodzi okres. Wszyscy mądrzy mówią żeby o tym nie myśleć ... ale tak się nie da. Jak Wy sobie radzicie? Pozdrawiam

Cześć koleżanko :) opowiedz coś więcej o sobie :) jak masz na imię? ile wiosenek? skąd jesteś?

Wszystkie radzimy sobie podobnie, raz są lepsze dni, raz gorsze ale na tym forum będzie Ci łatwiej przetrwać te złe dni :) zapraszamy serdecznie :)

03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
    12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikilove wrote:
    Witajcie dziewczyny,

Dzień dobry kochana!

Powiem Ci ze swojego punktu, że ja sobie z takim gadaniem nie radzę, i jak ktoś znajdzie sposób na to aby nie myśleć o tym i się mniej starać to ja poproszę o tę złotą radę :) Ja sobie radzę tym, że nie rozmawiam z tymi, którzy obdarowuwują mnie takimi złotymi radami i dalej robię swoje :)

Ktoś kto o tym nie myśli wydaje mi się, że mu nie zależy tak mocno jak nam. Bo ze swojego punktu wiem, ze się tak niestety nie da :)

Witaj w naszym cudownym gronie :)

Mama36 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka spepnienia marzen ❤❤❤

aktap lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka!~Wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszego marzenia! I aby to co sobie zaplanowałaś wszystko się dobrze poukładało :)

aktap lubi tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)
    Mialam zajęty weekend i nie przeczytałam wszystkiego.

Patka 100 lat i oby te najbliższe testowanie okazało się ostatnim.

Mamuśka najlepsze życzenie Sandrze w dniu jej pierwszych urodzinek. Przesyłamy buziaki od mego synka :)

Jeśli chodzi o to beznadziejne zachowanie teścia Milea to bardzo Ci współczuje. Może nawet on nie miał złych zamiarów i wydawało mu się to śmieszne. Tylko wyszło bardzo słabo. Ludzie są nietaktowni i nawet o tym w ten sposób nie myśla. Przynajmniej takie przytyki ucichnął teraz a przynajmniej powinny.

Swoją drogą też miałam taka sytuacje w sobote na rocznicy ślubu wujka mego M. Jakiś facet, którego nie znam zapytał mnie : "A kiedy córeczka?" To mu odpowiedziałam że w drodze. I se myśle : A co to Cie kur.. obchodzi. Nawet nie wiem kim on jest ale go interesuje moje prywatne życie.
    Za to wieczorem pod prysznicem mąż tak mnie przeleciał, aż mam nadal ciarki jak o tym myślę. I jakoś nam nie przeszkadzał zakaz wjazdu w postaci mego @. Było mega, na luzie, bez spiny, bez myśli że ten cykl bezovu itd.

Malwa kochana a jak u Ciebie? Dostałaś @? Przepraszam jeśli pisałaś i przegapiłam.

Witam nowe koleżanki. :)

Ja też sobie z tym "myśleniem" nie radze. Teraz mam brać duphaston od 16dc i nie myśleć że dziecko robie. Jak ja się pytam, jak?

aktap, Applejoy lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
‹‹ 373 374 375 376 377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ