Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandersik wrote:Kochana chce Ci powiedzieć, że podziwiam takich ludzi jak Ty, którzy chca adoptować zwierzęta! Sama jestem miłośniczką zwierząr i nie wyobrazam sobie zycia bez nich! Swoje koty kocham nad zycie i jestem wstanie za nimi skoczyc w ogien! I moze dla niektórych moze sie to wydawać dziwne i smieszne ale jakbym musiała to bym zycie za nie oddala! Nie wyobrazam sobie jak ludzie krzywdzą i wyrzucają zwierzęta. Więc kochana w imieniu tych kochanych istot to ja Ci dziękuję za to ze jesteś tak dobrym człowiekiem ze decydujesz się na adopcje
To nic takiego Zawsze miałam znajdy więc to dla mnie naturalne. Teraz miałam się wstrzymać do zmiany mieszkania chłopa na większe i wprowadzki do niego. Ale w fundzie w której z doskoku pomagam, jest taka piękna, ruda bida. Z kocią białaczką i po amputacji tylnej nogi z całym biodrem. Mimo zakończonej kwarantanny, siedzi w klatce bo kocia białaczka zaraża. Więc docisnęłam chłopa i bierzemy kota na te jego 17m Właśnie szukam opcji siatkowania okna bez wiercenia..Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
milea.26 wrote:Jeju ja kocham koty:) 3 miesiace temu wzielam od sasiadki dwa kociatka bo jej ktos podrzucil ciężarna kotke. Niestety jeden maluszek mi umarł. Byl chory. Ale mam drugiego który codziennie daje mi dawke endorfin:)
Mam tez strasznego kocura, ale On jest z tych co sa rzadko w domu. Chyba na panny chodzi haha:)Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyamalia wrote:Nie myślałaś o kastracji kota skoro chodzi luzem? Właśnie przez takich 'chodzących na panny' są nagminne porzucenia/podrzucenia/przepełnione schrony.
amalia lubi tę wiadomość
-
amalia wrote:To nic takiego Zawsze miałam znajdy więc to dla mnie naturalne. Teraz miałam się wstrzymać do zmiany mieszkania chłopa na większe i wprowadzki do niego. Ale w fundzie w której z doskoku pomagam, jest taka piękna, ruda bida. Z kocią białaczką i po amputacji tylnej nogi z całym biodrem. Mimo zakończonej kwarantanny, siedzi w klatce bo kocia białaczka zaraża. Więc docisnęłam chłopa i bierzemy kota na te jego 17m Właśnie szukam opcji siatkowania okna bez wiercenia..
I tak jesteś dla meeeega! I kazdy kto podejmuje się pomocy dla takich przypadków, a jak juz piszesz ze zajmujesz sie w fundacji tymi zwierzętami to jest dla mnie niesamowicie zajebiscie silną osobą! Bo ja stety bądź niestety ale mam tak miękkie serducho ze chyba przy każdym przypadku ryczalabym jak bóbr i chyba bym spala z tymi kochanymi istotami w klatkach. Mam polubiobą jedną fundacje Pani Judyty na ktora co miesiac wysylam jakieś tam groszowe sprawy, zajmuje sie ona ratowaniem szczeniąt w calej PL. Coś niebywałego dla mnie ile ma sily aby codziennie walczyć czasami o tak beznadziejne przypadki ze kazdy inny by je zostawil na smierc. Trochę sie rozpisalam i poryczalam jak to pisalam, ale i tak chcialabym Ci podziękowaćaktap, Morska, Ania95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milea piwko z lodami słony karmel? Zapraszam. Czy ktoś jeszcze chętny? Mniam mniam
Ostatnia nadzieje na ten cykl utopilam w browarze. Czekam na nowy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po piwku na plazy .randeczka udana.Lubie takie nasze chwile .
Ja mam kota znajde i mialam drugiego odratowanego z kanału ale musialam oddac
Teraz sprzatanie kuchni i lektura .muszw dokonczyc ksiazke ale cos mam problem..czytam i zasypiam .Aduszka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, czytam Was co 3 strony bo tyle piszecie;P
Jutro ide do gin, mega sie denerwuje. Otworzyłam sobie piwo bo nerwowo ledwo juz wyrabiam. Niby zwykła wizyta a dowiem sie czy owu jest czy nie.. i chyba zapytam o HSG wiem ze moze 8cs to jeszcze za wczesnie ale tyle zlych wiesci na forum ostatnio ze chyba mi sie udziela. Ciekawe czy mialam dzis owulacje. Tempreatura tylko spadkowa raz wzrosła 3 dni temu a tak sinusoida, testy owu co drugi dzien wychodza...
Życzę Nam wszystkim udanego weekendu Kochane;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 21:51
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:I tak jesteś dla meeeega! I kazdy kto podejmuje się pomocy dla takich przypadków, a jak juz piszesz ze zajmujesz sie w fundacji tymi zwierzętami to jest dla mnie niesamowicie zajebiscie silną osobą! Bo ja stety bądź niestety ale mam tak miękkie serducho ze chyba przy każdym przypadku ryczalabym jak bóbr i chyba bym spala z tymi kochanymi istotami w klatkach. Mam polubiobą jedną fundacje Pani Judyty na ktora co miesiac wysylam jakieś tam groszowe sprawy, zajmuje sie ona ratowaniem szczeniąt w calej PL. Coś niebywałego dla mnie ile ma sily aby codziennie walczyć czasami o tak beznadziejne przypadki ze kazdy inny by je zostawil na smierc. Trochę sie rozpisalam i poryczalam jak to pisalam, ale i tak chcialabym Ci podziękować
Jeśli chodzi o wsparcie finansowe to MEGA polecam stronę FaniMani. Wchodząc na sklep internetowy poprzez tę stronę, sklep przekazuje jakąś część z kwoty którą płacimy, na wybraną przez nas fundację. Tu grosik, tam grosik i się zbieraJa: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!