X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5590a00f22f.jpg
    My mamy takie 2 czarownice

Kaga, milea.26, Morska, najra88 lubią tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • amalia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Kochana chce Ci powiedzieć, że podziwiam takich ludzi jak Ty, którzy chca adoptować zwierzęta! Sama jestem miłośniczką zwierząr i nie wyobrazam sobie zycia bez nich! Swoje koty kocham nad zycie i jestem wstanie za nimi skoczyc w ogien! I moze dla niektórych moze sie to wydawać dziwne i smieszne ale jakbym musiała to bym zycie za nie oddala! Nie wyobrazam sobie jak ludzie krzywdzą i wyrzucają zwierzęta. Więc kochana w imieniu tych kochanych istot to ja Ci dziękuję za to ze jesteś tak dobrym człowiekiem ze decydujesz się na adopcje :)

To nic takiego :) Zawsze miałam znajdy więc to dla mnie naturalne. Teraz miałam się wstrzymać do zmiany mieszkania chłopa na większe i wprowadzki do niego. Ale w fundzie w której z doskoku pomagam, jest taka piękna, ruda bida. Z kocią białaczką i po amputacji tylnej nogi z całym biodrem. Mimo zakończonej kwarantanny, siedzi w klatce bo kocia białaczka zaraża. Więc docisnęłam chłopa i bierzemy kota na te jego 17m :D Właśnie szukam opcji siatkowania okna bez wiercenia..

Ja: AMH 1,59
    On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
    01.11.18 początek stymulacji
    11.11.18 punkcja
    16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
    26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
    chłopiec!!
    0d1y3e3kjom2cep0.png
  • amalia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Jeju ja kocham koty:) 3 miesiace temu wzielam od sasiadki dwa kociatka bo jej ktos podrzucil ciężarna kotke. Niestety jeden maluszek mi umarł. Byl chory. Ale mam drugiego który codziennie daje mi dawke endorfin:)
    Mam tez strasznego kocura, ale On jest z tych co sa rzadko w domu. Chyba na panny chodzi haha:)
    Nie myślałaś o kastracji kota skoro chodzi luzem? Właśnie przez takich 'chodzących na panny' są nagminne porzucenia/podrzucenia/przepełnione schrony.

11.11.18 punkcja
    chłopiec!!
    0d1y3e3kjom2cep0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amalia wrote:
    Nie myślałaś o kastracji kota skoro chodzi luzem? Właśnie przez takich 'chodzących na panny' są nagminne porzucenia/podrzucenia/przepełnione schrony.
    On jest dawno wykastrowany:) ale n Niego taki wędrowiec jest:) raz go 3 mesiące nie było w domu:) pozniej wrócił jak gdyby nigdy nic:) i tak się smiejemy że na panny chodzi :)

amalia lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amalia wrote:
    To nic takiego :) Zawsze miałam znajdy więc to dla mnie naturalne. Teraz miałam się wstrzymać do zmiany mieszkania chłopa na większe i wprowadzki do niego. Ale w fundzie w której z doskoku pomagam, jest taka piękna, ruda bida. Z kocią białaczką i po amputacji tylnej nogi z całym biodrem. Mimo zakończonej kwarantanny, siedzi w klatce bo kocia białaczka zaraża. Więc docisnęłam chłopa i bierzemy kota na te jego 17m :D Właśnie szukam opcji siatkowania okna bez wiercenia..

I tak jesteś dla meeeega! I kazdy kto podejmuje się pomocy dla takich przypadków, a jak juz piszesz ze zajmujesz sie w fundacji tymi zwierzętami to jest dla mnie niesamowicie zajebiscie silną osobą! Bo ja stety bądź niestety ale mam tak miękkie serducho ze chyba przy każdym przypadku ryczalabym jak bóbr i chyba bym spala z tymi kochanymi istotami w klatkach. Mam polubiobą jedną fundacje Pani Judyty na ktora co miesiac wysylam jakieś tam groszowe sprawy, zajmuje sie ona ratowaniem szczeniąt w calej PL. Coś niebywałego dla mnie ile ma sily aby codziennie walczyć czasami o tak beznadziejne przypadki ze kazdy inny by je zostawil na smierc. Trochę sie rozpisalam i poryczalam jak to pisalam, ale i tak chcialabym Ci podziękować:)

aktap, Morska, Ania95 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam tosta, banana, makrelę, trochę czekolady i nadal bym jeszcze cos zjadla:)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milea piwko z lodami słony karmel? Zapraszam. Czy ktoś jeszcze chętny? Mniam mniam

Ostatnia nadzieje na ten cykl utopilam w browarze. Czekam na nowy.

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Milea piwko z lodami słony karmel? Zapraszam. Czy ktoś jeszcze chętny? Mniam mniam

Ostatnia nadzieje na ten cykl utopilam w browarze. Czekam na nowy.
    Juz pedze!:)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam ochote na piwko ale boje sie go napic

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mój piesek :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fd9fae6d2c5.jpg

Aduszka83, milea.26, Kropeczka85, Morska, amalia, Plamka_92, najra88, Sandersik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po piwku na plazy .randeczka udana.Lubie takie nasze chwile .
    Ja mam kota znajde i mialam drugiego odratowanego z kanału ale musialam oddac :(
    Teraz sprzatanie kuchni i lektura .muszw dokonczyc ksiazke ale cos mam problem..czytam i zasypiam .

Aduszka83 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię ciasto z przepisu Meluni :D jutro imieniny mojego męża <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    A ja mam ochote na piwko ale boje sie go napic
    A czemu ??
    Ania najlepszego dla małzonka :)

Ania95 lubi tę wiadomość

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czytam Was co 3 strony bo tyle piszecie;P
    Jutro ide do gin, mega sie denerwuje. Otworzyłam sobie piwo bo nerwowo ledwo juz wyrabiam. Niby zwykła wizyta a dowiem sie czy owu jest czy nie.. i chyba zapytam o HSG wiem ze moze 8cs to jeszcze za wczesnie ale tyle zlych wiesci na forum ostatnio ze chyba mi sie udziela. Ciekawe czy mialam dzis owulacje. Tempreatura tylko spadkowa raz wzrosła 3 dni temu a tak sinusoida, testy owu co drugi dzien wychodza...

Życzę Nam wszystkim udanego weekendu Kochane;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 21:51

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    A czemu ??
    Ania najlepszego dla małzonka :)
    Boje sie tak na zas jak by sie w razie cos udalo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec szychty czas do domu. Moj powiedzial ze mam jechac do nocnej apteki i zrobic test z rana jak Pan Bog przykazal :p

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Koniec szychty czas do domu. Moj powiedzial ze mam jechac do nocnej apteki i zrobic test z rana jak Pan Bog przykazal :p
    Podpisuje sie pod tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No taki mam zamiar. Kupiony. Wszystko przygotowane :p jutro jak nie wyjdzie to juz nie robie i kicham na te testy i bety i srety i czekam na @.

Kropeczka85, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A to mój piesek :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fd9fae6d2c5.jpg
    jaki piękny!! <3 dużo sierści w domu? :D
    Ania wszystkieg onajlepszego dla męża :*

Ania95 lubi tę wiadomość

• amalia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    I tak jesteś dla meeeega! I kazdy kto podejmuje się pomocy dla takich przypadków, a jak juz piszesz ze zajmujesz sie w fundacji tymi zwierzętami to jest dla mnie niesamowicie zajebiscie silną osobą! Bo ja stety bądź niestety ale mam tak miękkie serducho ze chyba przy każdym przypadku ryczalabym jak bóbr i chyba bym spala z tymi kochanymi istotami w klatkach. Mam polubiobą jedną fundacje Pani Judyty na ktora co miesiac wysylam jakieś tam groszowe sprawy, zajmuje sie ona ratowaniem szczeniąt w calej PL. Coś niebywałego dla mnie ile ma sily aby codziennie walczyć czasami o tak beznadziejne przypadki ze kazdy inny by je zostawil na smierc. Trochę sie rozpisalam i poryczalam jak to pisalam, ale i tak chcialabym Ci podziękować:)

Jeśli chodzi o wsparcie finansowe to MEGA polecam stronę FaniMani. Wchodząc na sklep internetowy poprzez tę stronę, sklep przekazuje jakąś część z kwoty którą płacimy, na wybraną przez nas fundację. Tu grosik, tam grosik i się zbiera :)

11.11.18 punkcja
    chłopiec!!
    0d1y3e3kjom2cep0.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ