Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:No więc grzybica globułki i Krem niby ma być lepiej. Ale nie tobjwat najważniejsze owulacją była
Super że była ovu. Ja w ciąży miałam bardzo często grzybice i tego nie czułam. Lekarz brał śluz pod mikroskop i oznajmiam że śliczne paczkujace drozdzaki mam. Teraz mąż się zalil że coś mi się po seksie na penisie zrobiło i że zauważył coś białego. I też gin mi mówi że drozdzaki. Mam pimafucin globulki na 6dni a mąż krem. Najlepsze że nic nie czułam. Swiadu, pieczenia nic.
Co do testów to każdy ma 99,99% na opakowaniu. Trzeba popatrzeć na czułość. Są 10 i 25. Czulsze są te 10 bo wykrywaja mniejsze stężenie hormonu w moczu. Teraz są też takie które pokazują tydzień ciąży. Ale dla mnie to ściema. Dostalysmy w aptece po ponad30 zł. A nie jest czułabym niż te standardowe.
Zrobiłam lasagne. Już czekam na krytykę teściowej. Choć w gruncie to dobra kobieta. Tylko bardzo specyficzna.
Możecie zerknąć na mój wykres. Jakoś dziwnie mi wygląda. Cykle zazwyczaj 36 dni. -
Phia wrote:To my podobnie.. Na 1 rocznice zareczyny a miesiac po 2 rocznicy byl slub a znalismy sie tyle ile rocZnica nam wypadala haha
A że się tak szybko potoczyło to wszyscy myśleli, że jestem w ciąży, no bo u nas normalne czekanie 2-3 lata na wymarzoną salę, a my wzięliśmy pierwszy wolny termin w roku następnym na pierwszą lepszą salę i tyle, bo po co czekać A przecież jak bym była w ciąży to bym się musiała ogarnąć z tym nie w rok, a w 3 miesiące, ale cóż....Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się znamy z LO. Miałam 16 lat. Potem drogi się rozeszły choć kontakt pozostał. I po studiach poszłam z nim na wesele i tak się zaczęło na nowo. Jesteśmy 4 lata po ślubie. Tzn będzie 26.07. Zaręczyny w marcu, ślub w lipcu i wszystkie ciotki na brzuch patrzyły. A dziecko po roku.
Malwa tak. Ja miałam w pierwszymWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:30
-
milea.26 wrote:MissKathy dopiero zauważyłam po suwaczku że niedawno świętowałaś 1 rocznicę małżeństwa:)
Gratuluję
My 12 sierpnia będziemy świętować naszą 1 rocznicę, nooo chyba że wcześniej mąż mi podpadnie i go zabijęmilea.26 lubi tę wiadomość
-
Zostawiłam dziś pomadkę ochronną w aucie i mi cała wypłynęła, bo zapomniałam. Muszę posprzątać i umyć szybę od środka, bo się mąż ostatnio pytał czy jeszcze coś przez nią widzę Wstyd, czysto mam w domu, a o auto nie dbam, a on na odwrót. Choć odkąd jeździ moim to widzę, że coś się przestał przykładać i wozi w nim wszystkie graty.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Zostawiłam dziś pomadkę ochronną w aucie i mi cała wypłynęła, bo zapomniałam. Muszę posprzątać i umyć szybę od środka, bo się mąż ostatnio pytał czy jeszcze coś przez nią widzę Wstyd, czysto mam w domu, a o auto nie dbam, a on na odwrót. Choć odkąd jeździ moim to widzę, że coś się przestał przykładać i wozi w nim wszystkie graty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:35
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:My się znamy z LO. Miałam 16 lat. Potem drogi się rozeszły choć kontakt pozostał. I po studiach poszłam z nim na wesele i tak się zaczęło na nowo. Jesteśmy 4 lata po ślubie. Tzn będzie 26.07. Zaręczyny w marcu, ślub w lipcu i wszystkie ciotki na brzuch patrzyły. A dziecko po roku.
Malwa tak. Ja miałam w pierwszym -
Malwa13 wrote:I to pokazuje po temperaturze tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:44
-
Dziewczyny kupilam sobie dziś piwko i melisę. Mam jakieś nerwobóle. Wszystko było by ok ale gorsze od starania jest praca gdzie ja lubisz a ludzie są potworami. Eh9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny