Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Phia ja za bardzo nie jestem za 3w1. Bo po prostu miałam przeboje ze swoim wózkiem pierwszym. Jeżdżenie pociągiem takim gigantem to wyczyn. Ale teraz jak samochód jest to lepiej będzie Jakby były wersje 2w1 z gondolą i nosiedłkiem to bym brała. A wszystkie 2w1 są ze spacerówką...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Dzięki!!!!!
Wczoraj było bzykanko, dzisiaj chyba trzeba poprawićPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Powodzenia Plamka, miałyśmy razem testować ale u mnie negatywny i temp nisko
Dzięki Chociaż pozytyw niestety nie oznacza, że owulka na 100% wystąpi
Trzymam kciuki, żeby pozytyw się niebawem pojawił
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnySzkoda że nie można przewidzieć przyszłości...i się dowiedzieć kiedy zajdziemy w tę ciążę. Jak byśmy wiedziały kiedy i gdzie , to byśmy się wyluzowały. Miałybyśmy chociaż pewność że się w końcu uda. Ale niestety...nie ma tak dobrze:)
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Co Was tak dzisiaj na doły wzięło?
Phia właśnie to jest wkurzające że nie ma takiej opcji... No ale zobacze. Może sobie kupie właśnie samą gondolę i nosidełko dedykowane do stelażu.
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Co Was tak dzisiaj na doły wzięło?
Phia właśnie to jest wkurzające że nie ma takiej opcji... No ale zobacze. Może sobie kupie właśnie samą gondolę i nosidełko dedykowane do stelażu. -
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Dzięki Chociaż pozytyw niestety nie oznacza, że owulka na 100% wystąpi
Trzymam kciuki, żeby pozytyw się niebawem pojawił -
milea.26 wrote:Szkoda że nie można przewidzieć przyszłości...i się dowiedzieć kiedy zajdziemy w tę ciążę. Jak byśmy wiedziały kiedy i gdzie , to byśmy się wyluzowały. Miałybyśmy chociaż pewność że się w końcu uda. Ale niestety...nie ma tak dobrze:)
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka działaj, działaj! Na pieska, pamiętaj ❤️ haha
Ja dziś betę zrobiłam po pracy, wynik 420milea.26, Applejoy, Plamka_92, Mamuśkaa1, aktap, Kasiulka90, Paula 90, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny