Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:A że się tak szybko potoczyło to wszyscy myśleli, że jestem w ciąży, no bo u nas normalne czekanie 2-3 lata na wymarzoną salę, a my wzięliśmy pierwszy wolny termin w roku następnym na pierwszą lepszą salę i tyle, bo po co czekać A przecież jak bym była w ciąży to bym się musiała ogarnąć z tym nie w rok, a w 3 miesiące, ale cóż....
Zreszta nawet nie wiem bo nikt nic nie mowil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Myślałyście już o jakiejś wyprawce? Patrzyłyście na wózki itp? Ja sobie ostatni przeglądam i mam wózek wybrany hehe
Ostatnio moja klientka miała fajny wózek. Mowie sobie sprawdzę cenę... 6200zl... I tyle w temacie -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Myślałyście już o jakiejś wyprawce? Patrzyłyście na wózki itp? Ja sobie ostatni przeglądam i mam wózek wybrany hehe
A zreszta bd chrzestna wiec mlody niech ma prezencik od ciotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 19:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na razie myślę aby w końcu zajść w tą ciąże, na wyprawkę przyjdzie czas. Choć na fb mam polajkowanych kilka fajnych stron z artykułami niemowlęcymi.
Na Nasze szczęście praktycznie całą wyprawkę mogę mieć po siostrze i kuzynce:) także o to się nie martwię.
Ale chyba jak na razie nie ma sensu przeglądać takich rzeczy, bo bynajmniej mi, robi się wtedy strasznie przykro... A po co sobie psuć humor. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny która jest obeznana w testach owulacyjnych?
https://naforum.zapodaj.net/1df4314b5697.jpg.html
Bo ja już zgłupiałam Im dłużej się w nie wgapiam tym bardziej nie jestem w stanie ocenić czy wszystkie 3 są negatywne
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlamka_92 wrote:Dziewczyny która jest obeznana w testach owulacyjnych?
https://naforum.zapodaj.net/1df4314b5697.jpg.html
Bo ja już zgłupiałam Im dłużej się w nie wgapiam tym bardziej nie jestem w stanie ocenić czy wszystkie 3 są negatywnePlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Fajny.. Mloda tez podobny sb wybrala... Szary i 3w1..
Phia ja za bardzo nie jestem za 3w1. Bo po prostu miałam przeboje ze swoim wózkiem pierwszym. Jeżdżenie pociągiem takim gigantem to wyczyn. Ale teraz jak samochód jest to lepiej będzie Jakby były wersje 2w1 z gondolą i nosiedłkiem to bym brała. A wszystkie 2w1 są ze spacerówką... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ja nie bo się boję że nie będzie w ogóle takiej potrzeby... zaraz Phia mnie opieprzy
Mnie się jeszcze podobają w stylu retro. Coś w tym stylu. Tylko ta spacerówka taka nie zbyt fajna...
http://uzywanywozek.pl/pl/home/1375-wozek-3w1-retro-roan.html? -
nick nieaktualnyPo dwójce małych dzieci i moich doświadczeniach ja się zdecyduje teraz na zakup samej gondoli najpierw plus fotelik, wiadomo, a potem oddzielnie lekka i zwinna spacerowke.
Plany.. Planami, a cholercia się jak będzie. Oby w ogóle była taka potrzeba wybierania wózków!!!!