Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Jutro skocze do ogólnego ale w środę mam już umówionego tego co operował tarczycę mojej babci Będę na śląsku... pomodlę się na Jasnej Górze za nas wszystkie , puszczę liścik do Matki boskiej odwiedzę Pszczynę która była stamtąd??
Masakra Ewunia tak mi przykro to jest jakas masakra jak to mogło tak szybko sie porobic ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez się tak nad tym zastanawiam ale od zawsze tak było ze jak się coś zaczyna sypać to leci wszystko⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
milea.26 wrote:Czemu jak sie cos psuje to juz zaraz leci lawina nieszczesc?
Nie wiem, ale czasem tak jest, że jak się sypnie jedno to i wszystko inne
Uciekam spać, bo ostatnio ciężko mi wysiedzieć dłużej niż 22, kolorowych :*
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
No wlasnie niestety tak jest... Jak coś się sypie to wszystko na raz. Czemu to Nas wszystkie coś spotyka? Nie dość że tyle się walczy o upragnione dziecko to jeszcze tysiąc nowych chorób się znajduje...! Ręce tylko opadają!
-
nick nieaktualnyChyba wszystkie mamy jakieś nie najlepsze humory. Ja jestem niesamowicie niespokojna w duchu. Jeszcze, kochane oczywiście laseczki , pod moim wykresem już właściwie uznały że jestem w ciąży (jakiś wykres 3schodowy.. Nie znam się =i jak o tym nie myślałam.. To się zaczęłam zastanawiać,że jak dostanę @ to czy była znów cb czy nie.
wiem że jutro jak już będę na miejscu, wyląduje i będę w hotelu odetchne i mam. Nadzieję przestanę o tym myśleć. Trochę stresy podróżne się nakładają też.
Idę pod prysznic, poczytać, pooglądać głupoty na tlc.. I spać.
Ewcia trzymaj się bo jesteś mi najwięcej w głowie dziś.
Melcia przykro mi.. Nie dobre są takie momenty w związku. Obyscie doszli do porozumienia ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 21:37
-
nick nieaktualnyPrzeprosil. Kupil jogurt. Poszedl do pracy... ale jakos jestem do tylu przez to. Nie wiem. Ten rok to jakies apogeum. Lipiec jest i zostalo kilka dni tylko. Czskam az cos sie odjebie znowu. Bo co miesiac jakies cuda sie dzieja. Styczen K chory. Pozniej luty spokojny ale w sumie caly przelezal na L4 wiex sie ciaglo. Marzec ciotka zmarla. Kwoecien koncowka K chory. I drugi szpital. Maj tesciu ma udar. Czerwiec ja cb. Lipiec... no w sumie tez nie za spokojny. Klotnie. Brak urlopu. Moja mama pierwszy raz nie zadzownila z zyczeniami na imieniny ani do mnir ani do K...
-
nick nieaktualny
-
Mama jedź na ten urlop i postaraj się nie myśleć, choć wiem, że to będzie bardzo trudne. Ja staram się nie myśleć o cb, bo mi to nie pomoże, a taż miałam rozjechany cykl, choć prawie zawsze mam regularne i też mogłam ją mieć, ale tego to już się nie dowiem. Teraz mam podobnie, cuda, wianki się dzieją z moim organizmem i nie wiem, jak to się skończy. Może sobie wmawiam, może coś się dzieje... Szkoda, że nie jesteśmy jak np. auta, podłączasz do kompa i skanujesz, a na koniec masz historię plus usterki - tylko wtedy byśmy wszystko wiedziały.
aktap, Mama36 lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyDzień dobry moje kochane :*
Ewa jak się spało?
Melcia mam nadzieję że na zgodę było coś przyjemnego oprócz jogurtu.
Ja bardzo dobrze ze nie biorę termometru. Zwariował HHaha.fakt jak myślalam budzę się co godz od 3 ale to nerw Przed podróżą. I żeby wpisać odpowiednią na 7 musiałabym wybierać od 37,41 37,31 37,23
Fakt mam wysokie temperatury ale już oszal
Ly.jezeli to od leków to ja nawet nie chce wiedzieć co będzie do @.
Wszyscy śpią oczywiscie. Tylko ja uważam że trzeba wstawać bo Pelno do roboty -
Ja już na nogach. Spało się normalnie chociaż jak zwykle tysiąc myśli kiedy chcesz zamknąć oczy. Zrobiłam sikańca dla świetego spokoju, dziś 9 dpo, biel wizyra. Zła passa nie odpuszcza⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Cześć moje kochane laseczki!
Ewuś kochana bardzo mi przykro, że wyniki jednak okazały się takie jakie są. Trzymam za Ciebie strasznie kciuki! I jestem myślami z Tobą, aby wszystko się ułożyło dobrze! Koniecznie do lekarza i dawaj znać co Ci powiedział!
Agacia Ty to już się pakuj, bikini na siebie, okulary na nos i czekaj na podróż Zazdroszczę urlopu i tego wypoczynku, ale mam nadzieję, ze chociaż jednego drinka na mnie DZIENNIE wypijesz
Jeszcze tylko jutro i weekend! Byle do weekendu! :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny