Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Niestety u mnie praktycznie nigdy nie wyszły pozytywne.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:A brałaś albo bierzesz coś na ten progesteron? Ja jutro ide dopiero z tym wynikiem i ciekawa jestem co mi powie lekarz, co przepisze. Tak niefortunnie sie złożyło, że wczoraj miałam owu a jutro wieczorem dopiero wizytę, więc zaczełam już dziś brać Dupka 2x1 na własną rękę. Przez 8 miesięcy brałam 1x1 i nic
Potem Duphaston - ale nic nie dawał
Wykupiłam Agolutin w czechach ale nie zdążyłam się wybrać na zastrzyk bo wprowadziłam sobie zioła ojca sroki nr 3 i zaczęły pomagać. Otrzymywały ten progesteron na super poziomie.
Ten cykl jest ostatnim z tymi ziołami (3 już). W poprzednim efekty rewelacyjne. Brak plamień i @ co do godzinyIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Najpierw luteinę podjęzykowo,
Potem Duphaston - ale nic nie dawał
Wykupiłam Agolutin w czechach ale nie zdążyłam się wybrać na zastrzyk bo wprowadziłam sobie zioła ojca sroki nr 3 i zaczęły pomagać. Otrzymywały ten progesteron na super poziomie.
Ten cykl jest ostatnim z tymi ziołami (3 już). W poprzednim efekty rewelacyjne. Brak plamień i @ co do godzinyKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:didi123 ja uzywam testów, które sprawdzaja mi sie ZAWSZE. Nie ważne od jakiego sprzedajacego kupisz, ale moje wygladaja tak: https://allegro.pl/014-100-testy-owulacyjne-10-test-ciazowy-10miu-ml-i6600487682.html
Ja kupilam pare mies temu i serio co miesiac mi sie sprawdza. -
Witam się dziewczyny
Mama gratuluję dwóch kreseczekna pewno wszystko będzie dobrze
Patka szkoda że dostałaś @ a ja tak trzymałam kciuki za Ciebieale wiadomo- nowy cykl, nowe nadzieje i szanse
tak więc staramy się dalej
dobrze że masz tak regularne cykle, u mnie to po lekach chyba nic się nie zmieniło niestety
ale przynajmniej nie jest gorzej
Witaj Meggie
A ja w końcu mogę normalnie pracowaćbo jest trochę zimniej i od razu inaczej się myśli przy biurku
mogę przynajmniej robote podgonic w końcu
życzę Wam udanego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 11:17
aktap, didi123, Mama360 lubią tę wiadomość
-
Oj tak. Temperatura dziś super. Ja już w domu. Pije herbatę z pokrzywy, żurawina wzięta. Jak nie przejdzie do jutra, to jutro na noc mam antybiotyk wziąć. Trochę więcej tej krwi ale liczę że jak szybko zadziałam to szybko przejdzie.
Mój mózg się dowiedział że jestem w ciąży i uznał że od początku mi uprzyjemni ten czas hihi -
Co do testów to ja właśnie takie tanie kupowałam. Jak dla mnie mega czule. Jak mi betę 7 wykazał. Ja wpisywałem w Google i chyba pierwszy nawet sklep intr
Internetowy. Także właśnie wydała gdzies 30 zł a mam tego cały wor jeszcze. -
nick nieaktualny
-
Mama - suoer cieszę się, gratulacje :*
Melunia - a Ty kiedy masz dostać @? Robisz testy owulacyjne? Jak długie masz cykle?
Ja robię od 6dc, dzisiaj jest 16dc i zrobię o 18:00, do tej pory mi negatywne wychodzą, a śluzu miałam dużo przez ok 3 dni i był rozciągliwy w 11-13dc i czasami mnie boli jajnik od tamptej pory, a testy negatywne i sama już nie wiem, czy te testy są wiarygodne, ale będę je robić jeszcze przez kilka dni, w środę mam ginekologa, to się czegoś dowiem może ;p23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Mama - suoer cieszę się, gratulacje :*
Melunia - a Ty kiedy masz dostać @? Robisz testy owulacyjne? Jak długie masz cykle?
Ja robię od 6dc, dzisiaj jest 16dc i zrobię o 18:00, do tej pory mi negatywne wychodzą, a śluzu miałam dużo przez ok 3 dni i był rozciągliwy w 11-13dc i czasami mnie boli jajnik od tamptej pory, a testy negatywne i sama już nie wiem, czy te testy są wiarygodne, ale będę je robić jeszcze przez kilka dni, w środę mam ginekologa, to się czegoś dowiem może ;p
a do jakiego gin chodzisz jesli mogę wiedzieć?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Wiecie co zrobiłam. Rzuciłam pracę
zabrałam służbowy komputer do domu zeby go wyczyscic, SMS kazałam przygotować sobie wypłatę na jutro i odbierając ją oficjalnie się pożegnam
To chyba najfajniejszy miesiąc w roku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:21
Daffi, zuzi_c, aktap, milea.26, Kropeczka85, Marza89, MammaN, Ewaaa, didi123, Mama360, Ewa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Wiecie co zrobiłam. Rzuciłam pracę
zabrałam służbowy komputer do domu zeby go wyczyscic, SMS kazałam przygotować sobie wypłatę na jutro i odbierając ją oficjalnie się pożegnam
To chyba najfajniejszy miesiąc w roku.
Isaura to ja chyba się do Ciebie odezwę na priv bo potrzebuję słów wsparcia. Mogę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny