Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Do Ankowskiego, on prowadził moją 1 ciążę
O WOW!
Ja tak samo. I też z córeczką do niego chodziłam. BYć może któregoś dnia tam sie spotkamy. Chodzę ogólnie do dwóch, drugi to z Białegostoku z Parkowej. Przynajmniej mam porównanie, tak dla pewności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 12:43
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:O WOW!
Ja tak samo. I też z córeczką do niego chodziłam. BYć może któregoś dnia tam sie spotkamy. Chodzę ogólnie do dwóch, drugi to z Białegostoku z Parkowej. Przynajmniej mam porównanie, tak dla pewności.i co myślisz o Ankowskim? Chodzisz do niego prywatnie? A ten z Białegostoku, to gdzie przyjmuje?
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:MammaN dawaj
Któras się orientuje co mozna brać na Hemoroidy w ciąży? Niestety od pierwszego porodu się z nimi mecze... I znów problem nawraca
Do tego boli mnie dziś brzuch i w pachwinie cholerka. Buscopan wzięłam, bo nospy nie mogę i nie działa. W nocy było trochę gimnastyki i chyba to był zły pomysł. A przecież u lekarza wszystko wyglądało super. -
Laski przyszedł dziś do mnie segregator od mamaginekolog, powiem Wam, że kozak! Format ciut większy niż A5 a bałam się, że będzie większy
świetne informacje i miejsce ba wyniki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf2ee567ff4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e05ee14ddeda.jpg
zuzi_c, MammaN, Isaura81, aktap, didi123, milea.26, Phia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
MammaN wrote:Chodzi o problem dupny hehehe
Któras się orientuje co mozna brać na Hemoroidy w ciąży? Niestety od pierwszego porodu się z nimi mecze... I znów problem nawraca
Do tego boli mnie dziś brzuch i w pachwinie cholerka. Buscopan wzięłam, bo nospy nie mogę i nie działa. W nocy było trochę gimnastyki i chyba to był zły pomysł. A przecież u lekarza wszystko wyglądało super.
Trzymam kciuki ale specyfików żadnych nie znam :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Isaura serio? Co za dzien
a długo tam pracowałaś? Krejzolka normalnie
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
MamaN ja niestety mam ten sam problem. Wychodzi mi taki jeden od pierwszej ciąży i bardzo boli. Ogólnie to staram się zapobiegać. Tzn bardzo pilnuje braku zaparć. Jak jeden dzień czuję , że nic nie będzie to dziecięcy czopek glicerynowy idzie w ruch i od razu lepiej. Najgorsze to właśnie doprowadzić do zaparć. Czym to smarować można to nie wiem. Kiedyś używałam avenoc ale to jest z adrenaliną więc bym się bała. Ktoś mi coś z kotem pszczelim polecał. Jutro spytam giną co można i dam Ci znać! Tymczasem porządnie się wyrabiaj bo to dużo daje!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
MammaN wrote:Chodzi o problem dupny hehehe
Do tego boli mnie dziś brzuch i w pachwinie cholerka. Buscopan wzięłam, bo nospy nie mogę i nie działa. W nocy było trochę gimnastyki i chyba to był zły pomysł. A przecież u lekarza wszystko wyglądało super.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyIsaura81 wrote:U wrażliwych pacjentów z powodzeniem stosuje się doustnie cyclo3 forte. Problem lubi się pojawiać w takie upały. Przerabiałam 1 pacjenta u którego nie pomagały żadne miejscowe. Problem zawsze wracał. Po kuracji cycki plus objawowo maści i czopki od wielu lat jest spokój.
U mnie lekarze to ciągle tylko te same leki albo gumkowanie... Okropny zabieg i cholernie bolesny
Mama, staram się zapobiegać ale czasami niestety i tak wyjdzie dziad jeden i życie utrudnia -
Takie coś znalazłam! Ja chyba kupię ta maść. Tylko muszę test zrobić bo ja bardzo dużym alergikiem jestem . Jutro jeszcze dopytam lekarza.
Nie ma żadnych przeciwwskazań do stosowania maści propolisowej w ciąży, a także w trakcie karmienia piersią.
Jest to naturalna i bezpieczna substancja, która pozwala skutecznie zwalczać hemoroidy w ciąży oraz niedoskonałości skórne wywołane zmianami hormonalnymi.
Jednak w razie wątpliwości przed zastosowaniem warto skonsultować się z lekarzem prowadzącym, szczególnie jeśli występują alergie na produkty pszczele.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 13:10
MammaN lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
MammaN wrote:Marza, chyba tez sobie sprawie ten segregator
kusi bardzo
wzięłam niebiesko różowy bo moj ulubiony kolor to niebieski, ale mam nadzieję, że nie przesądzi to o chłopcu haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 13:13
MammaN lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Isaura jeśli mogę spytać Ty jesteś lekarzem?
Ha Ha Ha nie. Troszkę z zamiłowania i przymusu. Mam "szpital" w domu. A zawodowo zajmuje się prawem farmaceutycznym. Dzięki temu sporo przebywam z personelem medycznym.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Meluśka wrote:Ooo widzisz
i co myślisz o Ankowskim? Chodzisz do niego prywatnie? A ten z Białegostoku, to gdzie przyjmuje?
A ten z kliniki z Parkowej przyjeżdża do Łomży co wtorek do Centrum Medycznego na Wyszyńskiego. Myślę, że ten ma chyba troszkę większą wiedzę, a do Ankowskiego chodzę tak na wszelki wypadek, bo jest na miejscu w razie jakby się coś działo..Meluśka lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Isaura81 wrote:Ha Ha Ha nie. Troszkę z zamiłowania i przymusu. Mam "szpital" w domu. A zawodowo zajmuje się prawem farmaceutycznym. Dzięki temu sporo przebywam z personelem medycznym.
to podobnie jak u mnie. Z domowego szpitala skarbnica wiedzy, z zawodu chemik, a z zamiłowania farmaceuta. Zdawałam na farmację , ale się nie dostałam no więc wyszła chemia
książki farmakologiczne czytałam jak harlequina, więc spokojnie mogłabym stanąć w aptece i każdą recepturę leku przygotować
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc