Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Aha
ja zawsze kupuje w Kauflandzie, tam są paskowe pepino mega czułe 10 i kosztuja 2,99
tylko wlasnie jak kupuje to od razu 5 sztuk, bo schodza jak swieze buleczki i pozniej ich nie ma
Popsuty bo nic mi nie chcial wykazac hahaaktap, zuzi_c, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi, oprócz TSH, FT3 i FT4, zrobić też T3 i T4? A co z anty TG i anty TPO?
I przestan myslec o wszystkim... Bo sie kobieto stresujesz za dużo...
Wez sie ladnie za meza xD i odstaw wszystko na boczne toryaktap lubi tę wiadomość
-
haha mój mąż twierdzi, ze nie umiem rozwiązywać testów
aktap - ja leczę się od miesiąca w klinice leczenia niepłodności i miałam zrobione tak:
THS, FT3, FT4, anty TG, anty TPO, AMH, progesteron, testosteron, różyczka, cytomegalia IgG, Cytomegalia IgM, HSG, toksoplazma IgG, roksoplazma IgM, glukoza, DHEA.
Wyniki wszystkie idealne prócz progesteronu. Stąd też wiem, że do dnia owulacji wszystko mam jak w zegarku a pozniej sie pierdzieli jak progesteronu nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 15:07
aktap lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Menka - no ja też słyszalam, że jak z ciążą jest wszystko ok, to lekarz dobry ;p ja przed ciążą chodziłam na magazynową do Pieńczykowskiej
A ten segregator to gdzie można zamówić? Macie link do niego?
Jak mi nie wyjdzie pozytywny nadal ten owulacyjny, to pieprze to i nie robię już wiecej xD23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
aktap wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi, oprócz TSH, FT3 i FT4, zrobić też T3 i T4? A co z anty TG i anty TPO?
Więc proponuje zrobić wszystkie to co napisałam i wtedy będziesz pewna czy wszystko okno i jeszcze usg
aktap lubi tę wiadomość
-
Meluśka wrote:Menka - no ja też słyszalam, że jak z ciążą jest wszystko ok, to lekarz dobry ;p ja przed ciążą chodziłam na magazynową do Pieńczykowskiej
A ten segregator to gdzie można zamówić? Macie link do niego?
Jak mi nie wyjdzie pozytywny nadal ten owulacyjny, to pieprze to i nie robię już wiecej xD
Pieńczykowskiej w ciąży unikaj jak ognia. Moja szwagierka u niej prowadziła, na całą ciąże tylko 4 usg jej zrobiła, z czego na tym ostatnim usg 2 dni przed porodem nie zauważyła, że dziecko było 3 razy owinięte pępowiną i dała jej skierowanie na wywołanie bo była aż 2 tyg po terminie (takie zaangażowanie na pani doktor)!!! Całe szczęście, że w dniu porodu jednak zapłaciła w szpitalu i zrobili jej cesarkę.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Tak z innej beczki chce kupic sb adidaski do pracy...
Macie jakąś fajną stronkę z butami sportowymi ???
Bo na allegro wiekszosc z ta durna siateczka a ja bym chciala normalna skorke ktora idzie szybko wyczyscic...
https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/sportowe/sportowe-buty-sportowe/buty-sportowe-markowe/00006001468949/buty*damskie*Reebok*Royal*Glide.prod?imgFmt=&_=1533563832698&filter-targetGroup=fv_targetgroup_ladies&fromCategoryDetail=true&positionInList=5 -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ja kupiłam swoje w Deichmannie, białe Reeboki. I jestem z nich mega zadowolona! Są bardzo wygodne i świetnie wyglądają na nodze:) Zamierzam kupić drugą parę
https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/sportowe/sportowe-buty-sportowe/buty-sportowe-markowe/00006001468949/buty*damskie*Reebok*Royal*Glide.prod?imgFmt=&_=1533563832698&filter-targetGroup=fv_targetgroup_ladies&fromCategoryDetail=true&positionInList=5
Ooo takoe czarne bym sb fundnela do pracybo biale sie nie nadaja
Jeszcze maz mi podsunal 50 style xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski jak poradzić sobie z nieśmiałościa? Z mówieniem "nie"? Mam z tym mega problem. Ja ogólnie nie lubię ludzi haha:) nie lubię miejsc w których jest dużo ludzi. Mam problem z nawiązywaniem kontaktów z kimś nowym...a kurcze niedługo zamierzam pójśc do pracy! Gdzie jest dużo ludzi... zupełnie nowych mi osób...gdy muszę pogadać z kimś obcym to zaraz robię się czerwona, pocą mi się ręcę i najchętniej to bym gdzieś uciekła...
Problemem jest też odmawianie...nie umiem powiedzieć NIE! Na studiach często ktoś mnie o coś prosił, o pomoc odnośnie nauki itp i ja choć czasami naprawdę nie miałam czasu to pomagałam, bo nie miałam tyle odwagi aby komuś odmówić...co innego mężowi czy rodzeństwu. Tutaj nie mam problemu, ale pojawia się on gdy muszę odmówić komuś obcemu...a nie chcę do końca życia być wykorzystywana.
Chyba jestem jakaś aspołeczna -
Milea pocieszę Cię, może z wiekiem Ci przejdzie albo ze zmianą nastawienia. Ja się nauczyłam odmawiać, było ciężko na początku, ale potem stwierdziłam, że na plus. Mi przeszkadzała i nieśmiałość i myśl o odrzuceniu w przypadku mojej odmowy, a teraz mam wyrąbane jak ktoś się za to na mnie wypnie to jego problem nie mój
I ja nie uważam się za aspołeczną, a dziwną i w tej dziwności jedyną w swoim rodzaju, mam swój światmilea.26 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm