Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie kochane tu moje pszczółka, które miały cb wiedzą jaki to jest szok.. Gdzie z bety 12,9... Nagle dostajesz 7201... Gdzie ja nie marzyłam o 1000!!!
Kazdej z Was tego życzę ❤️milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Ty jakieś miałaś objawy w ogóle? Jak to 5tydzień to przecież okres miałaś :o No chyba ze taki skąpy czy cos
no ale się cieszę ! Serio miałam ciarki jak ten wynik zobaczyłam
Flo mi pokazuje 5tydz 6 dzień. Nie wiem skad ale tak mi pokazuje jak ustawilam tryb Ciąza. -
nick nieaktualnyMama360 wrote:Melcia właśnie tak jak już gdzieś pisałam,jak w cb miałam. Objawy dużo wcześniej, to tutaj w ogóle. Piersi późno zaczęły boleć bo w 22 dniu cyklu. Sucho miałam do @.pot mokro się zaczęło robić. Wiele oleewałam będąc na urlopie. Więc nawet ciężko mi powiedzieć.
Flo mi pokazuje 5tydz 6 dzień. Nie wiem skad ale tak mi pokazuje jak ustawilam tryb Ciąza.Ty na mnie czekałaś aż test zrobie a sama w ciąży byłaś
Ale się cieszę! Supera jak Twój?
-
Mama360 wrote:Melcia właśnie tak jak już gdzieś pisałam,jak w cb miałam. Objawy dużo wcześniej, to tutaj w ogóle. Piersi późno zaczęły boleć bo w 22 dniu cyklu. Sucho miałam do @.pot mokro się zaczęło robić. Wiele oleewałam będąc na urlopie. Więc nawet ciężko mi powiedzieć.
Flo mi pokazuje 5tydz 6 dzień. Nie wiem skad ale tak mi pokazuje jak ustawilam tryb Ciąza.
jak dlugie masz cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2018, 21:04
-
28 dni.. Chodź kochana ciężko uznać bo 2 ostatnie wcześniej to cb... Jak pierwszy raz trafiłam do gin przed staraniem to z badań mu wyszło że mam. 26 dni bo mam Wczesne owulki. Potem Zaraz mi się spóźnił i trwał cykl 30 dni(bez ciąży) a potem pod rząd cb jedna 27 dni cykl, druga 30 więc J już nie mam pojęcia. Normalnie calw życie miałam 28
-
Mama360 wrote:28 dni.. Chodź kochana ciężko uznać bo 2 ostatnie wcześniej to cb... Jak pierwszy raz trafiłam do gin przed staraniem to z badań mu wyszło że mam. 26 dni bo mam Wczesne owulki. Potem Zaraz mi się spóźnił i trwał cykl 30 dni(bez ciąży) a potem pod rząd cb jedna 27 dni cykl, druga 30 więc J już nie mam pojęcia. Normalnie calw życie miałam 28
-
Daffi wrote:dziękuję za odpowiedź. no nic ja w nerwach już cała czekam. żebym kupila ten 10 czulosci siknelabym jutro z rana a tak to dooopa;p
Daffi lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Daffi ja ze swojego doświadczenia wiem , że czy 10 czy 25 czułości jak jest cokolwiek hcg to wyjdzie. Trzymam kciuki Kochana! :*
-
nick nieaktualny