X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Mama360 jejku aż mi się łezka zakręciła :) super super :* <3<3<3!

Piękny marzik mały :*

Isaura ty to jesteś fighterka! Gratulacje :) widać ze jesteś szczęśliwa :*
    Moja kochana!!!
    Własnie!! Isaura, przepraszam gdzieś przez ten nerw mi to uciekło. Jestes moim Mistrzem dnia, tygodnia... Stulecia!!! Wielkie wielkie brawa i szacun!! Chylę nisko czoła ❤️

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz Daffi
    https://naforum.zapodaj.net/97ef24828e7f.jpg.html
    Tak wyglądał mój test popołudniowy o czułości 25 gdzie na drugi dzień rano beta z krwi wynosiła tylko 11miu/ml.

milea.26 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    moze cos w tym jest ale 7dpo to dosc wczesnie... i choc wiem to pokusa straszna;p
    Daffi ja Cię świetnie rozumiem. W poprzedniej ciąży strasznie się nakrecalam i zrobiłam już właśnie w 22dc test i wyszedł pozytywny, ale w tej ciąży w 22dc byłby na bank negatywny. Nie ma reguły . Kciuki za isniete!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    moze cos w tym jest ale 7dpo to dosc wczesnie... i choc wiem to pokusa straszna;p
    Bardzo trzymam kciuki ale poczekaj parę dni :*

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dafi ja bym poczekała parę dni:) Po co masz sobie psuc humor jak test wyjdzie negatywny i doszukiwać się cienia pod każdym kątem?:) Lepiej zaczekaj:) Jeżeli jest Ci dana ciąża w tym cyklu, to w niej będziesz:)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama piekna beta <3 zazdroszcze <3
    Tutaj powoli sa same zafasolkowane a nie staraczki :P juz mi glupio pisac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    A co ja mam powiedzieć? :) Jak mi stuknie zaraz 20cs:)
    Kopa w tyłek chcesz? My się mamy tu wspierać:*

• Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie trafie jeszcze na watek "staraczki 2019" XD

Applejoy lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Spokojnie kochana jeszcze staraczek dużo :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:

Masz jeszcze 3 cykle do 20 :D
    Ja sie boje, ze zostane tu sama staraczką :P

• Daffi Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje wam dziewczyny:*

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aduszka83 wrote:
    Spokojnie kochana jeszcze staraczek dużo :)

Jestem pewna, ze sierpien i wrzesien tez bedzie wysypem ciąż, wiec calkiem mozliwe, ze bedzie nas staraczek coraz mniej :P
    Jak tak duzo zafasolkowanych to zarazajcie, wysylajcie wirusy, pomozcie nam :P

milea.26, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Do 20 ci daleko :) wszystko sie Moze zdarzyć heh
    Ja to juz weteranka xD

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Laski jak poradzić sobie z nieśmiałościa? Z mówieniem "nie"? Mam z tym mega problem. Ja ogólnie nie lubię ludzi haha:) nie lubię miejsc w których jest dużo ludzi. Mam problem z nawiązywaniem kontaktów z kimś nowym...a kurcze niedługo zamierzam pójśc do pracy! Gdzie jest dużo ludzi... zupełnie nowych mi osób...gdy muszę pogadać z kimś obcym to zaraz robię się czerwona, pocą mi się ręcę i najchętniej to bym gdzieś uciekła...
    Problemem jest też odmawianie...nie umiem powiedzieć NIE! Na studiach często ktoś mnie o coś prosił, o pomoc odnośnie nauki itp i ja choć czasami naprawdę nie miałam czasu to pomagałam, bo nie miałam tyle odwagi aby komuś odmówić...co innego mężowi czy rodzeństwu. Tutaj nie mam problemu, ale pojawia się on gdy muszę odmówić komuś obcemu...a nie chcę do końca życia być wykorzystywana.
    Chyba jestem jakaś aspołeczna

Ja jestem idealnym przykładem człowieka aspołecznego. Z tym naprawdę da się walczyć i troszkę dostosować do środowiska.
    Najłatwiej jak idziesz do nowej pracy. Oni cie nie znają. Niech poznają twoje "nowe ja". Takie którego nawet ty nie znasz. Zacznij w nowym miejscu, wśród nowych ludzi. Spróbuj być choć odrobinę kimś innym. Potem to wejdzie w nawyk.

P.S. Ja tez nie lubię ludzi... Ale nie wszystkich ;) I to nie tak, że nie lubię kogoś personalnie. To taki stan który trudno wytłumaczyć.

milea.26 lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Masz jeszcze 3 cykle do 20 :D
    Ja sie boje, ze zostane tu sama staraczką :P
    Nie bój się, ja też tu długo zostanę:) mam nadzieję że do 2022 roku z ciążą i urodzeniem dziecka sie chociaż wyrobię:)bo mi wtedy 30stka stuknie haha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Do 20 ci daleko :) wszystko sie Moze zdarzyć heh
    Ja to juz weteranka xD
    Ja też się już określam mianem weteranki:* Ale bynajmniej wiemy na czym stoimy teraz...co warto poprawić i w jakim kierunku zmierzać:)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Nie bój się, ja też tu długo zostanę:) mam nadzieję że do 2022 roku z ciążą i urodzeniem dziecka sie chociaż wyrobię:)bo mi wtedy 30stka stuknie haha:)

Spokojnie... Kupa czasu :) Ja nie moge z siebie jak sobie przypomne jak sie staralam pierwszy cykl i myslalam, ze zaskoczy :D i jak czytalam, ze ktos ma za soba juz 8, 10 czy 12 cykl to robilam wielkie oczy XD to jest straszne. Mam nadzieje, ze w tym cyklu bedzie owulacja, bo jak znowu torbiel sie zrobi, to bedzie zalamka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 wrote:
    Ja jestem idealnym przykładem człowieka aspołecznego. Z tym naprawdę da się walczyć i troszkę dostosować do środowiska.
    Najłatwiej jak idziesz do nowej pracy. Oni cie nie znają. Niech poznają twoje "nowe ja". Takie którego nawet ty nie znasz. Zacznij w nowym miejscu, wśród nowych ludzi. Spróbuj być choć odrobinę kimś innym. Potem to wejdzie w nawyk.

P.S. Ja tez nie lubię ludzi... Ale nie wszystkich ;) I to nie tak, że nie lubię kogoś personalnie. To taki stan który trudno wytłumaczyć.
    Hmm o tym nie pomysłałąm że nowa praca może być dla mnie własnie czymś, co może mi pomóc:) Dzięki dobra duszyczko:* Postaram się wszystkich oczarować swoją osobowością:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Spokojnie... Kupa czasu :) Ja nie moge z siebie jak sobie przypomne jak sie staralam pierwszy cykl i myslalam, ze zaskoczy :D i jak czytalam, ze ktos ma za soba juz 8, 10 czy 12 cykl to robilam wielkie oczy XD to jest straszne. Mam nadzieje, ze w tym cyklu bedzie owulacja, bo jak znowu torbiel sie zrobi, to bedzie zalamka.
    A u Ciebie jest problem z owulacja? Pytam bo dużo tu Nas i nie pamiętam dokładnie z czym kazda konkretnie ma problem. Wybacz:*

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Ja pewnie trafie jeszcze na watek "staraczki 2019" XD
    Hehe ja tez :D będziemy dwie weteranki :D

Ania95 lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ