Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
milea.26 wrote:A u Ciebie jest problem z owulacja? Pytam bo dużo tu Nas i nie pamiętam dokładnie z czym kazda konkretnie ma problem. Wybacz:*
Wlasnie nie wiemraz gin powiedzial, ze cialko zolte jest i owulka byla, potem robilam testy owu i pokazywaly dwie krechy, a kolejnym razem poszlam na proga i byl wynik 19. A teraz jak poszlam na monitoring to nagle przerosniety pecherzyk
w tym cyklu znowu monitoring i sie okaze co i jak
-
Daffi wrote:Mam córkę lat 9 i powiem że starania o druga dzidzię są dla mnie wyjątkowo trudne i niecierpliwe. i choc wiem jak to jest być mamą takiego małego bąbla to tego drugiego pragnie się tak samo bardzo.. a jesli sie nie udaje od razu to z kazdym cyklem pragnie sie bardziej. ja to juz prawie zeswirowalam.. jeszcze troche i czeka mnie oddzial zamkniety a staram się 3 cykl.. wiec szybko mnie siekło. ale to pewnie tez dlatego ze pół roku mój M dojrzewał do tej decyzji i jak mi oznajmił że chce ze jest gotowy to zbzikowałam.
Ja czekalam rok na decyzje mezadokladnie rok. W listopadzie 2016 powiedzialam, ze chce dziecko, a on powiedzial zebysmy jeszcze zaczekali. No to w listopadzie 2017 sie przypomnialam i byl gotowy w koncu
staramy sie dokladnie od 25.11.2017 roku, ale zapisalam, ze od grudnia juz tak w zaokragleniu
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka85 wrote:Milea najlepsza taktyka to zawsze wtedy gdy najdzie Was ochota! Zawsze, wszędzie i o każdej porze!
Bo przed owulacja mój wymyślił sobie w ramach luzu zakończenie w gardle, a potem jak zaczęła się owulka to się nawet Was pytałam czy nie za późno będzie i czy wystarczy jeden seks w ten dzień.
No chyba że znalazłysmy metodę i przez gardło przeszło hahaha -
Ewa89_89 wrote:Szczerze? Kiepsko
byłam dzisiaj znów na Jasnej Górze pomodlił się za nas wszystkie.
-
I w ogóle dzień dobry!!!!!
Przespałam pierwsza noc bez wybudzen od dawna!! Aż jestem w szoku. Może przestaje się denerwować.
Jeszcze tylko beta środowa i lekarz (muszę przyspieszyć trochę ten 29.) -
Mama360 wrote:Kochanw są wyniki i jestem w totalmym totalnymSzoku. Ja nie wiem czy się cieszyć. To nie jakaś pomylka. Tak może być??
Beta 7201 mlu/ml
Progesteron 22,77
(przepraszam) 7 tys!!!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.
TrojaczkiMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama360 wrote:Myślałam że jak mieszkamy w jednym miescie to mnie dazysz sympatią hehe :p
Jak się czujesz dziś? Spałas dobrze?
Dażę dlatego jedno chętnie przygarnę, żeby ci było lżej
Spałam na raty brzuch mnie w nocy bolał, czekam na @, niech już przyjdzie będzie z głowyMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Nie bój się, ja też tu długo zostanę
mam nadzieję że do 2022 roku z ciążą i urodzeniem dziecka sie chociaż wyrobię:)bo mi wtedy 30stka stuknie haha:)
Dla mnie granicą jest 35 to mam jeszcze 2 lata starań, a potem się pogodzę z tym, co mi los zesłał.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Boże... Co ja sobie Narobiłam.
Przeczytałam że taki wysoki wynik bety to może być zaśniad, albo zespół downa albo inne wady genetyczne. Biorąc pod uwagę Jeszcze mój wiek to może być to -
Mama360 wrote:Boże... Co ja sobie Narobiłam.
Przeczytałam że taki wysoki wynik bety to może być zaśniad, albo zespół downa albo inne wady genetyczne. Biorąc pod uwagę Jeszcze mój wiek to może być to
Ponadto duze przyrosty moga swiadczyc o ciąży mnogiej. Nie zakladaj czarnych scenariuszywszystko jest ok i bedzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 07:37
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo
Dziś zrobiłam jeszcze testy i wklejam Wam postęp (na dole najnowszy):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5303feca7397.jpg
I zrobiłam zwykły płytkowy z apteki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7f62ef1eb7.jpg
Byłam też na becie. Wynik po 15. Oczywiście dam znać
Planuje teraz nie robić testów do owych ale co z tego wyjdzie to zobaczymy. Ja lubię je robić dla sportuaktap, zuzi_c, MissKathy92, Ewaaa, didi123 lubią tę wiadomość
-
Mama w ogóle nie czytaj bo nic Ci to nie da. Poczekaj na wizytę u lekarza jeśli masz późno to może jakiś inny ?
Przez takie czytanie to byśmy tu wszystkie popadły w skrajności. Kochana wszystko będzie dobrze, zobaczysz!Nie czytaj :*
Paula no piękne się robią który to dpo ?