Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:a ja już po obiadku i zaraz się biorę za kolejne pranie i prasowanie ciuchów na wyjazd. Łuhuuuuu jeszcze 3 dni !!!!!
Wiecie jak ja się cieszę czy wy to ogarniacie ?Po tych moich stresujących tygodniach.
Ja się poczuję tak we wrześniuJak pojadę na ten urlop to nie wrócę
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
A ja się wzięłam za porządki w butach, bo stały na klatce i każdy kto wchodzi to "o boże ile butów!!" moja teściowa jak to zobaczyła mało zawału nie dostała a nie wiedziała, że obok w dwóch szafkach chyba z 40 par było swowane przednia, w piwnicy to nawet nie mam pojęcia ile no i jeszcze na strychu pewnie ze dwa worki. W pracy mnie pytają ile mam par bo praktycznie codziennie jestem w innych, aż sama muszę policzyć z ciekawości haha cis zrobić mam chopla a tu jeszcze SMS przychodzą z ccc itp - 70%,-80%
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:A ja się wzięłam za porządki w butach, bo stały na klatce i każdy kto wchodzi to "o boże ile butów!!" moja teściowa jak to zobaczyła mało zawału nie dostała a nie wiedziała, że obok w dwóch szafkach chyba z 40 par było swowane przednia, w piwnicy to nawet nie mam pojęcia ile no i jeszcze na strychu pewnie ze dwa worki. W pracy mnie pytają ile mam par bo praktycznie codziennie jestem w innych, aż sama muszę policzyć z ciekawości haha cis zrobić mam chopla a tu jeszcze SMS przychodzą z ccc itp - 70%,-80%
Z reguly mam tylko po 2-3 pary sandalow, balerinek, botkow itp:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Melunia zazdro wody!
Ja na betę lecę jutro o 7. Żeby wyniki były koło 13-15 mam nadzieje.
Wiec jutro do 15 bedziesz miala:) -
Menka przebij piątek. Ja po co bym nie pojechała do kupienia to wracam z butami. Choć odkąd mieszkam z mężem to usilnie zużywam, a nie kupuję, bo mieszkanie w bloku jest za małe dla mnie i moich butów i książek
Nie zabrałam nawet połowy rzeczy ze swojego domu, nadal jak tu przyjeżdżam, to mam buty, mam się w co ubrać i mam co czytać
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Rubii wrote:Dziekuje dziewczyny za mile powitanie.
Wiec teraz troche o mnie. Imie Magda, wiek 28 l. To jest nasz 5cs po poronieniu ktore mialo miejsce w listopadzie zeszlego roku. 5 cykli bylam na clo bo mam pcos i bez clo nie mam owulacji wcale. W tym cyklu bralam clo ale owulacji nie bylo wiec nastepny cykl bedzie bez wspomagania. Jak sie nie uda to w kolejnym dostane letrozol ale mam nadzieje ze nie bedzie juz takiej potrzeby.
jak sie czuja nasze kochane zafasolkowane? Mam nadzieje ze szybko wszystkie do Was dolaczymy. Ciesze sie Waszym szczesciem tak jakby to bylo moje szczescie
Cześć Rubi, rozgosc się :* miło Cię tutaj widzieć i mamy wszystkie nadzieje ze za niedługo zafasolkujesz :*Rubii lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyPhia wrote:To i tak masz duzo hehe...
Ja mam bzika na punkcie kupowania majtek! Zawsze jak wejde gdzies do sklepu to wychodzę z nowa para majtek:) co gorsza mam ich 3 szuflady, i czesc nawet z metkami haha. Nie potrafie sie opanowwc jak widze jakies ladne koronki:) -
milea.26 wrote:Ale chodze zazwyczaj w jednych ulubionych haha:) a reszta lezy:)
Ja mam bzika na punkcie kupowania majtek! Zawsze jak wejde gdzies do sklepu to wychodzę z nowa para majtek:) co gorsza mam ich 3 szuflady, i czesc nawet z metkami haha. Nie potrafie sie opanowwc jak widze jakies ladne koronki:)
Boże myślałam ze tylko ja tak mamogólnie mam hopla na punkcie koronkowej bielizny, mogłabym nawet tylko bieliznę kupować
milea.26 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ale chodze zazwyczaj w jednych ulubionych haha:) a reszta lezy:)
Ja mam bzika na punkcie kupowania majtek! Zawsze jak wejde gdzies do sklepu to wychodzę z nowa para majtek:) co gorsza mam ich 3 szuflady, i czesc nawet z metkami haha. Nie potrafie sie opanowwc jak widze jakies ladne koronki:) -
melunia91 wrote:Haha chyba wielorybek:D
tak tak chyba nie widziałaś wieloryba kochana! Ja mam od 3 dni brzuch wzdęty i nawet nie mogę go wciągnąć jak jestem w pracy hahah więc to chyba nie wzdęcie, a tłuszcz ale na wagę nie wchodzę, nie ma opcji!
Rubii no coś Ty w życiu. Będę na pewno rzadziej bo jak wyjdziemy na szlak rano to wrócimy wieczoremAle wieczorami będę starała się nadrabiać
-
didi123 wrote:Menka przebij piątek. Ja po co bym nie pojechała do kupienia to wracam z butami. Choć odkąd mieszkam z mężem to usilnie zużywam, a nie kupuję, bo mieszkanie w bloku jest za małe dla mnie i moich butów i książek
Nie zabrałam nawet połowy rzeczy ze swojego domu, nadal jak tu przyjeżdżam, to mam buty, mam się w co ubrać i mam co czytać
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny