X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Dobre, aż się głodna zrobiła, śniło mi się mega ciacho bananowe ;p
    Ty to masz sny hehe
    To czas upiec takie ciacho :-)

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już po obiadku i zaraz się biorę za kolejne pranie i prasowanie ciuchów na wyjazd. Łuhuuuuu jeszcze 3 dni !!!!! :D <3

Wiecie jak ja się cieszę czy wy to ogarniacie ? :D Po tych moich stresujących tygodniach.

aktap lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a ja już po obiadku i zaraz się biorę za kolejne pranie i prasowanie ciuchów na wyjazd. Łuhuuuuu jeszcze 3 dni !!!!! :D <3

Wiecie jak ja się cieszę czy wy to ogarniacie ? :D Po tych moich stresujących tygodniach.

Ja się poczuję tak we wrześniu :D Jak pojadę na ten urlop to nie wrócę :P

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Ja się poczuję tak we wrześniu :D Jak pojadę na ten urlop to nie wrócę :P
    też zamierzam nie wracać :D

Isaura81 lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Menka888 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wzięłam za porządki w butach, bo stały na klatce i każdy kto wchodzi to "o boże ile butów!!" moja teściowa jak to zobaczyła mało zawału nie dostała a nie wiedziała, że obok w dwóch szafkach chyba z 40 par było swowane przednia, w piwnicy to nawet nie mam pojęcia ile no i jeszcze na strychu pewnie ze dwa worki. W pracy mnie pytają ile mam par bo praktycznie codziennie jestem w innych, aż sama muszę policzyć z ciekawości haha cis zrobić mam chopla a tu jeszcze SMS przychodzą z ccc itp - 70%,-80%

3jvzbd3mxm57un6k.png
    5dpo - 189
    17dpo - 575
    19dpo - 1598
    22dpo - 5652
    25dpo - 17570
    03.2010 - córeczka
    11.2016 - 6tc (*)
    05.2017 - 11tc (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Moj brat okazalo sie ze tez ma zylaki, mieli morfologie 0% rzucili cale leczenie a dzis syn-9 mcy :-)
    Takie cuda sa wspaniale:*
    Licze ze i u Nas bedzie podobnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menka888 wrote:
    A ja się wzięłam za porządki w butach, bo stały na klatce i każdy kto wchodzi to "o boże ile butów!!" moja teściowa jak to zobaczyła mało zawału nie dostała a nie wiedziała, że obok w dwóch szafkach chyba z 40 par było swowane przednia, w piwnicy to nawet nie mam pojęcia ile no i jeszcze na strychu pewnie ze dwa worki. W pracy mnie pytają ile mam par bo praktycznie codziennie jestem w innych, aż sama muszę policzyć z ciekawości haha cis zrobić mam chopla a tu jeszcze SMS przychodzą z ccc itp - 70%,-80%
    A ja nie lubie miec duzo par butow bo mam problem pozniej ktore wybrac:)
    Z reguly mam tylko po 2-3 pary sandalow, balerinek, botkow itp:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A ja nie lubie miec duzo par butow bo mam problem pozniej ktore wybrac:)
    Z reguly mam tylko po 2-3 pary sandalow, balerinek, botkow itp:)
    To i tak masz duzo hehe...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Melunia zazdro wody! :)
    Ja na betę lecę jutro o 7. Żeby wyniki były koło 13-15 mam nadzieje.
    U mnie jest tak jesli badania zrobisz do 12 to wyniki masz max do 18, a jesli robisz po 12 to juz nastepnego dnia dopiero sa:)
    Wiec jutro do 15 bedziesz miala:)

• didi123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Menka przebij piątek. Ja po co bym nie pojechała do kupienia to wracam z butami. Choć odkąd mieszkam z mężem to usilnie zużywam, a nie kupuję, bo mieszkanie w bloku jest za małe dla mnie i moich butów i książek :P Nie zabrałam nawet połowy rzeczy ze swojego domu, nadal jak tu przyjeżdżam, to mam buty, mam się w co ubrać i mam co czytać :P

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Dziekuje dziewczyny za mile powitanie.
    Wiec teraz troche o mnie. Imie Magda, wiek 28 l. To jest nasz 5cs po poronieniu ktore mialo miejsce w listopadzie zeszlego roku. 5 cykli bylam na clo bo mam pcos i bez clo nie mam owulacji wcale. W tym cyklu bralam clo ale owulacji nie bylo wiec nastepny cykl bedzie bez wspomagania. Jak sie nie uda to w kolejnym dostane letrozol ale mam nadzieje ze nie bedzie juz takiej potrzeby.
    jak sie czuja nasze kochane zafasolkowane? Mam nadzieje ze szybko wszystkie do Was dolaczymy. Ciesze sie Waszym szczesciem tak jakby to bylo moje szczescie <3

Cześć Rubi, rozgosc się :* miło Cię tutaj widzieć i mamy wszystkie nadzieje ze za niedługo zafasolkujesz :*

Rubii lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    To i tak masz duzo hehe...
    Ale chodze zazwyczaj w jednych ulubionych haha:) a reszta lezy:)
    Ja mam bzika na punkcie kupowania majtek! Zawsze jak wejde gdzies do sklepu to wychodzę z nowa para majtek:) co gorsza mam ich 3 szuflady, i czesc nawet z metkami haha. Nie potrafie sie opanowwc jak widze jakies ladne koronki:)

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja mam bzika na punkcie kupowania majtek! Zawsze jak wejde gdzies do sklepu to wychodzę z nowa para majtek:) co gorsza mam ich 3 szuflady, i czesc nawet z metkami haha. Nie potrafie sie opanowwc jak widze jakies ladne koronki:)

Boże myślałam ze tylko ja tak mam <3 ogólnie mam hopla na punkcie koronkowej bielizny, mogłabym nawet tylko bieliznę kupować <3

milea.26 lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    No widziałam gwiazdę widziałam na insta hihi :D <3 <3

moja kochana Rubii dobrze, że jesteś :*

Haha chyba wielorybek:D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Ja mialam manie kupowania szpilek... Ale przeszlo mi heh wole sb kupic jakiegos ciucha ;-)

• Rubii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:25

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Haha chyba wielorybek:D

tak tak chyba nie widziałaś wieloryba kochana! Ja mam od 3 dni brzuch wzdęty i nawet nie mogę go wciągnąć jak jestem w pracy hahah więc to chyba nie wzdęcie, a tłuszcz ale na wagę nie wchodzę, nie ma opcji!

Rubii no coś Ty w życiu. Będę na pewno rzadziej bo jak wyjdziemy na szlak rano to wrócimy wieczorem :) Ale wieczorami będę starała się nadrabiać :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Menka888 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Menka przebij piątek. Ja po co bym nie pojechała do kupienia to wracam z butami. Choć odkąd mieszkam z mężem to usilnie zużywam, a nie kupuję, bo mieszkanie w bloku jest za małe dla mnie i moich butów i książek :P Nie zabrałam nawet połowy rzeczy ze swojego domu, nadal jak tu przyjeżdżam, to mam buty, mam się w co ubrać i mam co czytać :P
    Ustawilam w pierwszej szafce sandałki na szpilce, zmieścił się tylko 22 pary, 2 pary mam w samochodzie bo miesiąc je wożę do szewca, chyba za 3 pary jeszcze na strych nowych w pudełkach ale mam przeczucie, że to chyba jeszcze nie wszystkie

3jvzbd3mxm57un6k.png
    5dpo - 189
    17dpo - 575
    19dpo - 1598
    22dpo - 5652
    25dpo - 17570
    03.2010 - córeczka
    11.2016 - 6tc (*)
    05.2017 - 11tc (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi podejrzewam że jesteś ode mnie wyższa i szczuplejsza :D ja to nie wyglądam na ponętną gwiazdę :D

• Rubii Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:25

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
‹‹ 510 511 512 513 514 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ