Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Witajcie dziewczyny!
mozna dolaczyc? Slyszalam ze ten watke jest szczesliwy. A po kolejnym nieudanym cyklu przyda sie troche szczescia
i ze pelno tu dobrych rad
no nic dziwnego jak w tak krotkim czasie tyle stron naprodukowalysie ze ciezko to nadrobic bedzie
gratuluje wszystkim zafasolkowanym mam nadzieje ze przyniesiecie upragnione szczescie kazdej z nasRozgość się
Rubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Teraz w ogole te adidasy takie masywne strasznie robia. Nie podoba mi sie to. Wole takie jakie Ci podeslalam. Noge wyszczuplaja:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW czwartek mam fryzjera ale sie jaram:) musze pomyslec nad koncepcja koloru wlosow:)
A jutro urolog, pytam sie mojego czy sie stresuje a On mowi ze juz nie. I ze moze juz jajca pokazywac na okraglo haha:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 17:48
didi123, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
milea.26 wrote:W czwartek mam fryzjera ale sie jaram:) musze pomyslec nad koncepcja koloru wlosow:)
A jutro urolog, pytam sie mojego czy sie stresuje a On mowi ze juz nie. I ze moze juz jajca pokazywac na okraglo haha:)daj znać od razu po wizycie
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Musiał może swoje przemyśleć. Cieszę się że ma takie podejście. Widzę że od razu masz też lepszy humor
daj znać od razu po wizycie
Kiedy bete powtarzasz:)? -
nick nieaktualnyA my po wodnym placu zabaw. Zabralam przyjaciolke z synem i moim i pojechalismy. Ja sie opalilam jeszcze bardziej. W niedziele znowu na gliwice
Zuzi zdjecie na insta widziala z placu zabaw
Paula super beta. Ja czekam na swoja kolej grzecznie. Bez nakrecania.
Didi jak ciacho bez kawy zjesz to czekam
Mama a Ty sie napawaj tym stanemjeszcze troche mdlosci Ci beda towarzyszyc
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny