Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Boże myślałam ze tylko ja tak mam
ogólnie mam hopla na punkcie koronkowej bielizny, mogłabym nawet tylko bieliznę kupować
Powiem Ci ze ja lepiej sie czuje wiedzac ze np pod zwykla sukienka mam zajebistsa bielizne:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Menka888 wrote:Ustawilam w pierwszej szafce sandałki na szpilce, zmieścił się tylko 22 pary, 2 pary mam w samochodzie bo miesiąc je wożę do szewca, chyba za 3 pary jeszcze na strych nowych w pudełkach ale mam przeczucie, że to chyba jeszcze nie wszystkie
Mi mąż ostatnio naliczył 43 sztuki u nas w mieszkaniu jak si wkur**** brakiem miejsca w szafie, a w moim domku to myślę, że spokojnie znalazłabym jeszcze ze 20-30 sztuk.
Macie jakieś fajne wygodne legginsy i dacie namiary na jakąś sieciówkę, potrzebuję coś wygodnego, a nic nie mogę znaleźć.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Menka888 wrote:Ustawilam w pierwszej szafce sandałki na szpilce, zmieścił się tylko 22 pary, 2 pary mam w samochodzie bo miesiąc je wożę do szewca, chyba za 3 pary jeszcze na strych nowych w pudełkach ale mam przeczucie, że to chyba jeszcze nie wszystkie
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Rubii wrote:Ej ja bylam pierwsza w kolejce
moze uda sie do kogos przyczepic
Zuzi myslisz ze to wyjdzie? Pewnie kazda z nas zjest z innego konca Polski
myślę, że w rzeczywistości mogłoby być ciężko logistycznie ale kto wie może staraczki '90 dadzą radę -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Mi mąż ostatnio naliczył 43 sztuki u nas w mieszkaniu jak si wkur**** brakiem miejsca w szafie, a w moim domku to myślę, że spokojnie znalazłabym jeszcze ze 20-30 sztuk.
Macie jakieś fajne wygodne legginsy i dacie namiary na jakąś sieciówkę, potrzebuję coś wygodnego, a nic nie mogę znaleźć....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...