Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też byłam, ale przeszło
Myślę, co bym tu dobrego zjadła na ostro. Chyba sobie jakąś sałatkę zrobię po powrocie do domu, mam ser feta, pomidory, ogórki, kukurydzę to coś wymodlę nawalę pieprzu i sobie ulżę
Rozważam też na lenia, zamówienie pizzy
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mazury, mogłabym tam zamieszkać. Strasznie nam się podoba ten region PL.
Coś czuję, że potrzebuję drzemki po robocie. Senna się robię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 14:20
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
hej dziewczyny a więc dołączam do staraczek. Jestem po poronieniu ale lekarz dał mi zielone światło na staranie od kolejnego cyklu. Poronienie było samoistne wiec stwiedził ze nie ma na co czekać. Mam tez kompana moją koleżankę z sąsiedztwa i marzymy aby wspolnie śmigac z wózkami.
Trzymam za wszytskie kciuki oby sie każdej z nas udało jak najszybciej:)Kiedyś jeszcze zostanę mamą.... -
Szatynka31 wrote:hej dziewczyny a więc dołączam do staraczek. Jestem po poronieniu ale lekarz dał mi zielone światło na staranie od kolejnego cyklu. Poronienie było samoistne wiec stwiedził ze nie ma na co czekać. Mam tez kompana moją koleżankę z sąsiedztwa i marzymy aby wspolnie śmigac z wózkami.
Trzymam za wszytskie kciuki oby sie każdej z nas udało jak najszybciej:)
HeyWitaj
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Szatynka31 wrote:hej dziewczyny a więc dołączam do staraczek. Jestem po poronieniu ale lekarz dał mi zielone światło na staranie od kolejnego cyklu. Poronienie było samoistne wiec stwiedził ze nie ma na co czekać. Mam tez kompana moją koleżankę z sąsiedztwa i marzymy aby wspolnie śmigac z wózkami.
Trzymam za wszytskie kciuki oby sie każdej z nas udało jak najszybciej:)
Cześć szatynka! starasz się o pierwszego dzidziusia ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam za wszytskie kciuki oby sie każdej z nas udało jak najszybciej:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny