Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRubi, witam rówieśniczkę
masz rację, ten wątek jest szczęśliwy, bo my tu wszystkie megaplodne szczęściary. Codziennie sobie to powtarzamy nawzajem.
Ja mam śpiączkę normalnie. Śpię po 3 godziny w ciągu dnia od wczoraj. Czyli w sumie 11 godzin na dobę Jak wszystko się uda to nasze dziecko będzie chyba leniwcem.
Ja kurdupel jestem 160cm i but 37. Ale utytydoszłam do wniosku że lekka nadwaga mnie nie zabija a jest wynikiem jedzenia tych wszystkich pyszności, lubię nowe potrawy i się nimi delektować.
Byłam na diecie od dietetyka, schudłam wtedy 10kg i to były najbardziej nieszczęśliwe 3 miesiące mojego życia. Zero radości, tylko głód, który nie pozwalał mi pracowac ani spać.Rubii, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Rubi, witam rówieśniczkę
masz rację, ten wątek jest szczęśliwy, bo my tu wszystkie megaplodne szczęściary. Codziennie sobie to powtarzamy nawzajem.
Ja mam śpiączkę normalnie. Śpię po 3 godziny w ciągu dnia od wczoraj. Czyli w sumie 11 godzin na dobę Jak wszystko się uda to nasze dziecko będzie chyba leniwcem.
Ja kurdupel jestem 160cm i but 37. Ale utytydoszłam do wniosku że lekka nadwaga mnie nie zabija a jest wynikiem jedzenia tych wszystkich pyszności, lubię nowe potrawy i się nimi delektować.
Byłam na diecie od dietetyka, schudłam wtedy 10kg i to były najbardziej nieszczęśliwe 3 miesiące mojego życia. Zero radości, tylko głód, który nie pozwalał mi pracowac ani spać.
Bo jak narazie mijej mega plodnosci ani widu ani slychu xD -
nick nieaktualnyPewnie ze damy rade...ale to troche boli jak komus sie udaje w 3 czy tam 5 cyklu a my sie staramy, staramy i dupa. Kilkanascie cykli za Nami i ciazy nadal brak... Oczywiscie bardzo mnie ciesza ciaze dziewczyn tutaj, ale tez z drugiej strony bardzo im zazdroszczę i zwyczajnie jest mi smutno... Ze znowu sie komus udalo tylko nie mi.
Takie zycie.Mama360, didi123, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Ja tak samo haha:) nawet ostatnio moj mowi abym sobie cos kupila, tylko nie majtki hahaa:) cos poradze jak uwielbiam:)
Powiem Ci ze ja lepiej sie czuje wiedzac ze np pod zwykla sukienka mam zajebistsa bielizne:)
Nooo dokładnie ! Myślałam ze tylko ja taka porąbana. Dla mnie bielizna ważniejsza niż to co na zewnątrz np biała sukienka i czerwony komplet bielizny koronkowej. O boziu kochamjak dobrze ze jest to forum, czuje się przynajmniej troszkę normalniejsza
milea.26 lubi tę wiadomość
[/url]
-
milea.26 wrote:Pewnie ze damy rade...ale to troche boli jak komus sie udaje w 3 czy tam 5 cyklu a my sie staramy, staramy i dupa. Kilkanascie cykli za Nami i ciazy nadal brak... Oczywiscie bardzo mnie ciesza ciaze dziewczyn tutaj, ale tez z drugiej strony bardzo im zazdroszczę i zwyczajnie jest mi smutno... Ze znowu sie komus udalo tylko nie mi.
Takie zycie.❤️
-
Applejoy wrote:Ja mam 39
ale mam mało butków, za to sporo bielizny no ale tego nikomu nie pożyczam
-
Mama360 wrote:Malo butów a kto ostatnio koło mnie w Magnolii buszowal w buciarni hihi. A właśnie bo nie napisałam, mieszkam blizutko więc trzeba było. Napisać i bym. Na kawę podskoczy DO magno :*
Dobra masz mnie, następnym razem zabiorę Cię do tego królestwa :* i na kawkę tez albo na jogurcik z barankiem :*[/url]
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Pewnie ze damy rade...ale to troche boli jak komus sie udaje w 3 czy tam 5 cyklu a my sie staramy, staramy i dupa. Kilkanascie cykli za Nami i ciazy nadal brak... Oczywiscie bardzo mnie ciesza ciaze dziewczyn tutaj, ale tez z drugiej strony bardzo im zazdroszczę i zwyczajnie jest mi smutno... Ze znowu sie komus udalo tylko nie mi.
Takie zycie.
Tuli ❤❤ -
nick nieaktualny
-
Rubii wrote:Czesto bywam we Wroclawiu bo moj maz tam mieszkam i tam zostala jego rodzina. Piekne miasto zawsze chcialam tam mieszkac ale jamks nie wyszlo. Jak bede nastepnym razem to Cie nawiedze
To jesteśmy umówione. :p