Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii tak patrzę na Twój wykres, bo mój wygląda podobnie i niby piękny, a nici i biel.
Mi też się Wrocław podobał jako przyjezdnej. Potem zmieniła zdanie, mam wrażenie że wszyscy tu pędzą itd., tęsknie za spokojem, ciszą, ogrodem. Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę, a póki co zostaje u mamyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Rubii tak patrzę na Twój wykres, bo mój wygląda podobnie i niby piękny, a nici i biel.
Mi też się Wrocław podobał jako przyjezdnej. Potem zmieniła zdanie, mam wrażenie że wszyscy tu pędzą itd., tęsknie za spokojem, ciszą, ogrodem. Jeszcze troszkę, jeszcze troszkę, a póki co zostaje u mamy -
nick nieaktualnyWlasnie czytałam na internecie ze w jednym z polskich szpitali lekarz powiedzial ciezarnej ze jej dziecko nie zyje, po czym sie usmiechnal i powiedzial ze ...zartowal.
Kobieta zglosila sie do szpitala z jakimis bolami w 6 miesiacu, i lekarz ktory ja przyjal powiedzial ze "plod jest martwy", po czym z usmiechem na twarzy powiedzial ze zartuje i wlaczyl jej bicie serca dziecka.
Nosz ku*wa mac! Az sie wierzyc nie chce. -
Mama360 wrote:Tak to prawda. Tutaj pędzą wszyscy. Ja też jak jadę do Cieplic to dopiero wypoczywam. Relax. Bo tu nawet na wolnym się pędzi
Dokładnie. I nawet jak masz czas to pędzisz, bo inni pędzą. Dla mnie to takie miasto typowo pędzące, ale i tak jest piękne, choć łatwiej mi było to dostrzec z perspektywy przyjezdnej.
Jeszcze pamiętam jak zamieszkałam tutaj na studiach było to wow, wielki miasto, możliwości itdMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Wlasnie czytałam na internecie ze w jednym z polskich szpitali lekarz powiedzial ciezarnej ze jej dziecko nie zyje, po czym sie usmiechnal i powiedzial ze ...zartowal.
Kobieta zglosila sie do szpitala z jakimis bolami w 6 miesiacu, i lekarz ktory ja przyjal powiedzial ze "plod jest martwy", po czym z usmiechem na twarzy powiedzial ze zartuje i wlaczyl jej bicie serca dziecka.
Nosz ku*wa mac! Az sie wierzyc nie chce.
Ja bym mu chyba w gębę dała, dzięki za takie żarty.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
zuzi_c wrote:Oj dziewczyny pomyslałam sobie o takim zjeździe integracyjnym staraczek wyobrażacie to sobie ?????
haha
zuzi_c lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny