Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
didi123 wrote:Mnie by mąż już z chaty wyrzucił razem z taką ilością butów
Mega kolekcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 21:09
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:Z miesiąc temu spodnie liczyłam - 96 par. Ostatnio byliśmy w galerii i w BIG Star była promocja (druga rzecz - 90%), kupiliśmy kilka par dla męża i brakowało jednej rzeczy do pary a ekspedientka do mnie - a może pani wybierze jakieś spodnie? Mąż zrobił do mnie oczy, mówię "nie mam wystarczająco", to może jakieś buty? Mąż nie wytrzymał i mówi- w całym sklepie nie macie tyle par co ona ma w domu, możemy się już skupić na mnie? Hahaa
96???
Ja pitole...
Gdzie wy to trzymacie
-
Każdej części garderoby mam mnóstwooo, łącznie z bielizną (biustonoszy chyba ponad 30, majtek nie jestem w stanie nawet orientacyjnie powiedzieć), kurtek, płaszczy, ramonesek - szafy upchane na ścisk, że drzwi się nie chcą zamykać, jedyna co to torebek mam mało - 8 szt chyba. Na szczęście mam wyrozumiali męża, zawsze mówił, że lubi jak kobieta ma wszystkiego dużo ale chyba nie spodziewał się, że mam taki potencjał do kolekcji. Pewnie teraz żałuje, że to kiedyś powiedział haha
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Applejoy wrote:Jej moja koleżanka taka mega dobra pochodzi z Cieplic (tych obok Legnicy) przepiękne miejsce
byłam tam na jej ślubie dwa lata temu.
-
Mój mąż jest minimalistą jeśli chodzi o umeblowanie mieszkania, im mniej tym lepiej, więc nawet nie rozważałam, że zabiorę wszystko. Zabrałam tylko tyle ile musiałam, a i tak narzeka że wszędzie moje rzeczy. Po remoncie wyobraża sobie nasz dom w podobnym stylu, więc czeka mnie walka o książki, bo na pewno mojej kolekcji nie wyrzucę. On sobie w ogóle widzę nie zdaje sprawy ile miejsca trzeba jeszcze na rzeczy dla ewentualnego dziecka, a mamy tylko dwie szafy i koniec mebli (prócz kuchennych). Ciekawe czy zmieni zdanie jak go dosięgnie kiedyś sytuacjaMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyWiecie co... Ja chyba mialam ta owulacje... I nie wiem czy czasrm nie wczoraj... Z rana mnie zalewalo po igraszkach a wieczorem teraz mam jedynie mokro... I tyle. Zadne bialko. Oczywiscie bedziemy do 10tego dzialac ale chyba po prostu mam przeczucie. Takie jak mialam w cyklu z cb.
-
nick nieaktualnyTak Rubi, też Ciebie pamiętam i stąd wiem że rówieśniczki jesteśmy
Ja też tak mam, że jak dziewczyny zachodzą w ciążę to myślę sobie, że super, ale czemu nie ja? Normalne. Trochę zazdrości, poczucia krzywdy. Ale też nadzieja, że skoro się innym udaje to jest szansa
Teraz jak mam swoje dwie kreski to boje się o ta ociupinke. I powiem Wam, że nadal zazdroszczę, ale teraz tym co już są w ponad 6 miesiącu.
Właśnie spotkałam sąsiadkę, która urodziła taka Niunie w zeszłym tygodniu. Jaka słodka, mówię Wam. Jak ja kocham takie maluszki
didi123, Rubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam bardzo mało ciuchów, nie lubię ich kupować. Mam też mało butów. Trzy pary spodni, kilkanaście bluzek i sukienek, kilka par butów. Nie lubię mieć tyłu rzeczy. Nie potrzebuję tego.
Moim zdaniem ciuchy to są zbytki, nie są mi potrzebne do szczęścia. Nie definiują mnie. Lubię dobrze wyglądać dlatego raczej stawiam na jakość niż ilość, ale staram się być kreatywna. Uszczupliłam moja szafę jeszcze bardziej po lekturze Elementarza Stylu. Super książka, polecamMammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Wiecie co... Ja chyba mialam ta owulacje... I nie wiem czy czasrm nie wczoraj... Z rana mnie zalewalo po igraszkach a wieczorem teraz mam jedynie mokro... I tyle. Zadne bialko. Oczywiscie bedziemy do 10tego dzialac ale chyba po prostu mam przeczucie. Takie jak mialam w cyklu z cb.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ja mam bardzo mało ciuchów, nie lubię ich kupować. Mam też mało butów. Trzy pary spodni, kilkanaście bluzek i sukienek, kilka par butów. Nie lubię mieć tyłu rzeczy. Nie potrzebuję tego.
Moim zdaniem ciuchy to są zbytki, nie są mi potrzebne do szczęścia. Nie definiują mnie. Lubię dobrze wyglądać dlatego raczej stawiam na jakość niż ilość, ale staram się być kreatywna. Uszczupliłam moja szafę jeszcze bardziej po lekturze Elementarza Stylu. Super książka, polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 22:00
Paula 90, Applejoy, MammaN lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff59c11b5b3.jpg
Rzuci ktoś fachowym okiem?
To mój 2 DC.reszta wydaje się w dobra