Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Tak, ale poszłabym do tego "jakiegokolwiek" w 6-7 tygodniu. A potem w 9tygodniu do mojej żeby założyć kartę ciąży juz
Jeśli ma Cię to uspokoic to pewnie że idz wcześniej niż ten 9 tc:)Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRubii wrote:Dzien dobry dziewczyny
Paula ja na Twoim miejscu bym nie wytrzymala do 9tc i poszla bym szybciej do innego lekarza potwierdzic. A moze trafisz na jakiegos dobregoa nawet jak jestes w ciazy to musisz tyle czasu czekac na wizyte? U mojego jest tak ze kobiety w ciazy bez kolejki moga wejsc. Moze zadzwon na rejeatracje powiedz ze w ciazy jestes i chcialabys szybciej wizyte. Moze sie uda
Dzwoniłam i mówiłam że ciąża i mówiła że nic nie ma. Chyba pójdę w czwartek za tydzień i spróbuję się wbić. A jak nie to wtedy poszukam innego.
A z tą wysoka beta jest jeszcze teoria, że owi miałam szybciej, bo skok temperatury może być od 3 dni przed do trzech dni po owulacji. I moja ginka mówiła że ja mogę być tym drugim przypadkiem. Monitoringu nigdy nie robiliśmy. Zwykle szłam do niej w 15-18 dniu i potwierdzała tylko że ciałko żółte jest. A owu mogła być 3 dni szybciej. Czyli dzisiaj byłby 15dpo. Przy tak wczesnej ciąży to nawet pół dnia robi różnicę. -
Paula tym samym się ratuje gdyż jak poszłam pierwszy raz do jeszcze innego gina w dniach płodnych to on narobił paniki że jestem bezplodna, że nic tam nie ma! Że mam łkać jakieś hormony ale on nie daje szans.
Przestraszona poszłam do mojego już prywatnie na następny dzień i on po 20 min usg wszystko mi wyjaśnił. Ze ja mam wcześniej owulacje a teraz już samo ciałko żółte zostało. Błona też już pofalowana jak do zluszczenia. Może też teraz tak się stało. -
nick nieaktualny
-
Rubii wrote:Dziewczyny jestem juz glupia. Czekam na @ i czekam i go brak. Dzis zamiast spasc temperatura to poszla w gore. Juz nie wiem co o tym myslec. Nie jest dane mi rozpoczecie nowego cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Mamy dopiero na 17 wizytye:) Także zdąże jescze Wam pięćset razy napisać ze się boje haha:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRubii wrote:Robilam wczoraj. Negatywny i nie robilam sobie nadziei wiec dzis nie powtorzylam testu. Wgl ovu wczoraj 15dpo wiec powinno cos wyjsc jakbym byla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny