X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 13:29

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Tak, ale poszłabym do tego "jakiegokolwiek" w 6-7 tygodniu. A potem w 9tygodniu do mojej żeby założyć kartę ciąży juz
    Wybacz, ale ja jestem jeszcze w trybie snu i nie rozumiałam o co Ci chodzi:)
    Jeśli ma Cię to uspokoic to pewnie że idz wcześniej niż ten 9 tc:)

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Dzien dobry dziewczyny <3
    Paula ja na Twoim miejscu bym nie wytrzymala do 9tc i poszla bym szybciej do innego lekarza potwierdzic. A moze trafisz na jakiegos dobrego :-) a nawet jak jestes w ciazy to musisz tyle czasu czekac na wizyte? U mojego jest tak ze kobiety w ciazy bez kolejki moga wejsc. Moze zadzwon na rejeatracje powiedz ze w ciazy jestes i chcialabys szybciej wizyte. Moze sie uda :-)

Dzwoniłam i mówiłam że ciąża i mówiła że nic nie ma. Chyba pójdę w czwartek za tydzień i spróbuję się wbić. A jak nie to wtedy poszukam innego.

A z tą wysoka beta jest jeszcze teoria, że owi miałam szybciej, bo skok temperatury może być od 3 dni przed do trzech dni po owulacji. I moja ginka mówiła że ja mogę być tym drugim przypadkiem. Monitoringu nigdy nie robiliśmy. Zwykle szłam do niej w 15-18 dniu i potwierdzała tylko że ciałko żółte jest. A owu mogła być 3 dni szybciej. Czyli dzisiaj byłby 15dpo. Przy tak wczesnej ciąży to nawet pół dnia robi różnicę.

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula tym samym się ratuje gdyż jak poszłam pierwszy raz do jeszcze innego gina w dniach płodnych to on narobił paniki że jestem bezplodna, że nic tam nie ma! Że mam łkać jakieś hormony ale on nie daje szans.
    Przestraszona poszłam do mojego już prywatnie na następny dzień i on po 20 min usg wszystko mi wyjaśnił. Ze ja mam wcześniej owulacje a teraz już samo ciałko żółte zostało. Błona też już pofalowana jak do zluszczenia. Może też teraz tak się stało.

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Dziewczyny jestem juz glupia. Czekam na @ i czekam i go brak. Dzis zamiast spasc temperatura to poszla w gore. Juz nie wiem co o tym myslec. Nie jest dane mi rozpoczecie nowego cyklu :-(
    Czemu po prostu nie zrobisz testu?:)

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Dziewczyny jestem juz glupia. Czekam na @ i czekam i go brak. Dzis zamiast spasc temperatura to poszla w gore. Juz nie wiem co o tym myslec. Nie jest dane mi rozpoczecie nowego cyklu :-(
    Ale rozumiem że test wyszedł negatywny? Ja cały czas gledze jak KatartnKntu na forum że mi test w pierwszych ciazach wyszedł grubo po terminie @ dopiero. Powtarzaj testy, albo pójdź na betę :)

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milea powodzenia u urologa dla małża. :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 06:18

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi, może nasz wątek przyniósł szczęście szybciej niż myślałaś. Wiesz że nieraz owu się przesuwa itd. Sa ciążę późno pokazujące się. Póki nie ma @ to jest nadzieja :-)

Rubii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Milea powodzenia u urologa dla małża. :*
    Mamy dopiero na 17 wizytye:) Także zdąże jescze Wam pięćset razy napisać ze się boje haha:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj wyszedł w końcu wyraźny test. A jestem 3 dzień po planowanej @. Pierwszy bladzioch wyszedł dwa dni przed @. Ale to bladzioch który tylko wprawne oko wypatrzy (czyt. nasze).

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Mamy dopiero na 17 wizytye:) Także zdąże jescze Wam pięćset razy napisać ze się boje haha:)

A my będziemy Ci za każdym razem pisać że trzymamy kciuki :-)

milea.26 lubi tę wiadomość

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Kochana moja mi możesz pisać co 5 min.! Widzisz ze juz po 6 o Tobie myślałam ❤️

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy na górze to 8dpo, ostatni na dole z dzisiaj 12dpo, 3 dzień po planowanej @.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c83896cca586.jpg

Rubii, milea.26, Meggie1, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• Rubii Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny miłego dnia :)

Mama360, milea.26, Isaura81 lubią tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Robilam wczoraj. Negatywny i nie robilam sobie nadziei wiec dzis nie powtorzylam testu. Wgl ovu wczoraj 15dpo wiec powinno cos wyjsc jakbym byla
    Yhym, musiało mi umknąć to że robiłaś test. Nie wiem co Ci doradzić, poczekaj jeszcze...może owulacje miałaś pozniej niż zakładałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Kochana moja mi możesz pisać co 5 min.! Widzisz ze juz po 6 o Tobie myślałam ❤️
    Miło z Twojej strony:)
    Samej wizyty się nie boje, bo w sumie poniekąd wiem czego się spodziewać:) Ale jakis tam stresik jest:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    A my będziemy Ci za każdym razem pisać że trzymamy kciuki :-)
    Trzymajcie mocno!:***

Paula 90 lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Robilam wczoraj. Negatywny i nie robilam sobie nadziei wiec dzis nie powtorzylam testu. Wgl ovu wczoraj 15dpo wiec powinno cos wyjsc jakbym byla

a może zrób betę Rubii ?

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 519 520 521 522 523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ