Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:Menka mnie tak boli i właśnie tydzień temu doszłam do tego że mam kamień w nerce i w moczowodzie. Może Ty masz piasek tylko ale już odczuwasz dolegliwości. Pij dużo wody. Ja tez latam do toalety więcej bo jak chwile przetrzymam to wtedy zaczyna mnie kłuć i boli.
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Jestem po becie. Gadałam z Panią laborantka. Faktycznie mówi że ta moja beta Wysoka. I się od razu spytała jaki miałam ostatni okres. Mowie ze jednodniowy właściwie i trochę plamien. Ze faktycznie w pt robiłam betę wyszła 6,9 ale jej nie powtarzałam bo test nie ciemnial a przyszedł okres.
Nie wiem dziewczyny. Ale Ona nie miała tegiej miny. -
Moze ciaza starsza niz Ci sie wydaje? Ale wg norm beta hcg masz prawidlowo.. Pamietaj ze kazda z nas jest inna i kazdej inaczej przenika hcg do moczu. Czekamy spokojnie na wynik przyrostu po 48h. Nie stresuj sie.
-
Ok.. Też Ci powiem przed testem "nie stresuj się" hihihi
W ogóle mówię jej ze naczytalam się głupot w internecie o tej wysokiej Becie.. A ona mówi do mnie "czemu Pani tak robi.. Niech Pani już nie czyta nic... Dobra! Taka sama jestem. Też bym czytała."
Fajna młoda laborantka chyba też się stara bo o lekarzy się mnie wypytala gdzie chodzę czy chwale, kogo polecam. -
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Ok.. Też Ci powiem przed testem "nie stresuj się" hihihi
W ogóle mówię jej ze naczytalam się głupot w internecie o tej wysokiej Becie.. A ona mówi do mnie "czemu Pani tak robi.. Niech Pani już nie czyta nic... Dobra! Taka sama jestem. Też bym czytała."
Fajna młoda laborantka chyba też się stara bo o lekarzy się mnie wypytala gdzie chodzę czy chwale, kogo polecam.
Masz dzis gienka z tego co pamietam wiec bedziesz czula sie pewniej po wizycie. -
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
Kurcze przez ostatnie dni czytajac wasze dobre wiadomosci sie strasznie nakrecilam, ze moze i nam sie uda w tym miesiacu.Przechodze chyba okres wkrecania sobie objawow :p
Tak samo jak w poprzednim cyklu jak i teraz od polowy dziwnie i nienaturalnie sie czuje. Czuje cmienie w podbrzuszu i mnie juz cycory bola od polowy cylku (chociaz zawsze zaczynaly z 5 dni wczesniej).
Chociaz dzis poczulam ze pewnie znow bedzie klapa...
Mama moze ostatni okres wcale nie byl okresem?
Mikego dnia kobietki! -
Mama360 wrote:Ok.. Też Ci powiem przed testem "nie stresuj się" hihihi
Fajna młoda laborantka chyba też się stara bo o lekarzy się mnie wypytala gdzie chodzę czy chwale, kogo polecam.trzymam mocno kciuki
Cześć wszystkim
Przesyłam wiruskiMama360 lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Cześć Dziewczyny!
Mama, czekamy z niecierpliwością na wyniki!
Paula, no pięknie!
Rubi, może zrób betę?aktap lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Cześć dziewczyny. Mama powodzenia na wizycie i trzymamy kciuki
Schodzę do swojej mamy wypić kawę i czekam na wynik bety, znając życie będzie później niż o 8...
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Ja juz jade na oparach normalnie. Jeszcze 3 dni i wyjazd.
Najbardziej mnue wkurza moj maz jak mowi a czym ty sie tak zmeczylas siedzac w domu wrrr
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze bety, wizyty i oby @ nieprzychodzilyMama360, Paula 90, zuzi_c lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
U nas w lubuskim wiele osob z odwodnienia trafilo do szpitala.. Ten upal to straszny. Samolot klime mial bylo nam super.. Jak tylko wyszlysmy na plyte lotniska smazylysmy sie jak kurczaki z rozna... Od 5 rano w pokoju jest 28.5 stopnia.. Ja lubię cieplo ale nie upaly. Męczą mnie strasznie.
-
Cześć dziewczyny
Mam taki ból głowy od pobudki, że wytrzymać się nie da. Wzięłam przed chwilą paracetamol i się modlę, żeby pomógł.
Mama daj znać po wizycie
Rubii mi też dziś temperatura skoczyła, ale ja się dziś czuję jakbym była chora, wszystko mnie łamie i ten straszny ból głowyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm