Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
melunia91 wrote:Moje piekne mega plodbe kobietkiide spac. Licze jutro na udany dzien. Mniej meczacy niz dzisiaj
wszystkim zycze snow o puculowatych bobaskach
Oczywiście nie moje
*****Meegs*****
Najwyższą jaka miałam to 37.4Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 07:47
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Moj cykl zaczal sie temp 36.30, najwyzsza temp jaka osiągnęłam w tym cyklu to 36.44 a dzis mam 36.38.. Caly cykl niskich temp. Dzis mi ovufriend podpowiada ze zrobienie testu w dniu dzisiejszym jesli jestem w ciąży daje 18% szans na pozytywny test. Ale jeszcze sie wstrzymam bo nie mam jak kupic testu.
-
Witam się z kawka
Jak mierzyłam to miałam 37,2 lub 37,3 najwyżej, ale już nie mierze
Didi to trzymam kciuki żeby nie było @. Chce kolejnych wiruskówKolejny weekend się zbliża, może i ty wysikasz II. byłoby milutko
Ja wczoraj zrobiłam test owulacyjny, wyszedł negatywny, bo w sumie powinno byc po owu jeśli była. Ale śluzu płodnego nie mialam, czyżby kolejny cykl bezowu.smutno mi z tego powodu.
A wczoraj przy środzie mój mąż się wyszykował, zrobił fryzurę na dole (hihi) i jak czytałam swemu dziecko Gre o Tron do snu to i on zasnął. Rano wstał z pretensją że go nie obudziłam - hehe. A Mały wstał z słowami: Gdzie moje żelki, bo przed spaniem mu schowałam pod poduszke i nie pozwoliłam ich zjeść. Domaga się swego. Ma coś po tatusiu.didi123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już po oddaniu krwi. Oddałam na betę i progesteron. I wzięłam dzisiaj jedną tabletkę duphastonu rano. Te bóle podbrzusza jakby silniejsze i się wystraszyłam. Lekarka mi mówiła żeby wziąć w razie plamienia ale nie wiem czy to nie skurcze z braku proga. Dzisiaj o 15 się okaże jaki jest poziom.
Słyszałam że w ciąży powinien być minimum 20?
Jutro na 9:15 mam gina -
didi123 wrote:Dzień dobry
@ nadal nie ma, plamień też nie. Bałam się dziś obudzić, ale nic się na szczęście nie dziejePoczekam do niedzieli.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 08:48
didi123 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Sleepyhead wrote:Czesc dziewczyny
Czy moze ktoras z Was jest z malopolskiego i moglaby polecic jakiegos dobrego gina?
Milego dnia!Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Paula 90 wrote:Słyszałam że w ciąży powinien być minimum 20?
)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 08:51
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Paula 90 wrote:Ja już po oddaniu krwi. Oddałam na betę i progesteron. I wzięłam dzisiaj jedną tabletkę duphastonu rano. Te bóle podbrzusza jakby silniejsze i się wystraszyłam. Lekarka mi mówiła żeby wziąć w razie plamienia ale nie wiem czy to nie skurcze z braku proga. Dzisiaj o 15 się okaże jaki jest poziom.
Jutro na 9:15 mam gina
Trzymam kciuki i czekam na dobre wieściMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMenka888 wrote:u mnie już po wszystkim więc teraz nadzieja w Tobie, Rubii i Phia no i Daffi:) Trzymam kciuki :*
Zaczelam 44 cs ktora chce mnie dogonic ???
Phik wolgole nie lubi domku u mamy i nie chce lobuz przyjsc -
Paula 90 wrote:Ja już po oddaniu krwi. Oddałam na betę i progesteron. I wzięłam dzisiaj jedną tabletkę duphastonu rano. Te bóle podbrzusza jakby silniejsze i się wystraszyłam. Lekarka mi mówiła żeby wziąć w razie plamienia ale nie wiem czy to nie skurcze z braku proga. Dzisiaj o 15 się okaże jaki jest poziom.
Jutro na 9:15 mam gina
Paula to może zagnieżdżanie. Też tak miałam bolało jak cholera, bałam się ze to coś złego. A niedawno Chasia albo Marza tak miała. Myślę że nie ma czym się stresować, ale warto sprawdzić. Ja najsilniejsze bóle miałam koło 5-6 tygodnia, takie że w nocy mnie budziły i spać nie mogłam. Maluszek musi się zagłębić w błonie macicy. Niech się wgryzaTo u Ciebie to będzie Paulinek
A nasze ciężarówki (oczywiście najważniejsze żeby zdrowe) chcą chłopczyka czy dziewczynkę?