Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja mam większe skoki, po w pierwszej połowie cyklu miałam 35,1/35,2, potem był skok na ovu (tak myślę, bo mierzę drugi miesiąc i z tym kończę) 36,8, i z dwoma spadkami do 36,1 mam teraz codziennie prawie 37, więc jakby nie patrzeć 2 stopnie. W zeszłym miesiącu tak wysokie nie były, ale ciągle się smarkam, więc pewności nie mam czy to przeziębienie czy kij go wi jaki wirus. Myślę, że wierzyłabym temperaturze, gdyby moje życie było regularne (a nie jest) i mierzyłabym to latami, a tak to nie, nie wierzę w wykresyMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Dzieńdobry wszystkim i miłego dnia
Phia czyli dostałaś @??ja coś czuję, że się i tym razem nie udało i też przyjdzie @, mam takie myśli, może dlategi, że o pierwsze staraliśmy się długo i wtedy miałam mega stres, chodź tym razem aż tak się nie stresuje, jak o pierwsze i bie myślę aż tak baaardzo, może dlatego, że nie mam tak tyle czasu, jak teraz przy małym dziecku heehe, jeszcze jest mega zazdrosna, jak przytulam się do tatusia i jest płacz i odsuwanie xD
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Ja mam dwóch chłopaków i wiadomo że chciałabym dziewczynkę.
Zresztą każdy kto analizuje moja tak wysoka betę to mówi że albo bliźniaki albo dziewczynka (bo ja nie to aż nie chce myślec, jeszcze 3 tyg i się okaże jest, nie ma Zarodka, i co tam mieszka)
-
Mama360 wrote:Ja mam dwóch chłopaków i wiadomo że chciałabym dziewczynkę.
Zresztą każdy kto analizuje moja tak wysoka betę to mówi że albo bliźniaki albo dziewczynka (bo ja nie to aż nie chce myślec, jeszcze 3 tyg i się okaże jest, nie ma Zarodka, i co tam mieszka)
Na pewno wszystko będzie dobrze i będzie piękna mała Maminka albo i dwieMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Dzieńdobry wszystkim i miłego dnia
Phia czyli dostałaś @??ja coś czuję, że się i tym razem nie udało i też przyjdzie @, mam takie myśli, może dlategi, że o pierwsze staraliśmy się długo i wtedy miałam mega stres, chodź tym razem aż tak się nie stresuje, jak o pierwsze i bie myślę aż tak baaardzo, może dlatego, że nie mam tak tyle czasu, jak teraz przy małym dziecku heehe, jeszcze jest mega zazdrosna, jak przytulam się do tatusia i jest płacz i odsuwanie xD
Ile sie staraliscie o 1malucha? -
Pierwszy raz jakoś nie palę się do testu, ostatnie gorycze rozczarowania zrobiły swoje. Jedyne o czym marzę to, żeby mnie już więcej tak głowa nie bolała i obym czuła się dobrze, bo to dla mnie najważniejsze od wczorajszego dramatu bólowego.
Uciekam popracować. Miłego dniaApplejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm