Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja we wrześniu urodziny synkow
Ja dziś jadę z Mama do braciszka mojego na cmentarz. Zaraz musze się zbierać.
Nie chce jeszcze jej mówić bo to gorsza panikara ode mnie.
Muszę z moim kotem iść do weta.
A reszta to dbanie o to żeby były jak najmniejsze mdłości ;Pzuzi_c lubi tę wiadomość
-
Phia o pierwsze dziecko staraliśmy się 18 cykli, może przez stres tyle nam zajęło, ale też miałam bardzo nieregularne cykle i dlugie zazwyczaj, ponad 40 dni nawet, czasami się zdażało, że nie miłam @ i brałam tabletki na wywołanie jeśli nie było ciąży23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Phia o pierwsze dziecko staraliśmy się 18 cykli, może przez stres tyle nam zajęło, ale też miałam bardzo nieregularne cykle i dlugie zazwyczaj, ponad 40 dni nawet, czasami się zdażało, że nie miłam @ i brałam tabletki na wywołanie jeśli nie było ciąży
A ja jakos od poczatku ba luzie podchodze... Mierzenie temperatury nawet mnie nie stresuje... -
Ja już nie mierze temperatury, wytrzymałam 2 cykle i mam w dupie ta temperaturę. Skok był minimalny ale wykres dwufazowy, raz widzieli pecherzyki, raz torbiele, progesteron super, jajniki bolą ale śluzu nie ma. Same sprzeczności.03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Phia fajnie, że jesteś tak pozytywnie nastawiona do życia, że jesteś taka wyluzowana, stres nie pomoże, a tylko może zaszkodzić
No raczej nic heh tylko problem
Ja już taka z naturyMeluśka lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Cześć Dziewczyny
Trzymam kciuki za nasze wszystkie testujące w najbliższym czasie!
Mama, Abi, Paula - super! :* Czekamy na kolejne II kreseczki.aktap lubi tę wiadomość
-
didi123 wrote:Mama mam nadzieje, że oprócz tych kolorowych landrynek coś jeszcze jadłaś
Piękny kolorek na pazurkach -
Mama360 wrote:Stanęłam na wagę. 1,5 kg mniej. Jestem. W stanie jeść jogurty plus płatki górskie i owoce i tak z 3 razy dziennie.i trochę obiadu. Ale musi być mięso!! (nie lubiłam mięsa teraz mam fizia). Resztę na co patrzę to mam odruch wymioty. Myślę że to przez tą wysoka betę. Nic innego.
Mięso to chyba na syna ! :*[/url]
-
Dziewczyny mogłaby któraś wstawić zdjęcie z testami owulacyjnymi. Chciałabym, zobaczyć czy po owulacji cokolwiek wychodzi czy juz tej drugiej kreski nie powinno być wcale.
Bo wczoraj sobie zrobiłam i nie wiem czy na tej podstawie moge wywróżyć czy jestem po owulacji?
Mi wyszła taka bladziutka ta druga. Mam 20dc i przyjaciela dupka od 16dc. -
Mama360 wrote:Stanęłam na wagę. 1,5 kg mniej. Jestem. W stanie jeść jogurty plus płatki górskie i owoce i tak z 3 razy dziennie.i trochę obiadu. Ale musi być mięso!! (nie lubiłam mięsa teraz mam fizia). Resztę na co patrzę to mam odruch wymioty. Myślę że to przez tą wysoka betę. Nic innego.
Applejoy lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyDidi Ty masz mi zrobic prezent na moja rocznice slubu pozytywnym testem! Pamietaj!:*:*
Phia rybko przykro ze @ przyszla. A to s*ka!!!
Ale lecimy z koksem. I dla Nas w koncu zaswieci slonce:)
Abi piekna krecha! Zazdroszczę!!:*
Ja siedze z farba na glowie już, pozniej jade na ciucha z kolezanka:) a po południu nad wode z mezem:)
Mi dzis tymbark powiedział "Wystarczy jeden krok"ostatnio takie myśli mi sie trafiaja:):*
aktap, didi123, Applejoy lubią tę wiadomość